Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
Nem egészen. És a torrent klienseddel lehet nem is fog működni ha a külső és belső port eltérő.
A port forward úgy működik, hogy egy külső (publikus, WAN) portot rendelsz egy belső (privát, LAN) IP-PORT párhoz.
Ebből látszik, hogy egy külső port csak egy belső ip-port párhoz lehet rendelve.Ha a torrent kliensnél eltérő a külső port, arról a program nem fog tudni, mert azon a porton fog próbálkozni ami be van neki írva. Így valószínűleg nem menne eltérő porttal.
DHCP reservation kell statikus IP a klienseknek, és mindegyiknek külön nyits portot amit megadsz a torrent kliensben is A külső belső port legyen ugyanaz, és az megadva a torrentben is.
Tűzfalon a cél az az ahova neked beérkezik, a forrás meg ahonnan küldik. Azaz a forrás port bármi lehet, mert nem fogod tudni, hogy valaki más honnan küldi, a cél port pedig az amit a torrent kliensben használsz. (Amennyiben bejövő szabályről beszélünk ugye.)
Essejó: Az lenne, ha létezne multiuser-es torrentkliens. De én olyat még nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest