- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Szerintem félreértettük egymást.
Vagyis rosszul fogalmaztam. Úgy értettem a komoly szintet, hogy dolgoztam már benne, pénzért. Én úgy vagyok mindig egy melóval amit kínálnak nekem, hogy vagy van akkora tudásom abban a témakörben amit megkövetel a meló, hogy rábólintsak rögtön, vagy nincs, akkor a megrendelő dönti el, hogy akar-e alkalmazni. Persze ahol komoly a tét, ott nem vállalom, ha nem tudom 100%-osan.Tehát, ha valamiben dolgoztam, legyen most Java. Java-ban pl. 3 dolgot írtam eddig, abból 2 játék (igaz, nagyon egyszerű játékok, de játék), egy pedig egy C#-os progi portja volt. Mivel ezekért kaptam pénzt, meg nem is volt akkora felelősség, hogy azt mondjam, bocs, de nem tudom, és meg is tudtam őket sikeresen csinálni, így én magam számára elkönyveltem azt, hogy ezeket a területeket, amiket lefedtek ezek a progik ismerem. Nem profin, de ismerem.
Ugyanígy C#. 2 Windows Phone-os alkalmazás, egy Windows 8-as (jó, az nem C# vót') és kismillió Win desktop. Itt pl. kb. mindig a Bing Maps API-t használtam, ki merem magamról mondani, hogy szinte álmomból felverve lekódolok egy alap Maps progit WP8-ra. De mondjuk az nem is egy bonyolul feladat, de az a bizonyos terület megvan. Ja, plusz volt még egy ASP.NET-es is ami pénzes volt, de az nem haladt sokat.
Webes szinten inkább azt mondanám, hogy HTML CSS JS-t nagyon vágom, az összes közül ezeket a legjobban. Persze itt megint lehet azt mondani, hogy eddig W3Schools-ról lestem sok mindent, meg szoktam alap dolgokat kérdezni, néha hülyeségeket mondani, de összességében elmondható, hogy azért megy a dolog elég rendesen.
Tehát ezt a komoly szintet úgy értem, hogy nagyon sok programozási nyelvben aktívan megfordulok, néhány részeit jól, néhány részeiket nem annyira jól ismerem, de azért nagy vonalakban megy, és tudom, hogy hogyan kell őket tanulni.
Na, de fáradt vagyok, lehet nem ez életem fogalmazása, de szvsz a lényeg megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Béta iOS-t használók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen monitort vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
- ASRock B250M-HDV / MSI B150 PC Mate
- 250GB Sata SSD-k / Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / Kingmax /
- ASUS ROG G70S retro gamer laptop 17 dual GPU SLI ritka különlegesség
- MacBook Air 13" M4 / 2025 / 16GB / 512SSD SKYBLUE
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagyis rosszul fogalmaztam. Úgy értettem a komoly szintet, hogy dolgoztam már benne, pénzért. Én úgy vagyok mindig egy melóval amit kínálnak nekem, hogy vagy van akkora tudásom abban a témakörben amit megkövetel a meló, hogy rábólintsak rögtön, vagy nincs, akkor a megrendelő dönti el, hogy akar-e alkalmazni. Persze ahol komoly a tét, ott nem vállalom, ha nem tudom 100%-osan.