-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
bambano #7128 üzenetére
Én jellemzően TFS-ezek, pláne mióta felhős, és ingyenes lett
és marhára nem hype, vagy életkor miatt, hanem tapasztalataim szerint ez jött be eddig legjobban, és mert Visual Studioval fejlesztek (Eclipse-el és XCode-al is eggüttműködik) így megtehetem. Amikor néha Netbeans-ezek, olyankor Bitbucket-ozok, vagy projekt függően néha Github.
Azért a javasolt Github is letett már ezt-azt az asztalra, és a Bitbucket is rengeteget tud egy szimpla SVN-hez képest.
De nem akarok én senkit rábeszélni semmire, SVN is elmegy egynek. Hülye autós hasonlattal élve: ha kipróbálhatsz egy ősrégi opel-t, vagy egy új bmw-t, akkor miért kezdenél az opel-lel? Másrészt, amíg nem próbáltad az ősrégi opel-t, addig nem biztos hogy fogod értékelni az új bmw-t, szóval akkor visszavonom a javaslatomat, kezdje mindenki az SVN-nel. Peace
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest