Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
_stick_ #2016 üzenetére
Szió, ciripelő hangot tekercsek, kondik szoktak kiadni /öregek esetleg nemsokára megadják magukat, esetleg a tuning miatt plusz feszt/frekit kaptak aztán amiatt sercegtek/. -->u.i. lapom van és az is szokott ciripelni, bár én nemtom hogy honnan jön sosem néztem meg
Elméletileg ettől nem kellene tönkremennie.
Ahogy elnéztem a lapod/tápod kiváló a tuningra.
Hogy tuning után néha kekeckedik és defaultra kell állítani az megesik /nekem is csinált ilyet az u.i. lapom/
Amikor a winboot előtt kirak egy fehér kurzort, az általában valamiféle várakozást jelent /pl.: winyót keres vagy ilyesmi/
Ezt a sercegős dolgot valami másik ehez értő topicban dobd fel, hátha tudnak rá valami konkrétabbat is mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest