Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RealJackal
csendes tag
válasz
Qkackca
üzenetére
Nekem ugyan ez tortent. Nem emeltem feszkot, mert nem volt ra szukseg. A memoria frekit viszont levettem 266 ra, mert ment fel az egbe, es nem volt hajlando mellette elindulni a gep ( asszem a szorzok az FSB/2 höz kepest 1:1 3:2, 4:3, meg meg valami, szal levettem 266 ra a memoria frekit, igy 400 alatt volt egy kicsivel, de huztam a procin 1.13 G t, es itt is csak ket fokkal melegebb.)
A koltoi kerdes: miert emeljem a feszultseget, ha igy is az egekig lehet huzni a procit?
Mellekesen miutan visszarakam alapfrekire a procit, a gepem a kovetkezo tuneteket produkalta: a winfos eldobalta a hangkartyamat, vagy feloldotta az integralt hangkartya tiltasat, illetve a benchmarkok 87Celsiust irtak a proci homersekletere(persze nem annyi volt). Egy-ket ujra inditas es az alaplapi hangkartya letiltasa es oke. Azota ezt jatsza, hogy elso inditasnal no hang, masodiknal teljesen jo. Es ez a tuning ota (jobban mondva a tuning utani alapallapotra valo visszallas ota).
Ez vajon miert lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- PlayStation 5
- E-book olvasók
- Sweet.tv - internetes TV
- Bestbuy játékok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest