Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
Ha van stabil 5G ott a yettellel nem lesz gond. Anélkül szükségmegoldásnak jó max. Bár nem tudom milyen célból kell az új net a szomszédba ha van optika is kiépítve teljesen hülyeség kizárólag otthoni használatra a Yettel OtthonNet. (Ez az én véleményem nem kell vele egyet érteni.) Azt hiszem a Yettel NAT-os.
-
apszi
őstag
válasz
Intruder2k5 #8398 üzenetére
Ez jó hír számomra, köszi az infót! 👍😊
-
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Lehet itt kérdezni valakitől privátban a fejlesztésekkel kapcsolatban egy adott településben?
-
aliali
csendes tag
Sziasztok
EX-DIGI ügyfél vagyok kb 12 éve jelenleg NET 1000 FTTH. havi 6450 ft hűség lejárt régen.
Csak internet kell Tv szolgáltatás nem kell.
Kérdések
Első kérdés, érdemes atszerződni one nal?
Jelenleg a házban (Budapesten) van ex-digi optikai kábel vezetve a lépcsőház ban.
Szeretnék egy új internet a szomszéd lakásban.
One szolgáltató az mondta, hogy mivel ott jelenleg van optikai kábel a lépcsőház ban így továbbra is optikai net lesz.
Második kérdés (szomszéd lakásban szeretnék egy uj net)
érdemes foglalkozni az uj one-al vagy inkább, T-Mobile vagy Yettel OtthonNet?
Az a Yettel OtthonNet kábel nélküli mennyire stabil?Harmadik kérdés, NAT mögött kapcsolatban.
One net rendelés esetén már szinte Bisztos NAT mögé leszek ? Ha igen lehet kérni tőlük hogy, ne legyek NAT mögé, van ilyan jogom?
T-Mobile és a Yettel hogy vannak a NAT-al? Ott is NAT mögé leszek?Előre és köszönöm
-
apszi
őstag
válasz
Intruder2k5 #8390 üzenetére
Szia!
Egy gyors buta kérdés. Amit linkeltél telefon, A415 Duo, ott az egyik dokkoló csak a töltő szerepét tölti be, abba nem megy telefonkábel (sose volt ilyenem)?
-
apszi
őstag
válasz
Intruder2k5 #8390 üzenetére
Ez jó hír, köszi, akkor teszek egy próbát. 👍😊
-
Szia!
Igen. Nekem Gigaset A415 Duo van, és igen, kiírja a számot, illetve a mobilokhoz hasonlóan, ha az adott szám el van mentve a telefonkönyvében, akkor a hozzá tartozó nevet írja ki.
-
apszi
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésre keresem a választ, hogyha veszek egy kijelzős vezetékes telefont, akkor az kijelzi a bejövő hívások számát (digis telefonos előfizetésről van szó) ?
Előre is köszönöm!
-
Sziasztok.í
Megváltam a régi CRT tévétől, és itt a topikba pár hete kapott felvilágosítás alapán vettem egy DVB-C boxot, amiből HDMI-n megy a jel egy 27" monitorba.
Lőn öröm-bódottá, az asszonytól 1 hétig extra kaját kapam mert lett vagy 120 csatorna.
De sajnos nem mindig jó tévézés.
Kihagy, csíkos, van hogy teljesen lekad a kép és 3 másodpec múlva tér magához, a fele hiányzik, a hang megszakad, ez így nézhetetlen,.
1 óra múlva bekapcs. és akkor meg órákig tökéletes.
Próbáltam leosztani az jelet ami kijön a One ont-ból, hátha sok, eredmény nulla.
A box kiírja, szerinte a jel erősség és minőség is 80-90% ha leosztom akkor 50-60% de a hiba ugyamúgy random fenáll.
Miért csinálja ezt? -
Adams84
aktív tag
válasz
Poccc97 #8372 üzenetére
"Személyes üzletkötő, végig járta a házakat a bekötésnél, de mivel nem voltam itthon, telefonon lett kötve vele."
Jól gondolom, hogy az ő saját mobiltelefonszámán keresztül kötötted meg vele, tehát a hívás rögzítése nem történt meg? Ha így volt, akkor eléggé nehezen tudsz bármit is bizonyítani, ha téves tájékoztatásra szeretnél hivatkozni.
Hogyan írtad alá a szerződést, ha nem volt személyes kontaktus az üzletkötővel?Én úgy látom -és le is vezettem neked korábban-, hogy ugyanazt a havidíjat tartalmazza az általad "előszerződésnek" nevezett dokumentum és a "szerződés módosítás" is, csak kicsit más formában (utóbbi dokumentumban egyértelműbb, hogy mennyi lesz a havidíj, nincs annyi megtévesztő/bonyolult sor és összeg).
Szerintem egy általános eljárás lehet ez a közös megegyezéses dokumentum kiküldése a szolgáltatás telepítésekor/aktiválásakor (főleg exdigis ügyfelek esetében), hiszen digis csomagról térsz át One-os csomagra, tehát ha úgy vesszük, akkor "szerződés módosítás" történik közös megegyezéssel, az általad is elfogadott "előszerződés" alapján.
Ha a panaszodban részletes levezetést kérsz, hogy miért kaptad meg a különböző dokumentumokat, akkor biztosan közelebb kerülhetsz a megoldáshoz.Az általad korábban említett 5490 Ft-os gigabites net és 3000 Ft-os TV Family ajánlat biztosan nem létezik új One előfizetőknek, ilyen kedvező díj kizárólag One+ 20%-os vagy 30%-os kedvezménnyel érhető el (esetleg ügyfélmegtartó ajánlatként a "bontó" csoport közreműködésével).
-
mad823
őstag
Sziasztok! Sikerült esetleg valakinek TV-re (esetemben Chromecast with Google TV) telepíteni a OneTV appot? (Tudom, hogy hivatalosan (még?) nem támogatott.) Az apkpure-on fent van az xapk, de az a saját appjukkal sem akar telepítődni...
-
Borisz76
nagyúr
válasz
BladePocok #8373 üzenetére
A MESH lényege , hogy a hálózat menedzselt.
Hiába van fizikailag több rádió ( wifi ) forrásod ...te mint felhasználó 1 db nagy Wifi-t látsz a klienseken ( telefonon, tableten ) !
Van egy fő eszköz ( router ) és a hozzá kapcsolódó Node-ok.
Ezért van az, hogy minimum 2 db-ból áll egy szett.
Ha nagyobb területet kell lefedni, akkor lehet több Node-ot is berakni a rendszerbe.Területtől függően lehet 2-3-4-5 Node is.
Célszerű egy hálózatban 1 db routert használni ezért a szolgáltató által adott berendezést BRIDGE vagy DMZ módba kell állítani ( tehnológiától függ , hogy melyik megoldás működik ) ....hogy ne nyúljon bele , ne piszkálja az adatfolyamot....majd a saját router intéz mindent. Ezzel kizárható, hogy pl. a szolgáltató valamit állítgat a szoftverben majd távolról újraindítja...te meg csak lesel, hogy már megint nincs net. Egy saját router-nek sok előnye van !És itt jön még az a rész, hogy a Mesh rendszer alkotóelemei azaz a FŐ router és a Node-ok hogyan kapcsolódnak egymáshoz.
Ennek alapvetően 3 lehetséges módja van :
1. Kábeles azaz LAN kapcsolat.
2. Wifi-vel kapcsolódnak egymáshoz. Azzal a wifi-vel amit te is látsz a kliensen.
3. Dedikált wifi-vel kapcsolódnak egymáshoz.Olyan wifi-vel , ami el van különítve erre a célra és te mint felhasználó nem is látod a kliensekkel ! Ez kifejezetten a fő router és a Node-ok közötti adatkapcsolatra van !Az 1-s és a 3-as megoldás a jobb.
A 2. megoldás működik de lassulást okoz mivel ugyanazt a rádiót használja a kapcsolat tartására mint amivel "veled" kommunikál.Összességében a LAN kapcsolat a legjobb az eszközök között.
Tehát a kábelezést nem érdemes kihagyni.Röviden kb ez a lényege a MESH rendszernek.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
nalunk a ket szoba nem szomszedos egymassal, kozben van a vizesblokk meg a konyha is
egy TP-Link RE200 AC750 van berakva jelerositonek -
cocka
veterán
válasz
egy 80-90-es években épült panellakás kapcsán?
Szerintem attól függ milyen elrendezésű. Kicsinél tök mindegy, de nagyobbnál talán lehetnek problémák.
-
cocka
veterán
válasz
Adams84 #8355 üzenetére
hosszú évek után most jutottunk el ide ...
És oda mikor fogunk eljutni, hogy a user saját DOCSIS 3 kompatibilis modemet használhat?
nem mindenki szeretne +1 eszközt üzemeltetni és díszíteni vele a lakást, ha nem muszáj.)
Hát erre annyit tudok mondani, hogy valamit valamiért. Ha valaki teljes funkcionalitást akar, tűrje a kábeleket, az extra távirányítókat és a saját routerét.
-
BladePocok
tag
A honlapon kínálnak ilyen "wifi jelerősítő" hardvert:
https://www.tp-link.com/hu/service-provider/home-wifi-system/deco-hc4/
Mit érdemes tudni ezekről általánosságban? Milyen limitációra számíthatok egy 80-90-es években épült panellakás kapcsán? Mennyire lehet/tud lenni hatékony egy ilyen eszköz, valaki esetleg használja/kipróbált hasonlót, meg van vele elégedve?
Vagy ezeket kerülni kell mint a tüzet ha jót akarok magamnak? (új Sagemcom F3896 router mellé gondoltam, mivel a lakás egyik végéből a másikba már gyenge a jel, ha pl kimegyek az erkélyre)Köszi előre is!
-
bence1024
tag
válasz
kabelmania27 #8368 üzenetére
Ez a cloudflare mizéria még mindig fennáll náluk?
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
ChiliChili #8365 üzenetére
Összehasonlítással kapcsolatban ITT választ fogsz kapni.
Ha olyan oldalt nézel csúcsidőben ami Clodflare problémával érintett akkor a One-vel jobban jársz. -
ChiliChili
tag
válasz
ChiliChili #8365 üzenetére
+ a családban mindenki T-s.
-
ChiliChili
tag
válasz
MadMancs #8278 üzenetére
Köszi, az lett végül, nem lehetett szóra bírni.
(Vicces volt, mert az üf a cím ismeretében sem tudta megmondani, hol van a legközelebbi one üzlet.)Közben elkezdett ajánlatokkal spamelni a T, hogy már nálunk is elérhető a gigaerős net.
Valakinek volt már lehetősége mindkettőt használni?
Ami nagyon megy nálunk, streaming, ps5, kis torrent és tv, de ez a kettő igazából már nem jellemző és több felhő szolgáltatás, kis és nagyobb fájlok megosztása, le és feltöltése. Ezekre melyik lehet jobb, az ex UPC/Vodafone most One, vagy a T gigaerős? -
Adams84
aktív tag
válasz
MadMancs #8359 üzenetére
Szerintem nincs akadálya, hogy valaki a régi (pl. Puma 6-os) modemet lecserélje a SAGEMCOM F3896 -ra, ha a webes felület engedi neki.
Dracula fórumtársnak már sikerült cserélni a régi fehér modemet, mondjuk azt nem írta meg végül, hogy ez járt-e csomagmódosítással vagy új hűséggel …
[link]
Úgy sejtem, hogy nem, viszont ez esetben akár egy még nem javított rendszerhibáról is lehet szó, hogy engedték az 500-as nethez a D3.1 Sagemcom F3896 modemet kihelyezni.
De az is előfordulhat, hogy már ezt is lehet … -
csomi1977
aktív tag
Sziasztok . Másnak sincsen net Szentendrén a Rózsa utcában ?
-
Adams84
aktív tag
válasz
Poccc97 #8351 üzenetére
Ha az az "előszerződés" amit becsatoltál, akkor:
TV havidíj: 9.490 Ft mínusz 5.490 Ft = 4.000 Ft/hó
Internet havidíj: 8.980 Ft mínusz 1.490 Ft mínusz 1.000 Ft = 6.490 Ft/hó
Összesen: 10.490 Ft/hó
(valamint ha adott hónapban esetleg nem teljesíted az e-Pack kedvezmény feltételeit, akkor az +1.000 Ft/alkalom terhelést jelent majd a számládon)Ami sokszor félreértést okoz: a "Határozott időtartamra tekintettel adott kedvezmények"-nél feltüntetett összegeket (TV esetében: 6.490 Ft/hó, internet esetében: 3.000 Ft/hó) egyáltalán nem kell figyelembe venni a havidíjad kiszámításakor, mivel azok az ÁSZF-ben szereplő listaárakhoz mérten adott kedvezményeket jelentik és kizárólag akkor van jelentőségük, ha esetleg a hűségidőn belül felmondanád a szerződést (az ott szereplő díjakból számolnák ki neked a kötbért).
Az általad is csatolt szerződés valóban elég nehezen értelmezhető egy laikus számára, de az ügyintézőnek/üzletkötőnek erről teljeskörű tudással és információval kellene rendelkeznie (hacsak nem arról van szó, hogy már a szerződéskötéskor is az volt a célja, hogy megtévesszen vagy bizonytalanságban tartson téged a kedvező -de nem valós- havidíjjal, ami semmiképp sem tisztességes hozzáállás).
Hogyan kötötted a szerződést? Telefon/ügyfélszolgálati iroda/személyes üzletkötő?"Bekötés után másnap kaptam egy módosított szerződést, amiben az szerepel, hogy közös megegyezéssel 4.000 Ft-ra módosul a TV csomag díja."
Megosztanád ezt a dokumentumot, mert nagyon érdekes, amit leírtál? -
Adams84
aktív tag
Gondolom, hogy a Wifi6 képesség miatt adják a D3.1 WiFi6 modemet (SAGEMCOM F3896).
Mondjuk talán eddig is elvárható lett volna a UPC/Vodafone/One részéről, hogy a gigabites nethez olyan modemet adjanak, amivel Wifi-n is kihasználható az akár 1000 Mbit/s sebesség, úgy tűnik, hosszú évek után most jutottunk el ide ...
(Tudom, tudom: saját router, de nem mindenki szeretne +1 eszközt üzemeltetni és díszíteni vele a lakást, ha nem muszáj.)
Nekem is feldobja a webes felület a fiókomban, hogy állítólag átválthatom a mostani Arris TG3442 modemet a SAGEMCOM F3896-ra, és úgy tűnik, hogy végig is menne a folyamat (mindenfajta hűséghosszabbítás vagy csomagmódosítás nélkül), de még nem nyomtam rá a megrendelés véglegesítése gombra.[router módosítása]
Hogy a Sagemcom-nak a Wifi6-on túl milyen előnyei vannak az Arris-hoz képest, fogalmam sincs, ezért is gondolkozom, hogy érdemes-e kicseréltetni vagy sem.
Valakinek tapasztalat? Stabilabb, modernebb? Erősebb a hardver, jobb a szoftver? -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Trailbreaker #8345 üzenetére
Na aki ilyet kap nyomja nekik a régi képminőség vs mai bitráta visszajelzést ezerrel!! Nekem nem jött, hogy hűljön rájuk a bőr.
-
Poccc97
tag
Sziasztok!
Nemrég kötötték be nálam a Home GigaNet 1000 és a TV Family csomagot.Az előszerződés alapján a net 5490 Ft, a TV pedig 3000 Ft lett volna havonta. Most viszont az első számlában 10.490 Ft-ot számoltak fel havidíjként.
Írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy ez így nem stimmel. A válasz annyi volt, hogy „ez az ár lett beállítva”.
Szerintetek jogosan reklamálok? Nem kéne a szerződés szerinti kedvezményes árakat alkalmazniuk? Bekötés után másnap kaptam egy módosított szerződést, amiben az szerepel, hogy közös megegyezéssel 4.000 Ft-ra módosul a TV csomag díja. Mikor megláttam, tettem fel a kérdést, és jeleztem, hogy nem járultam hozzá.
Akivel kötöttem a szerződést annyit mondott, lehet megkapom az árakat, amiket lentebb látok, mert rossz a szerződés, lehetséges rendszerhiba miatt van így. -
cocka
veterán
válasz
Dragon3000 #8348 üzenetére
Eddig sem rázhatta le, mert az előfizető a kínált sebességre és nem a garantáltra fizetett elő. Ennyi. Kb. hagytak maguknak egy kiskaput, amin ki-bemászkálnak, de ettől még az ügyfélnek nem lesz meg a kínált sebessége.
-
cocka
veterán
válasz
Trailbreaker #8345 üzenetére
Csak aki hozzájárult a piackutatós adatkezeléshez és digis.
-
Mate
nagyúr
válasz
kabelmania27 #8341 üzenetére
Saját területen is elsődlegesen sagemcomot adnak.
-
Trailbreaker
tag
Kapott valaki ilyet?
Már nem vagyok se Digi se ONE-os.
-
Stealth
senior tag
válasz
kabelmania27 #8341 üzenetére
Akkor miért nem azt írják ki? Mindegy.
Ez a plussz összeg mit takar?
Jelenlegi szolgáltatások 125 Ft /hó. -
Stealth
senior tag
válasz
Dragon3000 #8339 üzenetére
Tényleg.
Akkor még abban kérek segítséget, hogy mit jelent a rendes körülmények kifejezés.
Illetve kell választanom egy modemet, melyik lenne jó?
A részletek gombra kattintva, nem történik semmi. -
Stealth
senior tag
válasz
kabelmania27 #8337 üzenetére
Köszönöm, ez azért jól hangzik. De azért elég nagy a kontraszt a kínált és a garantált sebesség között.
-
Stealth
senior tag
válasz
kabelmania27 #8335 üzenetére
Oké, de a garantált az nem 940, hanem 200, ami kevesebb, mint a mostani. Ezen hőbörgök, meg nem tudom, van-e értelme így váltani.
-
kabelmania27
Topikgazda
-
Stealth
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam előfizetek giganetre, de ez elgondolkodtatott:
1000 Mbit/s maximális letöltési és 40 Mbit/s feltöltési sebesség, rendes körülmények között elérhető le/feltöltési sebesség 200/10 Mbit/s.
A mostani csomagom internet 300/20 és a rendes körülmények között elérhető le/feltöltési sebesség 210/14 Mbit/s.
Árban 1500ft különbség lenne. Az létezik, hogy a giganet, nem giganet? -
Curtain
senior tag
Tudja valaki hogy az ex vodás médiabox (sagemcom dc1362-uhd) támogatja e a hdmi ultra hd deep colour technológiát?
-
sniphoe
aktív tag
válasz
Dragon3000 #8291 üzenetére
Az AiProtection-t használom egyedül a felsoroltak közül, de próbáltam már kikapcsolni, nem segített.
Jelenleg beállítások: Globális 850, torrentenkénti 125, globális fel 8, torrentenkénti fel max 30.
BTW: Most Budakalászon nincs se TV, se internet.. Másnál? -
Stealth
senior tag
válasz
kabelmania27 #8316 üzenetére
Igen, ezt az előző routernél is megtettem. Korlátozva van a nasban minden szinte.
-
Stealth
senior tag
válasz
kabelmania27 #8314 üzenetére
A telefon is írja, hogy csatlakoztatva (a routerem wifijéhez), nincs internet.
Mintha nem menne át a modemból a net. De közben meg a NAS tölt fel (az kábellel van összekötve a routeremmel)... egyszerűen nem értem.
A PH: -
Stealth
senior tag
válasz
kabelmania27 #8312 üzenetére
Igen, ezt megtettem, most wifin vagyok már.
Linuxom van, nincs ilyen karbi programom.
One sebességteszt 170/20 most.
Köszi a segítséget egyébként. -
kabelmania27
Topikgazda
-
Stealth
senior tag
válasz
kabelmania27 #8308 üzenetére
Ilyen hibák jönnek.
Aztán ráfrissítek és bejön az oldal. De a TV-n a youtube is behal. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Stealth #8309 üzenetére
Modemértékek rendben vannak, amennyiben az osztónál nem a -4,0dB-s kimenetben van a modem érdemes átkötni, hogy pozitív legyen a letöltési érték.
Másnál is előfordult korábban, hogy nem lehetett belépni a modem oldalára.
Routered beállításait kellene átnézni, hogy a wan kapcsolatnál dinamikus legyen kiválasztva. -
Stealth
senior tag
válasz
kabelmania27 #8308 üzenetére
A routert tegnap vettem. A modemet azért reseteltem, mert az új routerrel is fennálltak a net hibák és nem is tudtam belépni a modembe.
Lehet, hogy a hálózatomban van valami? De semmi sem változott. DNS szolgáltatónak nálam Cloudflare van, eddig is az volt. -
-
Stealth
senior tag
válasz
kabelmania27 #8306 üzenetére
Fura megoldás, de nálam minden egy irányból jön. Igen egyik a modem, másik kettő TV. Így működött ezen hétig hibátlanul 3 évig, majd azt vettem észre, hogy a routerben nem változik a publikus ip cím (akkor is kapcsolódtam a connectboxhoz, ott más volt, mint a routerben.). Illetve a router folyamatosan Connected/Disconnectedet adott. Vettem új routert, most jó az ip cím, de egyszerűen elmegy a net. Most, hogy közvetlenül kapcsolódom a Connectboxhoz, megy.
A hibás csomagok száma mond valamit?
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Stealth #8305 üzenetére
Nincs sok hibás csomag.
Köszi, ez egy jófajta osztó. Ellenőrizd le, hogy a lakásba bejövő kábel legyen az in bemeneten.
Az osztónak mindhárom kimenetére egyforma dB csillapítási érték van írva?
Azért kérdezem mert ennél a tipusnál előfordul, hogy az egyik kimenet -4,0dB, ez esetben ellenőrizd, hogy ezen a kimeneten legyen a modem, ha szükséges átkötni kapcsold ki a modemet. Az egyik kimeneten van a modem a másik kettőn pedig a tévék? -
Stealth
senior tag
válasz
kabelmania27 #8304 üzenetére
Egy splitter van: 3DSS3U 3-way splitter 5-1218Mhz. | A Class +10db | -7.5dB |
Csillapítót nem látok.
A többi: -
kabelmania27
Topikgazda
-
kabelmania27
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- PS Plus előfizetések
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes