-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kevepapa
aktív tag
válasz
konikan #84418 üzenetére
Gyakorlatilag ugyanígy voltam vele, de aztán a sok pozitív cikk, kritika stb miatt beruháztam rá (igaz lemezesen) és nem bántam meg!!! Sőt, mióta megvan, azóta gyakorlatilag lényegesebben kevesebbet alszok, tekintve h csak este van időm játszani...
Nagyon durván beszippantott, elképesztő mennyi munka van a cuccban, grafikailag, történetileg, zeneileg csúcsteljesítmény. Ráadásul sztm a legjobb magyarosítás jár hozzá amihez valaha szerencsém volt. Választékos, humoros, pontos fordítás. Sztm kihagyhatatlan vétel, ott a helye minden rpg szerető ember (virtuális) polcán, de ezt a játékot még az rpg-t egyébként kevésbé kedvelő játékosoknak is nyugodt szívvel ajánlanám! Na megyek is vissza játszani!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest