Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bluetooth hangszórók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Autós kamerák
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na, ez így kezdésnek nem volt rossz
Póki, Rachet, Kena, Pragmata, meg az Annapurna macskás robotos játéka tetszett legjobban. -
markknight
veterán
Tényleg jól eltalálták, mintha a Detroitból szalajtották volna
-
Peetey91
senior tag
Hát engem megvettek ezzel a géppel (nem mintha kérdés lett volna
).
-
.LnB
titán
hogynézki!? Wow!
-
penge111
addikt
Oké kétfajta konzol, ááá ezt állítva kell majd tartani
-
ProEvoFan
nagyúr
wow, ps5
ez kurva jól néz ki
meghajtó nélkül is jön -
marilllyo
veterán
Szerintem nem csúnya...
-
S e t h
nagyúr
Van már vmi amiért érdemes váltani?/ nem nézem/
-
penge111
addikt
Nesztek HZD 2
-
modflow
veterán
Na végre 1 jó.
Resident Evil VIII.
-
proly01
őstag
Konzolt mutatják vajon?
-
penge111
addikt
Oké, Demon Soul’S khm, ez nekem hatalmas cím
-
modflow
veterán
Az a macskás játék jónak tűnt, de a főszereplő macska mozgása megvolt?
😂🤣 -
Mrdevil
addikt
Hitman karakter modellek csodásak voltak.
-
eeXaa
addikt
...mostmár értem miért nem lesznek cross gen exkluzívok.
-
jupp008
senior tag
Végre valami érdekes:
- Astro folytatás
- Little Devil InsideBár ezekkel kb. már ma is játszhatnánk.
-
retroid
senior tag
Esdig ez elég para
-
Zjunior
veterán
Ezek a nagyszerű játékok
?!
köszi!ez lehetne backgen is
-
modflow
veterán
Hitman 3 animáció nem volt rossz, de ez PS4 Pro-n is menne.
-
Imilenni
addikt
Azért a Godfallban eléggé recsegett az a ~20 FPS
-
Mrdevil
addikt
Igen, több olyan játékot mutogatnak amihez baromira nem kell egy ps5. A Future gaming nem most lesz....
-
modflow
veterán
Ez a Ghostwire is mi már?
A korábbi trailer alapján nagyon vártam, de ez gagyi...
Ez a fullképernyős fényrobbanások mindenütt..... -
proly01
őstag
Ez az oddworld is.... na ne viccelj!
Ez mar az S10-es mobilon is elfut.... -
freeknight
őstag
Póki nem rossz, de valami komolyabb nyitócímet vártam, pl hzd 2
-
Mrdevil
addikt
Pokit tudtuk, hogy lesz. Aminek dátuma sincs, azt szerintem felejtsük is el egyenlőre.
-
modflow
veterán
Eddig semmi extra...
Nextgen... persze.... -
.LnB
titán
Lesz jack a kontrolleren. Huhh megnyugodtam.
-
Xaels
félisten
Na jó, Póki meg Ratchet és megvettek kilóra és még csak most indult a műsor.
-
.LnB
titán
Hát nem jött be a tippem az új GT-vel kapcsolatban.
-
proly01
őstag
Nincs 4ks stream? Mert ez rosszabb mint a ps4 en
-
penge111
addikt
Apa kezdődik
-
penge111
addikt
Na csapassuk, remélem leesik az álunk
UI: még a Knack 2-t is képes voltam félre tolni e miatt
-
Gery9112
őstag
-
.LnB
titán
Ma megnézem a PS5 event-et fekve az ágyból tv-n. Aztán holnap lecsekkolom fülessel, hogy mi ez a nagy trúváj amit írtak.
-
.LnB
titán
Meglett végre NBA2K20-ban a Pro 2 level. Ez volt a kis kitűzött célom. Ez nem egy nagy valami, de nehezen lett meg. Ugyan olyanok az emberek ebben a játékban is, mint minden másban, ha egyedül vagy. 5-ből ha van egy jó meccs. És 5-ből 2x biztos kilépnek a csapatodból (ilyenkor AI veszi át a helyüket). Volt olyan ma, hogy 25 pontról kaptunk ki.. Katasztrófa. Sokszor meg egyedül is fejeztem be a meccseket.
Azt hittem, ezzel tényleg az játszik, aki kosárlabdázni akar. De önzőek a legtöbben. Mindent eldobnak, aztán trollkodnak...A multit el is engedem szerintem.
Egyébként tök vagány, hogy aki eléri a Legend repu-t, az ingyen kapja a 2K21-et. Plusz addigra már minden cucca kb egyedi tervezésű lehet a játékban. És kap egy sajást 2KTV epizódoz is.
5-en biztos jó lehet játszani csapatban ezzel is. Mert a legjobb sportjáték amivel valaha játszottam, de az emberek nem hazudtolják meg magukat itt sem sajnos. -
saelin
veterán
Remélem a Ps5 event csúszik egy jó fel órát... Kb annyi idő mire hazaérek.
-
javorszky
tag
Sziasztok.
Lehet nem jó helyre írok de nem találtam semmi olyat ahová írhatnék.
Letöltöttem az ingyenes Warzone játékot,kaptam hozzá egy időre játék lemezt.Most vissza kell adnom a lemezt.De a játék most már csak lemezzel índúl el,anélkül nem.Most akkor le kell törölnöm az egészet és újra le kell töltenem az egész ingyenes Warzone-t?Ne haragudjatok ha nem jó helyre írtam.Csak így kétségbe vagyok esve nagyon. -
tretyak
aktív tag
Shadow Tacticsal játszott valaki PSen? Hamarosan jön az új Desperados, az első rész anno nagyon bejött, kipróbáltam a demot, de sajnos a laptopom kicsit gyenge hozzá. Főleg az irányítás érdekelne, el nem tudom képzelni, hogy ez hogy működhet egér nélkül.
-
eisento
addikt
-
Gery9112
őstag
válasz
ImACeltic #249428 üzenetére
Igen lehet én voltam, hát az a rész a legnagyobb szívás az egész játékban. Hibátlanul kell megcsinálnod és próbálj meg lehetőleg fejre célozni.
Kötelező a téglát/üveget használni. Közelharcban is jól jön valamint ha észrevesznek akkor megdobni az ellent mert úgy nyersz pár másodpercet. -
ImACeltic
őstag
válasz
Gery9112 #249426 üzenetére
Azt már említette valaki, talán pont Te, hogy amikor
akkor pontosnak kell lenni. De eddig is baszott nehéz volt, pár helyen legalább 7-8x meghaltam mire tovább tudtam menni.David-el találkozunk és utána ránk ront a sok fertőzött, Viszont!
Ez a nehézségi fokozat rákényszerített egy általam eddig nem használt taktikára, miszerint megdobom az ellenfelet téglával vagy üveggel - amitől megtántorodnak -, majd rárontok és szétbaszom a fejét.
-
ImACeltic
őstag
Van itt olyan aki grounded nehézségi fokon tolta ki a The Last of Us-t? Én azon tolom, most jön a tél, de minden 4+ fős enemy csoportnál szopok, mint állat.
-
Itt majd teljesen általános M.2-es SSD-vel lehet bővíteni, csak meg kell felelni bizonyos sebességbeli követelményeknek. Ezt tesztelni és listázni fogja a Sony, és majd ezekből lehet válogatni. Viszont egyelőre ez a felső kategóriás modelleket fogja jelenteni, amiknek persze meg is fogják kérni az árát. De még mindig olcsóbbnak ígérkezik mint egy egyedi szabadalmaztatott megoldás.
-
válasz
Carlos Padre #249404 üzenetére
Igen, ez elég röhejes. Anno meguntam és inkább vettem egy 2TB-s meghajtót, de az SSD csere lehet nem lesz annyira olcsó a következő generációban.
-
marilllyo
veterán
válasz
oriic #249345 üzenetére
Gáz, hogy jobban érdekel mint a Lou 2?
Nincs "csillogószemekkelnézős" smile, amiből most 45-öt kapnál tőlem. Igen...Te...csak Te.
*mondjuk gyanús ez nekem.... Nyilván csak a kampány lesz játszható, mint az MW2 esetében. Így viszont, annyirán mán nem is izgat.
**na persze ettől függetlenül megveszem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- PS Plus előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest