Hirdetés
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Hamarosan "kémkedhet" az NVIDIA a saját GPU-i után?
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
válasz
trisztan94
üzenetére
...ergo az android az igazzzzy

-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
trisztan94
üzenetére
15:20-kor írtad meg a hsz.-edet, és 17:00-kor már nyavalyogsz, hogy nem nagyon érkezik válasz. Milyen meglepő, amikor a hsz.-ed felér egy kisnovellával.
Egyébként van egy rövidke kérdésem: "Na most ezt én próbáltam objektumorientáltan megoldani, úgyis rég dolgoztam már úgy" - ezt halál komolyan írtad egy C# topicban? Teljesen komolyan gondolod? Hogy dolgoztál eddig C#-ban, ha nem objektumorientáltan? -
válasz
trisztan94
üzenetére
Munkaidő, szerencsés esetben annak a vége van, szerinted miért nem érkezik válasz?

Majd ha végeztem, elolvasom. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
trisztan94
üzenetére
Jó.

-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
trisztan94
üzenetére
Nem, az nem komoly szint, hogy össze-vissza kapkodsz, mindenbe belefogva, semmiben el nem mélyedve, és mennyiségre, meg a lóvéra utazol. Bocs. De nemcsak erről van szó: hogy valaki bejelentse, hogy elért egy "komoly szintet", ahhoz meglehetősen nagy szerénytelenség és önbizalom kell, aminek megalapozottnak kellene lennie. Már csak a más topicokban felmutatott hozzászólásaid alapján sem tudom mindezt elhinni. Ha alapvető programozási feladatokat nem tudsz megoldani, akkor abból nehéz arra következtetni, hogy komoly szinten állsz (teljesen mindegy, hogy ennek időhiányból következő kapkodás az oka, vagy ismerethiány). Bocs/2. A komoly szinthez szerintem jó algoritmizálási képességek, széleskörű és mély ismeretek, ergo nagy tudásbázis szükséges.
Szerintem itt a topicban sokan nálad sokkal nagyobb tudással, jóval komolyabb tapasztalattal sem mernek ennyire mellet döngetni, mivel sejtik, hogy még mennyi mindent nem tudnak. Lehet, hogy ők megalapozottan mondanák azt, hogy "komoly szinten" állnak.
Nem árt, ha látod a saját tudásod korlátait, hogy tisztában legyél azzal, hogy hol kell és hol tudsz még fejlődni. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
trisztan94
üzenetére
"elég komoly szinten"
Hahaha
Legalább van önbizalmad, abból nincs hiány.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Viccrovat
- További aktív témák...
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite megkímélt állapotban eladó!
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Legalább van önbizalmad, abból nincs hiány.