-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bAtt001 #127249 üzenetére
Az Uncharted-trilógia alapvetően egy full bugyuta játék, borzalmas játékmechanikával, egy hülyegyerek főhőssel, és szar, erőltetett poénokkal. De nem mai szemmel kell ezt nézni, hanem 6-8-10 éves szemmel, amikor készültek ezek a játékok. Az akkori időkben vizuális prezentációban etalonnak számított, az uncsi 3 például még mai szemmel is szép.
Uncsi 4 már kicsit változott, nekem bejött a komorabb hangvétel, sötétebb tónus, jót tett a sorozatnak.
De összességében én is azt gondolom, hogy szép volt, jó volt, de elég is volt belőle, a világ fejlődik, ideje továbblépni és új IP-ket készíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Steam Deck 512 GB ÁRCSÖKKENTVE
- Bontatlan limitált PS5 kontrollerek
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest