Hirdetés
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fali konzol lapos tévékhez
- VR topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
nolika
senior tag
Hi all!
Igazából AMD-s tulaj vagyok, de mivel ez egy nagy tuning topik, ezért inkább ideírtam be.
Nos lenne egykét általános kérdésem.
Tuningban járatos vagyok, magam is sikerült 290mhz-es FSB-t elérnem a 2800+ Palermo magos CPU-val.Csak az lenne a nagy kérdésem, h ez mennyire károsítja a processzort, ha hosszabb távon működik így(azzal tisztába vagyok, ha rájönnek a garanciaszervízben akkor bukta garancia, mivel nem általános használatban volt
)?Minden stabil a proci ígyis keveset fogyaszt, és hagyom 44-45 fokra melegedni, annál tovább nem(venti bekapcsol).Jut eszembe: CPU-nak kell egyfajta hőmérsékleti minimum, h jól működhessen?
Azonkívül még kíváncsi lennék, h egy tuningolt proci, tegyük fel 1600MHz Gyári, és 2GHz-re felhúzom, akkor számítási teljesítményben utoléri a gyári alapból ilyennek járatott CPU-t(általánosságban!)?Ma meg is néztem h 23%-os órajel emelésnél elértem multimédia számításban is 23%-os növekedést(+-1%).
köszönöm előre is!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Facebook és Messenger
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- További aktív témák...
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)?Minden stabil a proci ígyis keveset fogyaszt, és hagyom 44-45 fokra melegedni, annál tovább nem(venti bekapcsol).Jut eszembe: CPU-nak kell egyfajta hőmérsékleti minimum, h jól működhessen?