Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
trisztan94
üzenetére
Nem, az nem komoly szint, hogy össze-vissza kapkodsz, mindenbe belefogva, semmiben el nem mélyedve, és mennyiségre, meg a lóvéra utazol. Bocs. De nemcsak erről van szó: hogy valaki bejelentse, hogy elért egy "komoly szintet", ahhoz meglehetősen nagy szerénytelenség és önbizalom kell, aminek megalapozottnak kellene lennie. Már csak a más topicokban felmutatott hozzászólásaid alapján sem tudom mindezt elhinni. Ha alapvető programozási feladatokat nem tudsz megoldani, akkor abból nehéz arra következtetni, hogy komoly szinten állsz (teljesen mindegy, hogy ennek időhiányból következő kapkodás az oka, vagy ismerethiány). Bocs/2. A komoly szinthez szerintem jó algoritmizálási képességek, széleskörű és mély ismeretek, ergo nagy tudásbázis szükséges.
Szerintem itt a topicban sokan nálad sokkal nagyobb tudással, jóval komolyabb tapasztalattal sem mernek ennyire mellet döngetni, mivel sejtik, hogy még mennyi mindent nem tudnak. Lehet, hogy ők megalapozottan mondanák azt, hogy "komoly szinten" állnak.
Nem árt, ha látod a saját tudásod korlátait, hogy tisztában legyél azzal, hogy hol kell és hol tudsz még fejlődni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7/4080/32GB DDR5/1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest