-
PROHARDVER!
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Toth_Jani #7097 üzenetére
Tudom, válasz volt a kérdésre.
Én nem láttam hírt IKÁ-val, no meg kokszom sincs mit jelent.
-
pdr755
aktív tag
Szerintem itt két külön szál van. A már nem létező Digi Mobil korábbi díjcsomagjainak átstrukturálása, kivezetése, etc. (ami áremeléssel is járhat) az egyik.
A másik az inflációt követő áremelés az összes One márkájú szolgáltatásra, ami ugye most nem lesz. -
Toth_Jani
őstag
válasz
Intruder2k5 #7094 üzenetére
Ez már nem mai hír, hiszen már a ONE (4iG) bejelentette hogy 2026 júniusig nem emelik a meglévő előfizetések árait.
-
MadMancs
veterán
-
válasz
arcitec #7093 üzenetére
Inflációkövető áremelés.
Inflációs csodafegyver: jön az „önkéntes árkorlátozás” a telekommunikációs szektorban
-
arcitec
addikt
válasz
MadMancs #7091 üzenetére
Én nem láttam hírt IKÁ-val, no meg kokszom sincs mit jelent.
Csak azt írta minden hír oldal, hogy a Telekommunikációs cégek nem emelnek.
#7094Intruder2k5: Köszönöm, amúgy kiesett nekem valami, hogy a telefon díj emelések maradnak díjemeléssel? -
muszi0521
aktív tag
A szerződés után kb hány nap a kivitelezés mi a protokol ?
-
Poccc97
tag
Sziasztok,
nemsokára bekötésre kerül a TV Family + Home GigaNet 1000 (FTTH) csomag, 1 db boxxal.
Az üzletben az üzletkötő szerint 10.490 Ft lesz, tudott adni 1.000 Ft kedvezményt még, de a szerződésben teljesen más számokat látok, sehogy nem jön ki a matek, vagy csak én értelmezem rosszul, 1-2 helyen érdekes a számok is. Nincs One+ mellé.
Ismerős javasolta, várjam meg a számlát, Nekem 8.490-re jött ki az összeg havonta.
TV, havi 3.000:
Internet, havi 5.490:
Köszönöm előre is!
-
MadMancs
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #7087 üzenetére
Eszköz nélküli nincs. Vagy Box, vagy CI+ kartya mindenképpen kell. Plusz míg diginél bármennyi eszköz használható egyszerre, One nál max 3 eszköz kérhető.
-
Sziasztok!
Munkatársam mondja, hoyg még épp Diginél köttetett be tévét internettel, és nincs náluk SetTopBox.
Létezik még ilyen szolgáltatás a One-nál? Lehetne ilyet kérni otthonra?
Telekomunk van, van is még rá valamennyi hűség, de ha lenne ilyen nem érdekelne. -
Met
nagyúr
Jól látom hogy a net, tv árát nem emelik? (még)
Május 1-tól a mobil árát emelik. -
bence1024
tag
Lehetséges, hogy Huawei ont-n nem tudok dns-t változtatni?
Nálam ki van szürkítve a mező.
Benézek valamit? -
boborján2
senior tag
Nem az volt a kérdés , hogy a chrome-on kívüli büngészők mit "gányolnak" a háttérben a chromecast-al. Mert hogy w11 chromeban fullosan támogatott az tuti.
A probléma egyértelmű a kollégánál, telefonon minden appban van ahol lennie kell , csak a one-appban nem. Pedig elvileg minden adott hogy megjelenjen az ikon, ami jelzi hogy minden oké a cast indításhoz.
-
rioter
tag
Mivel még mindig a diginél vagyok, ami nekem továbbra is megfelelne, de előbb-utóbb előállnak azzal, hogy szerződjek a one-al, és a digis ügyfeleknek megszüntetik a szolgáltatást. Azzal tisztában vagyok, hogy ha kapacitással bírnák az ügyfélszolgálatosok és a technikai részleg, akkor már januárban mindenkit átállítottak volna one-ra, és már nem lenne elérhető a digi, voda egyáltalán.
-
Pityke78
őstag
Sziasztok! A One TV alkalmazás tud chromcastet, van lehetőség így összekötni TV-vel? Külföldön vagyok és hasznos lenne.
Köszi
-
Borisz76
nagyúr
Sziasztok !
Ex Digi , Optika , 1000/300 csomag.
Most akartam a
https://d-ugyfelkapu.one.hu/szolgaltatasok/eszkoz-kezeles
alatt átállítani az ONT-ot BRIDGE módra....de valamiért nem hajlandó.
Ezt írja :
A művelet során hiba lépett fel! Kérjük próbálja megismételni később...
Ma már többször is próbáltam de nem megy....
Nem akartam ezért hívni őket ha már van rá direkt lehetőség és korábban működött is ! -
rioter
tag
válasz
garga01 #7048 üzenetére
Hú, ez elég komoly... mármint, az általam vásárolt boxban és tv-ben lévő ci+ kártyára is rá tud küldeni frissítést? Amúgy én digi területen vagyok, jelenleg még oda vagyok szerződve, de ez gondolom, nem számít majd az átszerződés után.
Ha jól tudom, 3 hozzáférést ad a one, és mi dönthetjük el, hogy ebből mennyi legyen ci kártya, és mennyi általa adott box. A szomszédomnak viszont csak kettőre lenne szüksége. Az lehetséges, hogy ő átadjon egy kártyát nekem? Teljesen különböző előfizetés, családi házak, amik egy oszlopon lévő kötődobozba mennek.
-
Benhill
senior tag
Mostanában mennyi idő alatt válaszol email-re a One? 5 munkanap telt már el.
Elutaltam a havidijat valami miatt, de pár napra rá csoportos beszedéssel is levonták. (ami be van állitva, tehát nem kellett volna utalnom)
Most jött új számla ugyanannyi, de 3 hete már nem változik. Tehát most 1 havidij pang náluk.
-
kezo0
addikt
… és ugye nálam 2 db box is van, a másikon direkt nem akartam kikényszeríteni a frissítést. Gondoltam, megvárom, mikor érkezik meg „magától”. Na, hát arra a boxra azóta sem jött meg.
Mennyire lehet fontos ez a frissítés ennek alapján…? Vajon mennyi idő alatt települ fel mindenVTVOneTV boxra? -
-
garga01
őstag
Én amennyire tudom az exVoda modul egy adót engedett (hiába több tuner, de még adott frekin belül is talán). Amit a One most osztogat nem tudom milyen korlátozású.
Egyébként ez szoftveresen van a modul programjába táplálva (amit kedve szerint tud ki/be kapcsolni a szolgáltató, azaz később egy frissítéssel tilthatja akár ha alapból nem lenne... szuper kis CI+ szabvány)
-
MadMancs
veterán
válasz
kanyi51 #7035 üzenetére
Legtöbb ilyen kamera ahogy írják is saját appot használ. Viszont csak 2,4Ghz. És csak azt a hálózatot lehet rávarázsolni amin a telefon is lóg. Na ha teló épp 5Ghz en lóg akkor bukta. Szedd szét 2,4 és 5Ghz es hálózat HGW ben/ saját routeredben ha az van, és 2,4Ghz hez csatlakozzon teló. Szívtam vele eleget én is anno mire rájöttem. Hugoméknál xiaomi vacuum e3 porszívó, aposoméknál kamerák.
-
rioter
tag
Ha a one-tól ci+ kártyát kérek, és olyan boxba rakom, ami párhuzamosan tud felvenni, vagy lejátszani több csatornát, akár különböző frekvenciákon jövőt is (pl. kép a képben vagy felvétel közben másikat nézni), a one limitálja, hogy egyszerre mennyit tud kikódolni? (és ha limitálja, akkor hogyan? kizárólag egy csatornát lehet, vagy egy adott frekvencián jövő összes csatornát lehet kikódolni?)
-
kanyi51
senior tag
válasz
Intruder2k5 #7044 üzenetére
kösz
-
válasz
kanyi51 #7043 üzenetére
Hálózati / IP kamera topik.
-
Mate
nagyúr
A rendszer lehet nem engedi nekik a vodás előfizetést optikára átszerződtetni.
Megpróbálhatsz egy új szerződést kötni optikára, majd utána lemondani a vodásat. Ekkor nincs TV szolgáltatás kiesés.Telefon esetében mindenképp lesz kiesés, mert meg kell várni a számhordozást.
Mint írtad gigás netet szeretnél. Gigás nethez nem adnak Compal modemet, így te esetedben teljesen irreleváns, hogy milyen azzal a wifi (régi fehérrel vannak gondok). 1000-es nethez 3.1-es modemet adnak. Tapasztalat még csak az arris-al vannak. Annak egész jó a WIFI része.
-
Mate
nagyúr
A doboz mint mondták biztosan digis optika. Kapacitást viszont digin kívül senki nem fog tudni mondani neked. Az 1 házzal feletted lévő doboz a lényeges, hogy hány bekötés van benne és hány szálat terveztek anno oda.
Az optikai netnek csak előnye van más technológiához képest. A TV már más kérdés. Valószínüleg DVB-C-s TV-t kötnének, amihez minden Tv-hez el kell húzni koax kábelt (illetve net is kell valamilyen formában, ha interaktív box kell).
-
-
kanyi51
senior tag
Köszönöm válaszod, az elsö bekezdésedet ugy ahogy irtad már ezerszer végig játszottam.
1 nem ismeri fel a telon megjelenő qr kódot.
2 eleve a hálózati kapcsolatok nál semmi nem jelenik meg csak a Reuter
Na de mindegyik nél, van vagy 4 Db.
Na mindegy még a vodafont fogom felhívni, csak az a másfél óra várakozás tart vissza. -
válasz
kanyi51 #7035 üzenetére
Márpedig mennie kéne, én magam is telepítettem már legalább három féle IP kamerát ismerősöknek, exVodafone hálózaton, illetve sógornőmnek Xiaomi robotporszívója van, ami szintén gond nélkül működik One hálózaton. Szerinted ha nem lennének használhatók ilyen eszközök, annak nem lenne már hatalmas visszhangja itt is? Dehogynem...
-
boborján2
senior tag
válasz
kanyi51 #7032 üzenetére
Ahogy írják, ezeket általában a saját appjukon keresztül kell regisztráció után a wifivel párosítani.
Ez lehet többféle módon.
Van amelyik létrehoz egy wifi hálót és a telefon arra csatlakozik amíg átküldi neki a konfigot.Van amelyiknek BT kapcsolaton megy át a konfig és van amelyiknek QR kódot kell 20cm távolságról bemutatni.Nem tudom ez pontosan melyik.De ha azt írod hogy pl. egy xiaomi porszívó sem működött akkor két dolog van. Vagy valóban valami hiba van az otthoni wifivel, vagy sajnos nem értessz hozzá ,még minimális szinten sem.
Hogy melyik a kettő közül azt ennyi ől még nem lehet megmondani.
Kis segítség: Írtad nem tudsz angolol. Én sem ,vagyis csak valamennyire, de ha ennyire nem tudod kihámozni a lényeget , akkor a használati útmutatót simán lefordítja neked a telefonon a google fordító.És nem kell bepötyögni, kamerán mutatod neki és fordít úgy is.Kamerás kérdéssel menj át a hálózati IP kamera topikbna. Sokat tapasztalt és jó srácok vannak,akik lehet ránézésre megmondják épp ezt a kamerát hogy kell wifire párosítani.
Ha a szolga wifinél minden kötél szakad ,akkor saját wifi kiépítése biztosan megoldja a gondokat.
-
kanyi51
senior tag
válasz
Intruder2k5 #7034 üzenetére
Igen minden fel van telepítve regisztrálva. Csakhogy mindegyik azt mondja ' Network error. please try again later- és ezzel nem tudok mit kezdeni.
-
válasz
kanyi51 #7032 üzenetére
Márpedig semmit sem kell állítanod, legalábbis a One szolgáltatásban. Fel kell telepíteni a telefonra az eszközök saját alkalmazását, utána regisztrálni bele az adott eszközt (porszívó, kamera, stb), és használni. Ezeknek nem kell portforward, sem más egyéb. Ha nem megy önállóan a kamera beállítása, kérj segítséget a Hálózati / IP kamera topikban.
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Folytatva a tegnapit kicsit járkáltam körülöttünk az utcában és több helyen is látom a az elosztó boxot. Mi a páratlan oldalon vagyunk, és 1 házzal feletttünk, illetve 7 házzal felettünk is, a tegnapi meg az utcasarok volt, de az a páros oldal 1. háza gyakorlatilag. Ez jót jelenthet vajon?
Lehetséges, hogy van amúgy az optikai netnek/TV-nek van hátránya a mostani T-s szolgáltatáshoz képest? Ami miatt váltanánk az az, hogy a T-s TV-s box-al folyamatosan problémáink vannak, és a One-nál mivel van már más családi előfizetés, és mobilok is ott vannak ezért olcsóbban kapnánk papíron többet. Nem utolsó sorban lenne RTL premium ami a BL miatt nekem nem baj..
-
kanyi51
senior tag
válasz
boborján2 #7031 üzenetére
Igen arra a kamerára gondolsz, pl villanykörtébe csavarható , 3-5 ezer Ft
de van komolyabb is [link] (remélem jól adtam meg)
Szerintem erre a nyomorult Vodafonos sz@rra nem akarnak kapcsolódni, de nem tudom mit kellene állítanom.
De kb 1 éve vettem Xiaomi porszívót de az se ment, vissza kellet küldenem. -
kanyi51
senior tag
Tisztelt Úraim
Esetleg a 7010-re valaki ? -
boborján2
senior tag
válasz
Intruder2k5 #7027 üzenetére
passz, majd ránézek ha arra járok
-
-
laci06
senior tag
válasz
Intruder2k5 #7024 üzenetére
Köszönöm. Valszeg nem mai az is biztos.
-
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Ez a képen micsoda? Itt a környékünkön egy kicsit vitás, hogy most milyen One szolgáltatás érhető el. Vagyis annó a Digi felajánlotta a gigabites optikait, de amikor erre rájöttem, és váltani akartam, akkor már átalakultak One-á. A One pedig nem ajánlja fel, és ügyfélszolgálatos hölgy sem látta amikor telefonon beszéltünk.
De most hogy bedobtak egy újabb szórólapot elkezdtem kicsit nyitottabb szemmel járni, és az utca végén (ami tőlünk kb 20 méter) a villanyoszlopon ezt láttam, és ha ránagyítok, akkor nekem úgy tűnik, mintha egy optikai hálózathoz tartozó eloszó doboz lenne. Mit gondoltok? Ez alapján lehet, hogy mégis elérhető lehet nálunk? Jelenleg T-t használunk, és nekik a rézkábeles szolgáltatásuk érhető itt el.
A szórólapon volt egy értékesítő, akivel beszéltünk, és elvileg majd jönnek a műszakisok megnézni, hogy mégis mik az opciók, de ha kiderülne, hogy ez az amiben reménykedek, akkor lehet, hogy jobban próbálnám nyomni.
Köszönöm!
-
kabelmania27
Topikgazda
Köszi az infót, egyes Telekom FTTH és koax területen van lehetőség társszolgáltatói ajánlatra azaz vario csomagra előfizetni.
1000/300-at a digi sosem adott koaxon, mert ahhoz docsis 3.1-es feltöltési csatorna kellene, ami jelenleg d-hálózat területen nincs. Ex invitel koax területen 100/8 a max, ex Aktív-I területen pedig 80Mbites a max csomag. -
Mivel nem ismerem az adott játékszervert, például nem tudom használ-e valami saját VPN szolgáltatást, hasonlóan mint pl. egyes remote desktop alkalmazások, így inkább nem kommentálom a dolgot. Amúgy a szolgáltatód hálózatából a CGNAT mögött lévő kliensek is elérhetők, így például ha egy DIGI-s kliens ilyen IP-t kap, azt más DIGI-s kliensek elérik, ez torrenten jól szokott látszani is a peerlistában.
-
cocka
veterán
válasz
Intruder2k5 #7016 üzenetére
Azt esetleg tudod, hogy akkor mi történik, ha CGNAT mögé rakják? OK router WAN felől 100-as címet kap, de érdekes módon, nekem időnként így is futtatható volt egy játékszerver, igaz, hogy az yettel mobilnet volt, csak meglepett.
Annyi, hogy állítólag a szerverlistában nem látták először, ahogy én sem, aztán a direkt rendes WAN IP-t megadva meg tudtak kapcsolódni. Szóval furcsa.
-
válasz
bitpork #7017 üzenetére
OK, akkor szerintem menjünk át a problémával az Otthoni hálózat és internet megosztás topikba, mert ilyen mélységekben ez már nem feltétlenül tartozik ide.
-
válasz
Intruder2k5 #7016 üzenetére
-
-
válasz
Intruder2k5 #7014 üzenetére
IP megegyezik de az általad linkelt ellenőrző is hibát ad még a 80 és 25-s portokra is akár mit csinálok közben.
-
válasz
bitpork #7013 üzenetére
A saját tesztjével ne foglalkozz, próbáld itt: https://canyouseeme.org/
Az IP címeket megnézted, összevetetted a két helyen láthatót?
-
válasz
Intruder2k5 #7012 üzenetére
fut amíg áram van a gépben
. És a saját tesztje is hibát dob és mégis zöld lámpát virít.
-
-
válasz
Intruder2k5 #7009 üzenetére
De ha nem vagyok nat mögött akkor a port tesztek miért nem adnak eredményt?
-
kanyi51
senior tag
Érdeklődnék, nem igen vagyok jártas ebbe a témában. Régi Vodafone 1000-es GB (modem?) van szerelve, ami adja a netet és a tv-be is be van dugva egy háló kábel. És van a Tv-nek is a fekete kis doboza bekötve. Vettem többféle kamerát és érdekes módon egyik sem ismeri meg a modemet, vagyis nem tudom feltelepíteni öket. A kamerák jók, bár már volt hogy visszaküldtem ezzel a problémával. Többnyire a TEME-töl lett vásárolva.
Mit kellene csinálnom hogy működjenek?
Köszönöm de angolul nem tudok. -
-
válasz
Intruder2k5 #7005 üzenetére
A Support szerint nat mögött vagyok. Ugyan nem tudom h digihez képes mi a különbség de ott a ház csillagpontjára dugott routeren nincs port forward és megy szípen.
-
-
válasz
Intruder2k5 #7001 üzenetére
Hogy tudjak torrentezni. Most minden port-tesz totál nulla. Amikor a kézzel beállítom a port forwardot akkor biza megindul a feltöltésem a kliensben. Ha kitörlöm akkor meg megáll és a kliens szerint fals pozitíként látszik.
-
muszi0521
aktív tag
A szolgáltató melyik eszközöket adja az internet és tv előfizetéshez ? Köszi a választ
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 2042
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest