Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
nolika
senior tag
Hi all!
Igazából AMD-s tulaj vagyok, de mivel ez egy nagy tuning topik, ezért inkább ideírtam be.
Nos lenne egykét általános kérdésem.
Tuningban járatos vagyok, magam is sikerült 290mhz-es FSB-t elérnem a 2800+ Palermo magos CPU-val.Csak az lenne a nagy kérdésem, h ez mennyire károsítja a processzort, ha hosszabb távon működik így(azzal tisztába vagyok, ha rájönnek a garanciaszervízben akkor bukta garancia, mivel nem általános használatban volt
)?Minden stabil a proci ígyis keveset fogyaszt, és hagyom 44-45 fokra melegedni, annál tovább nem(venti bekapcsol).Jut eszembe: CPU-nak kell egyfajta hőmérsékleti minimum, h jól működhessen?
Azonkívül még kíváncsi lennék, h egy tuningolt proci, tegyük fel 1600MHz Gyári, és 2GHz-re felhúzom, akkor számítási teljesítményben utoléri a gyári alapból ilyennek járatott CPU-t(általánosságban!)?Ma meg is néztem h 23%-os órajel emelésnél elértem multimédia számításban is 23%-os növekedést(+-1%).
köszönöm előre is!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

)?Minden stabil a proci ígyis keveset fogyaszt, és hagyom 44-45 fokra melegedni, annál tovább nem(venti bekapcsol).Jut eszembe: CPU-nak kell egyfajta hőmérsékleti minimum, h jól működhessen?