Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mák
tag
Sziasztok!
Van egy házunk, ami téglából készült és 130m2. A kivitelezéskor minden helységbe be lett húzva az utp kábel a TV és internet csatlakozás miatt. Jelenleg a Tkomos router látná el a készülékeket nettel és itt a feltételes módon van a hangsúly, mert ezt több kevesebb sikerrel teszi. Az eredeti tervnek megfelelően szeretnék javítani a WIFI lefedettségen. Egy központi részen a kamrába van a router. Ide szerelnék egy rack szekrényt bele egy TL-SG1016 switch-et, a két gardrób, ahol szintén "lóg" a kábel pedig kapna 1-1 EAP 225-öt. Akábelezés azért is lett így előkészítve, mert egy loxone vezérlést is kapna a ház. Azt mondják ez a vezetékes és wifi hálózat elegendő csatlakozási lehetőséget és kellő sávszélességet tud biztosítani. Ez igaz? Jelenleg egy 100-as netünk van, de tavasszal adják át a faluban az optikai rendszert, amire szeretnék én is benevezni.
Aztán van egy másik gondolatom is, mégpedig ezek a mesh-es deco termékek, amik a TP-Linknek is vannak. Árban egyikkel sem járnék jobban, szerintem, de most az a cél, hogy egy ideig megoldjuk a sávszélt a lefedettséget a jelenlegi kb 5-10 és a jövőbeni kb plussz 10-12 eszközhöz.
Én sajnos csak, talán picit több, de felhasználói tudással rendelkezem.
Ezért szeretnék ebben a formában segítséget kérni. Mit javasoltok?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest