Hirdetés

  • Apple iPad Air 13” (M2, 2024) - a méret a lényeg

    ma Nagyobb lett a kijelző, megörökölte az M2-es chipet és 128 GB-ra nőtt az induló tárhely. Mi kellene még?

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Superman

    nagyúr

    válasz mycso #3298 üzenetére

    Kolléga!

    Kérlek segíts! tegnap elfüstölt az Asus P5P800 SE AGP-s alaplapom. átálltam PCI-E-re. vettem videokártyát, alaplapot. Alaplapot csak egy Asus P5LD2 SE-t.

    Amihez segítség kellene, egy kis overclock, mert egyelőre a 865-ös chipsetes Asusban is elértem azt az eredményt, amit itt:

    1. A lap folyton azt mondja, hogy túlfeszelem a processzort, (már 1.4Voltnál pirosban van a biosban), így megesik, hogy kikapcsol spontán Win alatt. ha meg hozzáérek a ház oldalához, újraindul. :F Ez mi az ....csodája???? Szóval ki lehet ezta túlfeszelési védelmet, vagy mi a csodát kapcsolni? Most csak 245-ös FSB-n megy a proci (PentiumD 945), így 4172MHZ az eredmény, ami elég kevés, tudván mások mit hoztak ki ebbőla pockóból.

    De nem ismerem a beállításokat (egyáltalán a PCI_E-es lap beállításait), így kéne egy kis segítség.

    2. Ami kéne, az az, hogy mit mire állítsak.A memória sem egy az egyben megy, hanem 4.5-re osztva. :F :F Most 606MHZ-en.

    3. meleg a prockó. alapból 51 fok. Úgy, hogy a tápegységet is kivettem a házból. A másik lapban 28 fok volt. lehet eza radikális változás az alaplaptól? Már arra is gondoltam, hogy a hűtőt rosszul tettem rá, de nem tehettem, nem akadt meg semmiben (Zalman 7700-cu réz).

    Ha gondolod, leírom a beállításokat a bisoban. A ramjaim 667-es Kingmaxok, 2GB.

    Köszi. :)

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák