- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Micro Four Thirds
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nolika
senior tag
Hi all!
Igazából AMD-s tulaj vagyok, de mivel ez egy nagy tuning topik, ezért inkább ideírtam be.
Nos lenne egykét általános kérdésem.
Tuningban járatos vagyok, magam is sikerült 290mhz-es FSB-t elérnem a 2800+ Palermo magos CPU-val.Csak az lenne a nagy kérdésem, h ez mennyire károsítja a processzort, ha hosszabb távon működik így(azzal tisztába vagyok, ha rájönnek a garanciaszervízben akkor bukta garancia, mivel nem általános használatban volt
)?Minden stabil a proci ígyis keveset fogyaszt, és hagyom 44-45 fokra melegedni, annál tovább nem(venti bekapcsol).Jut eszembe: CPU-nak kell egyfajta hőmérsékleti minimum, h jól működhessen?
Azonkívül még kíváncsi lennék, h egy tuningolt proci, tegyük fel 1600MHz Gyári, és 2GHz-re felhúzom, akkor számítási teljesítményben utoléri a gyári alapból ilyennek járatott CPU-t(általánosságban!)?Ma meg is néztem h 23%-os órajel emelésnél elértem multimédia számításban is 23%-os növekedést(+-1%).
köszönöm előre is!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Micro Four Thirds
- Proxmox VE
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- További aktív témák...
- Intel Core i7-9700 8-Core / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- FRISS ÚJ INTEL CORE Processzorok - Core I3 / 5 / 7 / 9 - Számla & Garancia
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)?Minden stabil a proci ígyis keveset fogyaszt, és hagyom 44-45 fokra melegedni, annál tovább nem(venti bekapcsol).Jut eszembe: CPU-nak kell egyfajta hőmérsékleti minimum, h jól működhessen?