Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
macy
addikt
Én 1.16.xxx-et mentem, stab-off, tc-low, abs-low beállításokkal, asszem 30-as szárnyakkal. De ha így folytatják lecsúszok a limitről
Monacoban különben is magas szárnyak kellenek.
Ja, LMT-vel meg 1.45-öt. Már ha sikerült körbe mennem
-
proof88
addikt
válasz
Iron Funeral #4896 üzenetére
Magas TC-vel megyek egyelőre.
-
Sub-S
senior tag
válasz
Iron Funeral #4890 üzenetére
Kapcsold ki az Inv-et.
-
cila1
aktív tag
Monacoba is érvényes a 6másodperces szabály.Lesz a tegnapi futamról összefoglaló videó?
-
proof88
addikt
válasz
Iron Funeral #4892 üzenetére
fejből nem tudom, de itt a setupom, ezt este is megosztottam a jelen lévőkkel segítség gyanánt.
Nehogy valaki úgy gondolja, hogy lapos szárnyak kellenek ide, mivel úgyis kicsik a sebességek és majd ő jól gyorsul.
-
proof88
addikt
válasz
Iron Funeral #4890 üzenetére
az én becsületemre legyen mondva, hogy én csak feszegettem a határokat, tehát valószínűleg mértéket tartva én is sokszor körbe tudok menni sérülés nélkül a pályán
mert ugye először tanulja meg a pályát az ember, és utána setupoljon. nos mivel Sub-S-t próbáltam utolérni időben, ezért hajtottam a gépet ahogy tudtam, hogy tanuljam, ízlelgessem, és csak utána módosítom majd a setupot. De először ki kell hajtani a gépet. -
proof88
addikt
1:11.6 asszem a legjobb idő idáig, Sub-S futotta. Én olyan 1:12.0 körül mentem, de az már szuper lággyal volt, 1:12.4-et megyek lággyal.
szerk.: 4 körös etapokat szoktam menni asszem, nos ha körbe tudok menni egymás után 4x a pályán, akkor is minimum 2-3 helyen sárga már az autó.
szerk2.: úgyhogy a versenyen én asszem a kivárásra autózok majd, végül is, ha valaki sérül, az veszít a box kiállásnál, tehát gondolom, érdemes emiatt is vigyázni az autóra.
-
cila1
aktív tag
Jól láttam hogy Monacoba 1:13 a szint?Mi lesz 1 hét mulva a szint idő?
-
proof88
addikt
Szerintem Farkas megcsal engem. Nem elég, hogy sunyít mostanság, nagyon csöndben van a topikban, a tegnapi futam után meg sem dicsérte, hogy milyen jó csatánk volt az utolsó néhány körben. Már nem úgy érez irántam, ahogy régen. Pedig én még emlékszem a közös forró nyarunkra, amikor Monzában voltunk... emlékszem a szavaira: "sose volt ilyen izgalmas!" Kiégett, azt hiszem. Na mindegy. Majd találok új szerelmet.
-
proof88
addikt
francba, nem tudok feltölteni jútyúbra, végigmegy a csík, 0:00 van hátra, de nem írja ki, hogy sikerült, úgy marad ...
-
proof88
addikt
Tehát megvolt a Török Nagydíj.
Időmérő eredmények: kép1, kép2.
Verseny eredmény. -
macy
addikt
A lényeg, hogy túlvagyunk rajta. Szokás szerint lezúztam a gépet, szóval mégegy futam amit nem fejeztem be. Tényleg, volt olyan amit befejeztem? Asszem nem
Na, Monacoban meg ezermillió százalék, hogy szarrá töröm a mercitAszt hiszem ki fognak rúgni a Mclarentől
Levezetésképp mentem pár kört LMT-vel Monacoban. Hát lol volt öcsém, kurva nagy lol
-
proof88
addikt
jó egyébként mindegy, nem csak Dyno miatt tartottuk meg újra!
-
Dyno
veterán
Amúgy sejtem mi cseszi az agyad, gondolom miattam lett elhalasztva a futam és ott se vagyok, hát oké sajnálom, de az szóljon a mentségemre, hogy Farkasnak mondtam mikor van az a kibaszott szalagavató, és hogy nem leszek ott a potfutamon, és akkor ő egyból írta hogy 6.-án lesza futam, de én arról nem tudtam hogy ő ezt saját magában eldöntötte mindenki nélkül, aztán láttam ment itt a vita múlthéten, én akkor kerekperec le is írtam még szombaton, hogy török futamon nem akarok részt venni emrt unom a pályát és számomra már nem élvezet, és én akkor írtam is hoyg tartsátok emg, nem tartottátok, de én megírtam hogy nem leszek ott, innentől kezdve tényleg nem tudok mit tenni.....
De ha nem ez a gondod szívesen meghallgatom mi.... -
Dyno
veterán
szevasztok, ma nem jelenk meg a futamon, jelenleg nem is otthon tartozkodom.
ui: Cila, nem leszek ott de remélem nema hiányom miatt akarod ezért tökön szúrni magadat.
-
Frenky89
addikt
Sry srácok én asszem ma nem jövök.
-
macy
addikt
-
proof88
addikt
-
Stirlitz
senior tag
Ehhh.... Csak itt lesz, ha már megtisztelték azzal, hogy egy hetet csúsztattak.
-
Farkas23
aktív tag
Na itt vagyok!
18:00-kor ha kezdődik a gyakorló futam az jó? És akkor még marad egy kis pihi a vb futam előtt!
De ha lehet akkor jelenyünk meg mindnél többen gyakorlón is!
Remélem Dyno azér eljőn a VB futamra! -
proof88
addikt
Kérdés: ugye mindenki találkozott már azzal a buggal is, hogy néha akkor is villog a box utca kijáratánál a kék lámpa, amikor nem is jön senki?
-
macy
addikt
-
macy
addikt
-
cila1
aktív tag
Csaó.
Csak nekem van netem a hétvégén?Mi ez a halott fórum és szerver?? -
ervin33
tag
igen bele néztem f1 es gépek,más festésel. goodyear slick gumik 10300 as fordulat. a hang az érdekes,nem rossz a motorhang. csak vmi mas file hibát irt az rfactor,de annak elenére tudtam menni pár kört. alap játék semmi extra,jo én low grafon volt igy gagyi volt. már töröltem is. röviden ennyi.
-
macy
addikt
Nem jössz Reset?
Ervin33: és ki is próbáltad már?
-
ervin33
tag
-
JColee
őstag
van még szerver?
-
JColee
őstag
válasz
Iron Funeral #4835 üzenetére
és mit kell itt leszedni (mindegyik szerverről, vagy csak az elsőről, stb.)
-
JColee
őstag
válasz
Iron Funeral #4832 üzenetére
honnan lehet letőteni?
nem voltam egy ideje -
Farkas23
aktív tag
Sorry srácok, de ez a nap nekem megint kilett lőve, sajna:S
De remélem hogy a vb futamot senki nem felejtette el, h holnap lesz!
Előtte ismét lesz majd 1 gyakorló futam, 6-7 fele, rem. már tok akkor lenni! -
Iron Funeral
őstag
Na, nem jön senki RFTvel körözgetni?
-
Stirlitz
senior tag
Megdöglött a monitorom, úgy tűnik. Holnap rákötöm a tv-re.
-
macy
addikt
Bénák szerverre!
-
macy
addikt
-
macy
addikt
Na szal még mindig megy a szeró. RFT 2009, Monza. LaCeen meg én vagyunk fent, úgy néz ki jön cila is csak még felteszi az update-t. Aki akar jönni jöjjön mert csak.
-
macy
addikt
Na, egyik szerveren sincs senki. Akkor inkább elmegyek kocsikázni.
-
ervin33
tag
az f1 rl2009 ben van ez a telyesitményes dolog tudom mert monzában probálgatam,mi elött jöttem hozzátok a ligába ott ugy volt 2 gombora állitotam a telyesitmény növelés meg az ideiglenes növelés.csak az a baj vele hogy bár meddig lehetet használni. de jo volt 1.23.800 volt a rekordom gamepad-dal.
-
ervin33
tag
válasz
Iron Funeral #4818 üzenetére
köszi a javitást,ezt benéztem még reggel volt kicsit koma voltam, sokáig fent voltam.
-
macy
addikt
válasz
Iron Funeral #4818 üzenetére
Nincs. A motor teljestményét lehet változtatni menet közben /is/ mint az igazi F1-es autókban. Nem is lehet benne, mivel ez elég régi játék. Most is be lehet állítani egy gombra, hogy ideiglenesen megnövelje a teljesítményt. Ezt alkalmazzák "KERS"-ként a mod készítők.
De amúgy meg tökmindegy
Megy az RFT szeró, monza van betöltve.
PH! rFactor F1 Team /macy/ - 89.134.255.178
blood -
Iron Funeral
őstag
Egyébként van "KERS" rFactorban, Engine Temp. Boost néven (vagy valami ilyesmi). Csak eddig nem használták, ugyanis nem volt versenysorozat amiben szerepelt volna ilyesmi.
Van 10Ft-om arra hogy a köv. CTDP-ben meg FSONE-ban lesz kers(#4808) ervin33: Amit linkeltél az nem KERS hanem RES mint resolution (aka. felbontás)
-
macy
addikt
Woody: F1 RFT 2009 * Update
-
macy
addikt
válasz
Iron Funeral #4814 üzenetére
Lusta desznyó
Nyomatjátok a gyak futamot vagy csináljak szerót?
Ervin33: hülyeség ez a kers, rFactorban nincs is. Csak a motor teljesítményével lehet szórakozni.
-
Frenky89
addikt
Jaah, hát akkor siethettem volna egy kicsit jobban.
Végülis nem arra akartam kilyukadni, hogy a MOMO szar, hanem csak arra, hogy léteznek strapabíróbb kormányok is a kategóriájában.
Amúgy újan mennyi lötyögés van a kormányban fel-le illetve jobbra-balra? Én már nem emlékszek milyen volt új korában és kíváncsi lennék, hogy mennyit romlott.
-
Frenky89
addikt
válasz
proof88 #4732 üzenetére
Csak azért nem akartam ott visszajönni, mert előtte eléggé elbénáztam a dolgokat és elég szerencsétlenül összeütköztünk Stirlitz-el, másrészről meg gyakfutam volt szóval belefért.
cila1 (4729) :
Nekem van MOMO-m és bár semmi bajom vele - mert egy nagyon jó kormány - én nem ajánlanám. Habár nagyon jó a fogása és még a pedálmizéria se jött elő (bízom benne, hogy nem is fog), de a műanyag csapágyak kopása miatt a kormány már eléggé kotyogós.
Használtan és újan is vannak olyan kormányok a MOMO kategóriájában, amik jobban megérik az árukat: DFP, DGT illetve a G25 is bestbuy volt 1-2 hónapja a G27 miatt, de most már sajna megint elég drága lett, talán a karácsony miatt. -
cila1
aktív tag
Csaó.
Mikor lesz ma gyak futam?? -
ervin33
tag
itt ugy van hogy kers-sz szerintem annak lesz a számlálolyafsone2009 high kers
-
ervin33
tag
csao macy 2010 eljére igérik. állitolag a ctdp 2009 is akörül jön. de ez az fsone 2009 nagyon komoly lesz. nézd me légyszi a vidit, a tv style a fék alatt van 12/ 490 a 490 az eléggé gyorsan számol le felé az mi lehet szerinted? fsone 2009 video
-
ervin33
tag
-
macy
addikt
válasz
Iron Funeral #4800 üzenetére
Pedig LaCeennel körözünk Spa-ban. Ugyanaz a neve mint a rendes szerónak.
PH! rFactor F1 Team /macy/
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound Blaster X AE-5 eladó
- Ryzen PC-5700X-RTX 3080-B550 AORUS-32GB DDR4-1 TB M.2 SSD-NOCTUA FAN+360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- ASUS ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO Alaplap
- DELL GY1TD PowerEdge R630/R730XD NVMe (U.2 SSD) PCIe Extender Controller Adapter + K9TVP Kábel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!