Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Dell notebook topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Adott a jelenlegi routerem ami egy TP-Link TL-WR1043ND V4. Tökéletesen üzemel, de akkor vettem még mikor nem volt se ac se ax szabványú eszköz sem a házban. Mára viszont már a laptopom tud ac szabványt az új telefonom meg már ax szabványt is.
Na most az 1043-ast nem iktatnám ki hanem vennék egy ilyen TP-Linket.
Az új routert switch módba raknám az 1043 után úgy az 1043 adná tovább a 2,4-es wifit, és az újban a 2,4 tiltva lenne így csak az 5GHz-et látná el. Működhet a dolog? Ha jól tudom igen.Az ok amiért ezen varálok az az hogy laptopot most kábelen látom el internettel, és ezt szeretném kábelmentessé tenni. (Tudom a wifi sosem lesz olyan stabil mint a kábel, de tekintve hogy a régi laptopnál az n szabványon sose volt gondom a wifivel, így nem hiszem hogy ez probléma lenne, tekintve hogy egy helységben is van legtöbbet a router és a laptop is.) Másrészt az 103ó43 után több eszköz is van már kötve és ha már egyszer jól működik a hálózat, nem igazán állítanék át mindent az új routerre egyesével.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Linux kezdőknek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest