Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
Khelben
üzenetére
M E G O L D O T T A M ! ! !

Szóval, annak volt igaza, aki a memóriákra gyanakodott. Az a szívás, hogy visszaraktam a régi radeon 9550es kártyámat és elkezdett azzal is hibázni.
A következő a fő gond: az alaplapom hülye és hiába fixálom le 400 mhz-ben a ram frekit, emeli tovább az fsb-vel, 3,6on 240 (480)-on mennek a ramok. Viszont ha berakok a 2x1gb kingston mellé 2x256mb samsungot, akkor a ram csak 160 (320) mhz-en megy, minden fsb beállításnál. viszont a proci megy ugye 3,6-on. És láss csodát, a vga hibák elmúltak.
És hogy nagyon megszívassam magam: kb 1 órával azelőtt, hogy minderre rájöttem, visszaküldtem a srácnak az x1650est
Áááá, nem nézett hülyének, mikor hívtam, hogy ha megkapta, rögtön küldje is vissza

Úgyhogy most várom, hogy visszaérjen a kártya és kipróbálhassam azzal is az új felállást.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Áááá, nem nézett hülyének, mikor hívtam, hogy ha megkapta, rögtön küldje is vissza