Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #247397 üzenetére
Fejlődött azóta a technika na. Meg ha azt veszed, tényleg egy nagyon régi motortra épült az a játék, míg az új MW teljesen újat kapott.
-
VTom
veterán
Unity nekem nagyon tetszett, kétszer is végigtoltam még PC-n, akkoriban az állam leesett a grafikától.
Én is gondolkodom, hogy ennyiért behúzom, de a spring sale-nél eléggé bevásároltam, és még olyan címek vannak a listán, mint Gays Done, Plague Tale, God of War, Hellbalde (még egyszer), RDR2-t befejezni, HZD-t befejezni, Detroit...
Na, ezzel a hsz-szel le is beszéltem magam a felesleges pénzköltésről -
markknight
veterán
válasz
Carlos Padre #247396 üzenetére
Ugye? Mintha egy 10-15 évvel ezelőtti játék lenne.
-
Carlos Padre
veterán
Hát ez a cod wwii multi egyszerűen nevetséges, battlefield 2 emlékeket idéz
-
Digidroid
aktív tag
Ha valakit esetleg érdekelne akkor a SAMSUNG QE 55 Q82 június 1-ig 295.000 Ft a MM-nél..
-
Ogre66
kezdő
Mivel új vagyok a ps közösségben ezért nem minden címmel vagyok tisztában. Van olyan PS exclusive cím amit itt a nagy diszkont közepette érdemes lesz majd behúzni?
ezek már meg vannak vagy már játszottam velük:
Horizon zero down, uncharted ujabb részek,spider man, god of war, last of us rem.,RdR2, beyond two souls, until down, Detroit,igazabol kovetkezo kiszemelt a Days Yvone lenne ha jön akcióban.
FPS nem nagyon érdekel mert kontrollert el nem megy -
hombre[EU]
veterán
Ha valakit érdekel az a Playstation magazin akkor ITT elolvashatja
hopp, nem ide szántam
-
nanorambo
őstag
(#247390) .LnB
(#247391) nincsnév007 -
markknight
veterán
válasz
Carlos Padre #247386 üzenetére
Az
-
.LnB
titán
válasz
S e t h #247382 üzenetére
Megvettem az Unity-t. Gondolkodtam azon a tripla pack-on amit sztivi linkelt. De valamiért úgy döntöttem inkább, hogy megnézem az Unity-t, mert imádom egyébként is azt a kort amiben játszódik. Plusz a Syndicate-et is betettem akció figyelésre. 2800-ért majd megveszem.
Nem tudom, hogy mikor végzek a Final Fantasy VII Remake-kel, utána meglesem ezt az Unity-t. (hameg nem, akkor se volt drága) -
Carlos Padre
veterán
válasz
markknight #247362 üzenetére
A mail officer?
-
Steve1207
veterán
válasz
S e t h #247382 üzenetére
Van egy tripla pack bundle, ha a többi nincs esetleg meg. Amúgy, ha most nincs majd a nagy deal-re biztos le lesz árazva. Tavaly is kb minden akciós volt.
Deal of the Week: Kakarot! Bár még ár nincs
-
S e t h
nagyúr
Amikor egy hónapja várod, hogy a Syndicate le legyen árazva, de sehol semmi.
-
zseniális
kölkök néha, ha meglátják h youtubezok, szokták mondani, hogy nézzünk "fifás hülyeséges videokat"
éshát igen, sírvaröhögősek... (pláne nekik)
az mondjuk tanulságos, hogy mennyire más a szitu, ha az ember a játék öröméért játszik vagy ha "profi esportoló" (lol) és becsúszik 1-1 bug... külön buli lehet, ha az esportoló énjére ráadásul sokezernyi igazi pénzt/FUT pontot vagyhogyhívják IS költött
-
.LnB
titán
Frissült végre a psprices is. 214 új akció van. És nem csak a double discount-osak.
-
nanorambo
őstag
Olvasgatom a külföldi fórumokat, nagyon úgy tűnik hogy gebasz van a ps storeban és van akinek a cod ww2 gold editiont tölti le mint ingyenes ps plus free game, van akinek a simát, és sehogy nem lehet befolyásolni, hogy kinek melyiket. A gold editionhöz jár az 1100 cod point, a simához nem.
Tehát van akinek ad plusszban a sony 3500 FT-ot, van akinek nem. Oké lassan a mozijegy többe kerül, de akkor is durva, hogy ezt így hogy sikerült...
-
nincsnév007
addikt
nektek még mindig 81 GB-s a cod wwii? mert nekem 165 gigás
az 1000 cp-t hogy lehet megszerezni? -
sxxorp
őstag
Ehhez jó még a Slim, vagy inkább gyűjtsek PS(5->6+)-ra?
[link] -
.LnB
titán
Az AC: Black Flag, és a Syndicate magyar feliratos. De a köztük megjelenő Unity az meg nem? Jól látom? Ebben mi a logika?
-
nanorambo
őstag
válasz
markknight #247366 üzenetére
még soha nem játszottam vele
-
nanorambo
őstag
válasz
markknight #247362 üzenetére
megnéztem és csak egy sticker volt benne
-
nanorambo
őstag
válasz
markknight #247356 üzenetére
Nekem nem adott...
-
markknight
veterán
A COD WWII ad 1100 cp-t ingyen és ugye ezt Modern Warfare-ben is fel lehet használni.
-
fausto
addikt
Gondolkozok, hogy ha akciós lesz, befizetek egy év Now-ra.
Az lenne a kérdésem, hogy ott van valami rendszeresség, milyen gyakran kerülnek fel új játékok? Megnéztem a könyvtárat és úgy láttam, hogy pont most fog kikerülni pár cím, ilyenkor jönnek helyette újak? -
sting2
addikt
válasz
Rigormortiis #247346 üzenetére
A PS Plus keretében keresd ne a Store keresőben (mert úgy az már tok logikus lenne ugye dehat a Sony nal nem így van) ott lesz az.
-
.LnB
titán
válasz
Rigormortiis #247346 üzenetére
Így nem jó? [link]
-
Rigormortiis
veterán
Hogyan szerepel az ingyenes WWII a store-ban? Én csak a Gold és a Digitális Deluxe kiadásokat találom meg, de ezek fizetések...
-
törölt tag
Amugy ha van PS Plus, és vannak havonta ingyenes játékok, azokat csak az adott hónapban lehet használni? Vagy amíg van Plus, addig ott a game is, nem kell megvenni.
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #247329 üzenetére
Isten ments!
Tudod, hogy utálom a focit, persze azért a PES19 megvan..
Az az NBA2K20 az jó vétel volt, elég az nekem mostanság.(#247330) Feherfy
Elvileg be voltam, vagyis a PS-es avatarom ott volt jobbra felül. De most ki/be jelentkeztem és egyből jó lett böngészőből is az ár. Szóval akkor tényleg ezzel volt valami, mármint a bejelentkezéssel. -
highness
tag
Hátha valakit érdekel, a Project Cars 2 Deluxe Edition 5,5k. A kívánság listámon volt, és ma reggel lattam a jóárasítást. :) Tegnap még teljes áron láttam. Máskor is csinálnak random leárazást? Mert a Deals & offers-ben nem láttam.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Allitolag Battlefront II lesz a masik Plus jatek. Instagramon bukkant fel egy reklam a Sony-tol abban volt.
Szerk: Na mire mobilrol bepotyogtem mas mar irta...
-
Nayrobi
őstag
Valszeg sw bf2 lesz a másik jövő havi ps+ játék.
-
.LnB
titán
-
wolf13
őstag
Mindkét link a Legend-re mutat.
Tudom, utána észre vettem, kicsit sok volt a copy - paste így reggel -
wolf13
őstag
Nálam is már a csökkentett ár van. Viszont volt már nekem is, hogy később mutatta a store más játéknak a kedvezményes árat, mint amikor itt jelezték, hogy akciós.
-
D3LL
csendes tag
Kérlek Sony, Wreckfest akciót a népnek..
-
.LnB
titán
válasz
ProEvoFan #247313 üzenetére
Ja oks.
Amúgy te hol látod a PES20-at 1800 meg 2400ft-ért? Mert én a store-ban 5400 és 7200-ért látom csak.Tegnap megnéztem a Snowrunner trailer-ét, meg egy kis gameplay-t róla, aztán elolvastam Dreampage tesztjét. Az a játék is érdekes. Sose játszottam ilyennel, sőt nem is tudtam eddig róluk sokat. Azt hittem valami ócska budget game. De nem, elég komplex kis cucc. Wreckfest mellé bekerült figyelésre.
-
sting2
addikt
Nagy reményekkel kezdtem bele tegnap a WWII Codba.
A második pálya felénél azon kaptam magam, hogy kilepek és törlésel jutalmazom a kapott élményt.
Köszönöm a Sony féle ajándékot és egyben sajnálom azokat akik ezt anno teljes áron vették még.
Továbbra is bizakodó vagyok a jövőt tekintve.. -
jupp008
senior tag
válasz
Szabi® #247300 üzenetére
Én pont ezzel a játékkal játszok esténként. Kb. 6-7 óra játékidő benne van, de nem nagyon sietek mert pl. nekem baromira bejön. Az az igazi nézelődős, mindenre rácsodálkozós.
Persze a kép lehetne jobb is, de hidd el így is nagyon lenyűgöző. Nagyon jó a hangulata, és eszméletlen jók a hangok benne ... igazán élő az egész atmoszférája. -
.LnB
titán
Az EA Sport megegyezett az NFL-lel, 2025-ig jöhetnek újabb Madden játékok (hivatalos NFL liszenszel). Opcionálisan a 2026-os szezonra is.
-
Nayrobi
őstag
-
Steve1207
veterán
Elkezdtek felkerülni a leárazások, bár jelenleg még csak pár látszik, Grid, Erika, Order, ami így a listámról feltűnt, de az árak egyelőre a megszokott "akciós" árak. PES 2020 viszont előfizuval csak 1798-ba kerül és a Persona 5 is 4e, úgyhogy lesznek a korábbiaknál olcsóbb dolgok is. Várjuk!
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest