Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Ok Sub-S, tudjuk hogy te profi vagy meg minden, de attól hogy még nem találkoztál fura bugokkal, attól még lehetnek a játékban.
Pedig lehet te is részt vettél azon a gyakorló futamon Barcelonában, amikor a rajt után mentünk sokan a 3. kanyarban és szépen megfordultam felétek, aztán bele a sóderbe. És aznap előtte vagy utána történt ilyen eset JColee-val is. Sőt az ausztrál pályán anno olyan is volt, hogy egyik nap tök gyorsak voltunk, másik napra meg elromlott a pálya és nem tudtunk olyan időket menni, mint előző nap. Farkas és JColee is tanúsíthatja! És sírtunk, hogy elromlott a pálya, mert sok tizeddel le voltunk maradva magunkhoz képest. Azóta nem is sikerült helyrehozni.
-
proof88
addikt
válasz
Iron Funeral #4993 üzenetére
hát vannak ezek a titokzatos dolgok is, ja
ez ahhoz hasonló, mikor pl Barcelonában a 3. kanyarban JColee is csak úgy megpördült meg én is. Pedig azon a pályán mentem a legtöbbet és akkor fordult elő ilyen először és utoljára, nem tom miért lehetett. -
Sub-S
senior tag
válasz
Iron Funeral #4993 üzenetére
Nem azért mert rázókőre futottál és az megdobott?
-
Iron Funeral
őstag
válasz
proof88 #4991 üzenetére
Egyhelyben forgó kereket nem láttam még, igaz nem is figyeltem, de pl. nincs olyan hogy felrepül az autó ha nekimegy valami. Sőt én felborultam egyszer a török pályán a 12es kanyarban, na ilyennel sem találkoztam még más modokban, de még alap rF-ben sem.
Nem ért hozzám senki, SC sem lökött fel, egyszerűen felborult az autó kanyarodás közben...#4993: Nem, szinte pont a mértani közepén vettem a kanyart mert kéőn fékeztem és nem tudtam ráfutni a belső kerékvetőre mint ahogy egyébként szoktam
-
cila1
aktív tag
Törökbe 4-szer indultunk a ujra a rajtnál.Monacoba hányszor fogunk??
-
proof88
addikt
válasz
Iron Funeral #4989 üzenetére
én most olyanra gondoltam egyébként, hogy ha lerepül egy kerék, akkor megáll valahol az úton, mégis egy helyben forog a végtelenségig, vagy pl. hogy egymásba folynak az autók, ha ütköznek, meg pl. a macy által linkelt videón is, hogy nekimegy az SC az F1 autónak az meg felrepül...
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Iron Funeral #4989 üzenetére
Lemaradt az, hogy tudomásom szerint a Simbin úgy átírta az rFactort, hogy nem nagyon lehet ráismerni, csak úton-útfélen
-
Iron Funeral
őstag
válasz
proof88 #4988 üzenetére
Szerintem próbálj ki másik modot is, mondjuk pl. egy MMG07 v2-t vagy az egyik CTDP-t, én azokban nem találkoztam különösebb bugokkal, nem véletlen vannak ekkora eltérések a megjelenési idők közt (MMG07 v1=>2008 márc., FSONE08=>2008 ápr., CTDP06=>2008 dec.) Az FS08 egy remek játék de ami azt illeti pocsékul szimulálja a 08 szezont, különösen köridők tekintetében.
-
proof88
addikt
ehh
egyébként megmondom őszintén én csalódtam az rfactorban, nem elég hogy stabilitási gondjai vannak, még a fizikája is rettentően bugos szerintem. Ok persze, felüdülés az F1C után az FSone, de gondolom a többi modnál is ezek a gondok megvannak, mint az FSone-nál. Jó persze lehet csiszolni valamilyen szinten a fizikán, de attól még bugos marad. Az ilyen simbines race07-ben meg ilyenekben is vannak nagyon feltűnő fizikai bugok? -
proof88
addikt
jó-jó. De azért az autós játékok készítői is megerőltethetnék magukat néha 1-2 dologban jobban is. Bezzeg sok fps-ben az ilyen hajlított formákat megoldják okosban. Ha csak egy kicsit is kevésbé lenne szögletes, már jó lenne. Lehet előhozakodni azzal, hogy jajj akkor több sokszögből állna a kanyar meg minden, lassabb lenne a játék. Hát úgy kell megcsinálni, hogy ne legyen lassabb. Jó persze egy fps játék arról szól, hogy a pályán mész kicsiben, itt meg végigszáguldasz a pályán. De ahol ennyire közel van a fal, azért számít.
-
macy
addikt
-
proof88
addikt
válasz
Farkas23 #4973 üzenetére
ííí bocsi de elég kómás vagyok ma, de igyekszem folytatni a visszanézést ...
amúgy nekem m1 melyik pálya lesz, a setupom mint láttátok úgyis csak általános eset, még nem kezdtem el finomhangolni.szerk.: na jó először majd megnézem a pályát aztán elmondom, hogy jó-e.
Egyébként ezen a pályán számomra a leginkább zavaró az, hogy a kanyarokban túlságosan szögletesek a szalagkorlátok, nem lehet elég szűken venni a kanyarokat, mert a kiálló csúcsuk ott van. -
macy
addikt
-
Farkas23
aktív tag
Akinek kell a pack itt van
-
Farkas23
aktív tag
Uraim! Nem akarjuk inkáb az RFT 2009-es monacoi pályát használni inkább? Szerintem jóval szélesebb és a box is könyebb, meg a lámpa is jobb benne!!! Szerintem ott kéne lenyomni! Bár jóval léassabb köröket lehet, de legalább szélesebb!
-
Stirlitz
senior tag
Ez a monacoi pálya biztos jó? Annyira szűk, hogy hihetetlen. Például a box-bol kivezető sárga csík a palánkhoz képest. Ez biztos, hogy ennyire szűk kell legyen? Nem ez a kedvenc pályám rfactorban az biztos.
-
Farkas23
aktív tag
Üdv.
Proof: Én már megnéztem mindenkit, ugy h ha lesz időd a mai napon akkor beszéljük meg!Aztán én gyorsba megcsinálom az eredményt, és már felejthetjük is el! Kivétel te, mer neked majd még vmikor vár 1 kis fogalmazás
Télleg levagyunk csunyán maradva:S:S
-
ervin33
tag
szerintemis mert itt a cime,és ez ugyan az a video szerintem.kimi 2005 monaco
-
proof88
addikt
Egyelőre a következő embereket néztem vissza:
Tomax, macy, ace100, woody724, cila1Török Nagydíj incidenses videók:
Tomax és Ervin találkozása, 2. kör 5. kanyar;
Tomax feladja a küzdelmet a 6. körben;
macy és woody724 (R-be váltott, ezért megpörgött) találkozása, 1. kör 4. kanyar;
macy kipörög a 10. körben a 4. kanyarban;
macy megcsúszik a 12. körben a 7. kanyarban, elveszti első szárnyát, feladja a küzdelmet;
ace100 és woody724 találkozása az 1. kanyarban a rajt után;
ace100 és woody724 találkozása a 3. kanyarban az 1. körben;
ace100 és cila1 találkozása a 3. kanyarban a 2. körben;
ace100 korlátnak csapja a 7. körben a 9. kanyar előtti féktávon;Továbbá: woody724 a 2. boxolása után a kijáratnál ráhajtott a fehér csík végére.
kérdések:
Tomax: miért adtad fel?
ace: fékezés közben balra húzott az autó, vagy mi történt?
woody: ugye tudod, hogy van boxutcai sebesség limiter gomb? Mert nem használtad a boxban.érdekes statisztika: a 3., 4. és 7. kanyarok volt a legveszélyesebb
-
proof88
addikt
JColee:
nem tudom, majd előre megmondjuk, mely kanyarokat fogjuk nézni, de ez is olyasmi, mint a török pálya ilyen szempontból, aki a pályán kívülre megy, az veszít mindenképp (mert ott kifelé vagy visszafelé a kerékvetők lelassították az embert, vagy a fű)jézus milyen káosz van a feltöltött videóim között, mondtam valamelyik nap, hogy nem akarja feltölteni, erre most látom, hogy jópár videó többször is fel van töltve, éljen
na de most nincs kedvem átnézni őket...
A szokásos segédanyagok Monacohoz:
Olvasnivaló:
Térkép, adatok
Timo Glock szemével
Leírás 1Videók (bocs, de jobb minőségben nem találtam onboardot):
Raikkonen 2001
Ralf Schumacher 2003
Raikkonen 2005 vagy 2006?
Raikkonen 2005 Q1
Alonso 2007 (csak a videó felétől kb.)Hogyan ne vezessünk
:
Ralf Schumacher 2006 vagy 2007?
Hamilton 2007
Hamilton 2009
Schumacher 1996
Webber 2002
Irvine 2002
Sato 2002
Raikkonen 2002 -
macy
addikt
Van olyan pálya amiben nincs ott a fal.
-
proof88
addikt
válasz
Iron Funeral #4950 üzenetére
nemtom ki találta ki a falat, ahelyett hogy rendes pályát raktak volna össze - a program nem érzékeli tökéletesen a levágásokat, ezért van ott fal.
Mondjuk az is igaz, hogy nekünk tökéletes lenne fal nélkül, úgyis visszanézzük. Bár van egy sanda gyanúm, hogy a bukóterében lévő fekvőrendőrök amúgy is megbüntetnék azt, aki átgázol azon a bukótéren. -
-
JColee
őstag
válasz
Iron Funeral #4943 üzenetére
főleg, ha nem jól lövöm be a féktávot, ott figyel a betonfal az alagút végén...
-
macy
addikt
-
macy
addikt
Mert múltkor azon mentünk LaCeennel. Elvileg a legjobb pályákat válogatták össze benne. Igaz mentünk 2008-as vizes pályákon is
-
macy
addikt
RFT szeró megy: PH! rFactor F1 Team /macy - blood
-
JColee
őstag
válasz
Iron Funeral #4937 üzenetére
na, mi nem fogunk előzni
normál pályán is nagyon nehéz, itt meg nem fér el két kocsi egymás mellett...
a rajt durva lesz, I tell you -
Iron Funeral
őstag
válasz
Iron Funeral #4936 üzenetére
Mire megtaláltam lejárt a szerk. idő, szóval, hogy mindenki tudja : [link]
-
Iron Funeral
őstag
-
proof88
addikt
válasz
Iron Funeral #4931 üzenetére
amúgy ha tapasztaltak viaskodnak, akkor még előzni is lehet elég sok helyen
majd valamikor rakok fel onboard videót arról, hogy megyek. remélem nem fog szaggatni (mert nem replayt akarok videóba menteni, hanem élőben a játékot, nem szeretem annyira a replayt, nem elég pontos). nem semmi, mennyire precíznek kell lenni a kanyarokban és az alagút utáni lassú bal-jobb kanyarban kb 1 másodpercet el lehet dobni, ha optimálisan veszed!!! komolyan mondom, tényleg azt tudom mondani, hogy itt most tényleg jó szó az, hogy optimálisan. szépen optimálisan veszed a 2 kanyart, akkor 1 mp-re vagy a tökéletestől. a tökéletes itt ugyanis az, hogy be kell rongyolni a kanyarba olyan szinten, hogy össze kell szedned a kocsit utána. -
cila1
aktív tag
Szerintem is tök jó ez a pálya.Ezen a pályán érvényes az a mondat "lassan járj tovább érsz".vagy utolsókból lesznek az elsők.
-
proof88
addikt
válasz
ratkaics #4924 üzenetére
Üdv,
bármikor kimehetsz a boxból, ha nem égnek a piros lámpák. A villogó kék lámpa, ami egyébként valamelyik pályán sárgás volt, azt jelzi tényleg, ha valaki jön és van esély arra, hogy megzavarod. Ez neked jelzés, hogy légy különös tekintettel a forgalomra. Nyilván, ha a záróvonalon belül maradsz, akkor nincs gond. És néha tényleg feleslegesen villog, gondolom bug. Ott van a képernyő alján, hogy ki hol van a pályán, azt is érdemes figyelni ilyenkor.cila1: felőlem lehet fénykép, ha a csajszi is küld.
-
macy
addikt
Nos, a kék villogó gondolom csak figyelmeztető, nem azt jelenti, hogy nem lehet olyankor kimenni. Természetesen a boxból kihajtónak a sárga vonalon belül kell maradnia, ami a jobbos kanyar utánig tart.
Megy még az RFT szeró, ha van kedve valakinek mehet.
-
Szabesz
őstag
válasz
ratkaics #4924 üzenetére
Bugok előfordulnak a programban. Lényeg, hogyha villog a lámpa, akkor figyeled az alul lévő ábrát, h közeledik -e valaki a box utca kijáratához komolyabb tempóban, és ha igen, akkor megpróbálsz ideális íven kívül maradni míg ő el nem megy. (megállni sem célszerű, mert a mögötted jövőket feltarthatod)
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
Valaki homályosítson fel legyen kedves, arról, hogy pontosan mikor villog a box utca végén a kéklámpa! Mert eddig nem tudtam mit jelent, ezért nem is figyeltem, aztán cila felhívta a figyelmemet rá, hogy azt jelzi, ha valaki gyors körön közeledik a célegyenesben. Ennek megfelelően igyekeztem figyelni rá, de volt olyan, hogy akkor is villogot, ha nem jött senki. Ácsingóztam egy darabig előtte, aztán egyszer csak nem villogott többet, de autó nem jött. Szóval pontosan hogyan is van ez?
-
cila1
aktív tag
Lenne egy kérdésem.Mit szolnátok hozzá ha mindenki küldene egy fényképet magáról és ki lenne rakva a neve mellé.Más: Farkas23 légyszives segítsél már a Woody-nak belépni a fórumra, mert a felhasználói név, illetve a jelszóval van vmi baj. Nekem írhatsz nyugottan egy privit (jelszó;felhasználói név) ha te ezt megtudod nézni.
-
Farkas23
aktív tag
OK bocs. megértetttem! Nem miattad volt a fesztivál, ne hidd azt, vagyis az én részemről nem! Én csak neked is akartam jót ha mégis lenne kedved, sorry a kedvességet:S:S!
Amugy meg nekem is gondjaim voltak a mult héten, azért se akartam akkor lefutni, de ezt is megirtam! És azt is megirtam, vagyis megkérdeztem h milenne ha 6.-án lenne, csak mint szokás sose válaszol senki! És akkor mondtam proofnak is hogy sztem tartsuk 6.-án, mer h neked szalagavatod van! De ezt én felajánlottam, és nem kijelentettem akkor még!
Na de mind1, én is befejeztem, legközelebb leszarok mindenkit és lelesz futva!:S:S:S
Sorry, h. ez lett!!!
Szerintem másnak is van más dolga a F1-en kívül, nem csak neked! Mindenki úgy vállalta be, hogy nem hoz ezzel kapcsolatba kifogást! Az meg már mindenkinek a magán ügye, hogy menyire érdekli az egész.De mint mondtam már, nem lesz se ujra játszás, se futam csusztatás! Innentől kezdve mindig 2 hetenként lesz futam, kivétel ha muszáj csusztatni ellenőrzés okából!!!
Hétvégén vasárnap főgyakorló, és ha minden jól megy jövöhéten vasárnap vb futam!!
-
ervin33
tag
válasz
Iron Funeral #4905 üzenetére
én meg még vagy 3mp szeretnék nyerni
-
Dyno
veterán
válasz
Farkas23 #4911 üzenetére
Olvasd vissza én nem veszekedtem, csupán kicsit zavart a dolog, ennyi, de ahogy leírtam, igazából nem izgat.
ui
endben Cila igazad van, tudod nem is érdekelne az egész, csak akkor ő írja be ide ne magába döntse el és ne azt olvassam itt hogy "jájj miattam nincs futam 29.-én" és mind azért mert ő nekem ezt mondta, de a többiek nem tudják, de itt befejeztem engem ki lehet hagyni a konzultálásokból, ha nem vagyok itt nem vagyok, de én emg ilyenre nem avgyok kiváncsi, és az bassza a legjobban az agyam hoyg leírtam hogy nem jövök, és akkor még is miattam volt a fesztivál, mind félreértésből....de itt pont.
ui:Azt megvégkép leszarom hány pontom van, van életem a klánon kivül is, haverok barátnőm, más játékok suli miegymás...
-
cila1
aktív tag
Na sziasztok.
Még mindig itt tartunk?? Fejezzétek be legyetek szívesek ezt az egész vitát, mert már unalmas. Dyno neked igazad van, mert írtad, hogy szallagavatóra mész és nem tudsz részt venni a futamon, de felőled meg lehet tartani, mert te ezt a pályát úgy is unod. Farkas23 csak jót akart hogy mindenki részt vehessen a futamon és ezért egy héttel elhalasztotta. Utánna dec. 6-ra ki lett tűzve a futam, meg is csináltuk minden nagy baj nélkül ( szerintem ). Most már a hátralevő futamokkal kellene inkább foglalkozni. Nem kell megsértődni, szerintem ezt a témát le kéne zárni, ami volt az volt. Inkább örüljünk neki, hogy ennyi normális, jófej ember összegyűlt ezen a szerveren és szerintem tök jókat hülyülünk és játszunk. Én ebbe a társaságba kb. 1hónapja vagyok, és büszke vagyok rá, hogy az itt lévő emberek én úgy érzem, hogy befogadtak. Az már a te döntésed, hogy itt hagyod e ezt a társaságot. (Remélem nem.)
Csak ennyit szerettem volna hozzá fűzni ehhez az egészhez.
Most mennjünk, és a Monaco-i pályán zúzzuk szét magunkat.(Macy szerint a "cél egyensebe frontálisan ütközzünk 300-zal."
-
Farkas23
aktív tag
Most nem tom mit kell veszekedni! Én proofal beszéltem rámondta nekem h ok!
Én gondoltam h akkor majd jösz, nem jöttél enyi!Nem kell tul cifrázni! Monacoba jösz, nem kell már rögtön azt mondani h jaj majd ezek után nem jövök! Mindenkinek a saját felelössége az ha nem jön! Anyival kevesebb pontja lesz! De nem kell mindent előre már eldönteni 1 kis férreértés miatt.Ervin: Kösz h mondtad, emléxem arra, de még nem tudom, h ott mi volt! Nugyottan mond el rola a véleményed, ugyis elemezve lesz az is!
-
Dyno
veterán
válasz
Farkas23 #4907 üzenetére
Figyelj te nekem 6. mondtál, aztán múlthéten itt mégse tudta senki........nincs rád fogva semmi csak így volt, ha meg nem akkor mond el hogy bár engem nem igazán izgat, csak múlthéten rajtam ment itt a vita miközbe én megírtam hgy nem indulok rajta, de ezek útán azt meggondolom hogy egyáltalán indulok-e majd még valamikor egyáltalán...
-
Farkas23
aktív tag
Üdv.
Annak örülök hogy rám van fogva minden, de amugy proofal beszéltem meg és nem egyedül döntöttem, na sebaj! Legközelebb ilyen ugyse lesz, mer ez volt az utolsó h megismételtünk 1 futamot!!! Se ujrajátszás sincs, se csusztatás!Proof: De király volt a csata! Élveztem, csak kár hogy már menni nem tudtam mer ugy huzott az autó!:S
De attól még zsír volt! És azér gratulálok is hogy ilyen jól végeztél, mer eleinte eléggé hátul voltál!
De amugy mindenkinek grat!!!
Futamot nekem még visszakell néznem, aztán Proofal megbeszéljük és ki lesz hírdetve!
Remélem szerdáig meglesz!
Aki tudja hogy hányadik körben volt incidense az megirhatja, segítve a munkánkat! -
Iron Funeral
őstag
-
ervin33
tag
válasz
Iron Funeral #4902 üzenetére
csao. én probáltam tegnap proof setup-ját 270-275 közt vn az alagut végén a sebeség. a saját setup-omal is annyi.
-
cila1
aktív tag
válasz
Iron Funeral #4902 üzenetére
Köszi.
-
cila1
aktív tag
Kb milyen szárny állás a jó Monacoba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Whisky topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Óvodások homokozója
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Creative Sound Blaster X AE-5 eladó
- Ryzen PC-5700X-RTX 3080-B550 AORUS-32GB DDR4-1 TB M.2 SSD-NOCTUA FAN+360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- ASUS ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO Alaplap
- DELL GY1TD PowerEdge R630/R730XD NVMe (U.2 SSD) PCIe Extender Controller Adapter + K9TVP Kábel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával