Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
sp8787
addikt
válasz
hombre[EU] #247718 üzenetére
Egyebkent sztem a Nioh 2 egy nagyon nagyon jo jatek csak az 1-essel nincs semmi ertelme osszhasonlitani a mostani allapotban mert annyival jobb az 1 mar csak a tobb tartalom miatt is.
Nem ertem amugy ezeket az marhasagokat miert kellett belenyomni.
Pl. az 1esnel amikor meg csak wotd volt akkor ha bementel a dojo-ba Okatsu-hoz akkor vagy megtanultal normalisan egy countert(Shrike,Backwave....) vagy pressure game de tonfa akkor meg meg nem volt.
Most meg bemegy a dojoba ott minden boss nyomja az idiota skilleket neverending amiket nem is lehet counter-elni es egy ertelmetlenul elnyujtott kivaros marhasag az egesz.
Ha meg be tudsz vinni pl. egy Shrike-ot akkor hopp felpattan de nem am csak ugy hanem egybol fordul 180-at meg valojaban lenn se marad nagyon.A legnagyobb csalodas nekem a Random Encounters, az egy igazi sheetshaaw.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS3 FAT CFW - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Használt PS5 - (CR - 1116A) - Extra Kiegészítőkkel!
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest