-
PROHARDVER!
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Ugyanannyi a kártya mint a box. Első ingyenes, második, harmadik 750Ft/hó.
Engem amint elment délelőtt a technikus be is engedett OneTV app. Kódok délután jöttek. Azt mindenki tudja hogy box hulladék, en ezért kötöttem ki szerződéskötéskor hogy nekem ugyan nem kell, csak MediaCard érdekel.
-
A-Bag
tag
válasz
MadMancs #7812 üzenetére
Ma jött a srác átkötni a rendszert. Megkérdeztem, cseréltetett-e már valaki boxot utólag kártyára, azt mondta sokan. Az árát nem tudta megmondani, de megoldható, várjak pár napot és hívjam az ügyfélszolgálatot. Véleménye szerint amúgy is egy rakat sz@r a boxuk, és sok nyűg van vele
(És maradjunk annyiban, az üzletkötők nem véletlenül ragaszkodnak a boxhoz kártya helyett....
)
A 3 streaming kód már megjött email-ben, de a OneTv app még nem enged be. Erre többet kell várni, vagy én vagyok béna ? -
-=RelakS=-
veterán
Van valahol olyan térkép, ami megmutatja, hogy a One-nak hol van vezetékes szolgáltatása?
Kicsit hihetetlennek tűnik nekem, hogy a 20. kerületnek legalább egy része ki van hagyva. -
pjen
félisten
válasz
szkristof05 #7907 üzenetére
Attól függ mit szeretnél nézni. Ha van DVB-T tuner a tv d ben, akkor pár csatornát egy sima antennával ingyen is nezhetsz. Tv1, 2, Duna, M4sport, rtl, tv2...
-
szkristof05
tag
Sziasztok!
ExDIGI FTTH hálózaton, melyik a legolcsóbb tv csomag? Jól gondolom hogy a TV Basic az csak az Ex Mindig TV-seknek érhető el? -
pjen
félisten
válasz
Valamivagyok #7905 üzenetére
Tv 1,.2. Duna , m4 sport kódolatlan. Azt hiszem az M5 és a.spektrum home is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest