- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Akciókamerák
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
1 hete vettem magamnak egy AGP-s 7600GT-t. Tegnap jutott rá idő, hogy egy alapos teszt alá vessem. Amit eddig nem csináltam, hogy a procimat is felhúztam 20%-al, 3,6GHz-re. Így kaptam 3DMark 06-ban alapon ~2800 pontot, tuningal ~3100 pontot.
Proci húzással lennének kérdéseim, mert anélkűl kb 2900-at ad.
Tehát, 20%-os húzással lenyomtam egy-két tesztet, meg 10 percet játszottam az
NFS Carbonnal. Melegedés nem volt, instabilitást nem észleltem. Mikor biosba (mert onnan húztam) visszaraktam mindent standardra, nem akart csak default-ra állítás után bejönni a win. Visszaraktam default-ra, azóta a win boot képernyő előtt 2-3mp-ig egy fehér kurzor villog a bal felső sarokba.
Kérdéseim:
Lehetséges, hogy ezzel a kb 1 órás tuningolt állapottal hazavágtam valamit?
Ha a fent említett tuningolt eredményt tartani szeretném, milyen változásokat kell csinálnom a géppel, hogy hosszútávon bírja?
Amíg a 3d markot futattam a (ha jól hallottam) a ramok környékén, ciripelő
(nem sistergő) hangot halottam, de nem folyamatosan, ez mi lehetett?
Előre is THX!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest