-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
A DS2-ben volt a legtöbb kísérletegeztés gameplay és minden más terén (a grafmotort is a kiadás előtt pár hónappal cserélték vissza a korábbira, egy tök újal akarták kiadni, csak voltak gondjai), és ilyen szempontból megvannak a sajátosságai, meghát talán a leggyengébb from játék több szempontból is, de ez a "ez aztán a teljesen más DS" misztifikáció azért elég nagy bullshit
Pont 10 éve vittem végig minden guide és minden nélkül, és nem volt nagyobb kihívás, mint bármelyik, csak lassabban haladtam vele. De ez sem elent különösebben semmit, az első részben is sokat pöcsöltem a fejlesztgetéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Ps3 FAT játékokkal és tartozékokkal
- Xbox Seris X minden tartozékával + kontroller akku
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged