-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Sziasztok,
Kellene nekem egy Android és iOS fejlesztésre képes valaki.
Eléggé túlvállaltam magam, folyamatosan jönnek a megrendelések, kénytelen vagyok kiosztani másnak.Az lenne a legjobb, ha egy ember csinálná mindkettőt, de ha csak egy platformot tud elvállalni a jelentkező, az sem baj.
Idézem az alkalmazás leírását:
"...van egy hirdetői adatbázis néhány száz hirdetéssel és néhány szűrési feltétellel onnan meg kéne jeleníteni a hirdetéseket. (néhány kép és szöveges tartalom) És ahol emg van adva google térkép, ott a telefon GPS adatai alapján távolságot meg tudjunk jeleníteni.
És ha valami újdonság van, akkor kis jelzés jelenne meg az állapotsorba (pl új hirdetés, stb)"Persze ennél sokkal több infót tudok szolgáltatni.
Nem tudom még, hogy milyen jellegű hirdetések, de telefonon beszéltem a megrendelővel, nem kizárt, hogy valami társkereső vagy hasonló.
Ha érdekel valakit, referenciákkal és tapasztalattal jelentkezhet nálam privátban.
-
trisztan94
őstag
válasz
Vasinger! #7699 üzenetére
Mint ahogy martonx is irta, ezen nem kell meglepodni.
Android java alapu es egy java IDE-ben fejlesztesz ra, WP C#, silverlight meg c++ alapu, es egy Windows alatt futo IDE-vel lehet ra fejleszteni.
Ahogyan oka van annak is, hogy MS nem adta ki a VS-t OSX-re, ugyanugy oka van az Apple-nek, hogy nem adta ki az sdk-t meg az IDE-t masra.
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter #7684 üzenetére
Egyébként van egy rövidke kérdésem: "Na most ezt én próbáltam objektumorientáltan megoldani, úgyis rég dolgoztam már úgy" - ezt halál komolyan írtad egy C# topicban? Teljesen komolyan gondolod? Hogy dolgoztál eddig C#-ban, ha nem objektumorientálta
Úgy értve, hogy jó régen volt már (amikor android fejlesztést nyomtam), hogy 1-2 osztálynál többel kellett dolgoznom.
-
trisztan94
őstag
Sziasztok!
Mivel nem feltétlen C# függő a dolog, ide is felteszem a kérdést.
Ezzel kapcsolatban tud valaki mondani valamit?
Nem nagyon érkezik válasz
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter #7654 üzenetére
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter #7652 üzenetére
Szerintem félreértettük egymást.
Vagyis rosszul fogalmaztam. Úgy értettem a komoly szintet, hogy dolgoztam már benne, pénzért. Én úgy vagyok mindig egy melóval amit kínálnak nekem, hogy vagy van akkora tudásom abban a témakörben amit megkövetel a meló, hogy rábólintsak rögtön, vagy nincs, akkor a megrendelő dönti el, hogy akar-e alkalmazni. Persze ahol komoly a tét, ott nem vállalom, ha nem tudom 100%-osan.
Tehát, ha valamiben dolgoztam, legyen most Java. Java-ban pl. 3 dolgot írtam eddig, abból 2 játék (igaz, nagyon egyszerű játékok, de játék), egy pedig egy C#-os progi portja volt. Mivel ezekért kaptam pénzt, meg nem is volt akkora felelősség, hogy azt mondjam, bocs, de nem tudom, és meg is tudtam őket sikeresen csinálni, így én magam számára elkönyveltem azt, hogy ezeket a területeket, amiket lefedtek ezek a progik ismerem. Nem profin, de ismerem.
Ugyanígy C#. 2 Windows Phone-os alkalmazás, egy Windows 8-as (jó, az nem C# vót') és kismillió Win desktop. Itt pl. kb. mindig a Bing Maps API-t használtam, ki merem magamról mondani, hogy szinte álmomból felverve lekódolok egy alap Maps progit WP8-ra. De mondjuk az nem is egy bonyolul feladat, de az a bizonyos terület megvan. Ja, plusz volt még egy ASP.NET-es is ami pénzes volt, de az nem haladt sokat.
Webes szinten inkább azt mondanám, hogy HTML CSS JS-t nagyon vágom, az összes közül ezeket a legjobban. Persze itt megint lehet azt mondani, hogy eddig W3Schools-ról lestem sok mindent, meg szoktam alap dolgokat kérdezni, néha hülyeségeket mondani, de összességében elmondható, hogy azért megy a dolog elég rendesen.
Tehát ezt a komoly szintet úgy értem, hogy nagyon sok programozási nyelvben aktívan megfordulok, néhány részeit jól, néhány részeiket nem annyira jól ismerem, de azért nagy vonalakban megy, és tudom, hogy hogyan kell őket tanulni.
Na, de fáradt vagyok, lehet nem ez életem fogalmazása, de szvsz a lényeg megvan.
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter #7648 üzenetére
Miért, az nem elég komoly szint, hogy hetente csorognek, hogy kell meló és egyszerre 6 cuccon dolgozom jelenleg, abból 3 webes 3 pedig C#?
(Mondjuk egy kicsit tulvallaltam magam most)
-
trisztan94
őstag
Sziasztok!
Nem kezdő programozóként szeretnek elkezdeni ios-re és osx-re programozni. Tudtok ajánlani jó könyveket/videó anyagokat?
Eddig elég komoly szinten foglalkoztam C#-al, Php-val, webes dolgokkal és Java-val. A legjobb olyan lenne, ami iBook formában elérhetők de igazából bármi jöhet, szinte bármilyen nyelven
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged