Hirdetés
-
PROHARDVER!
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.-..-.
tag
válasz
MadMancs #6693 üzenetére
Az a gondom, hogy most csináltam egy fiókot azzal az e-mail címmel, amire a számlákat küldik.
Viszont amikor meg akarom adni a szerződésszámot, azt írja: "A szerződés már felhasználóhoz van rendelve!"
Még nem használtam az ügyfélkaput. Ezek szerint anélkül is létrejött valamilyen módon? -
boborján2
aktív tag
-
.-..-.
tag
Sziasztok.
Az exDigi-s ZTE optikai modemet hogyan lehet bridge modrol visszatenni router modba?
Mostanaban gond van a halozati kapcsolattal es szeretnem egy ideig a routerem nelkul, siman switch-el hasznalni, hogy kideruljon a szolgaltatoi modem/halozat a problema vagy a router. -
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
kissvendel #6681 üzenetére
Az utóbbi pár óraállításnál már nem volt jellemző. De valóban régebben hetekig használhatatlan volt. Lehet visszatértek a régi "hagyományokhoz"
-
Lackooo84
nagyúr
Digin EPG totál meg van hülyülve, sok csatornán 2 órával előbb írja az adásokat, pl. tények délben 10kor meg ilyenek lol. Már tegnaő is feltűnt, hogy totál más filmek mennek, mint ami az PEG-ben van.
-
jeffo
tag
Kiegészítés: Boxon nem tudom ellenőrizni, hogy működnek-e a régebbi rögzítések (ahogy boborján2 írta, hogy neki mennek a boxon), mert régi boxaink vannak, így a OneTV-t csak számítógépen tudjuk használni. Ki tudja, talán ezzel a húzással az új boxok kérése felé akarják terelni az előfizetőket...
-
jeffo
tag
válasz
boborján2 #6669 üzenetére
Elképzelhető, hogy a napokban történt OneTV app és webes böngészős felület frissítése miatt dobhatja a régebbi felvételeknél a "Nem állnak rendelkezésre a tartalomra vonatkozó információk..." - A012 hibakódos üzenetet.
Nagyon szomorú és csalódott vagyok, hogy ennyire pórul jártam, hogy odaveszett egy ilyen frissítés vagy valami új szabályozás bevezetése miatt rengeteg rögzítésre beállított műsor, amiket munka és családi elfoglaltságok miatt nem tudtunk visszanézni. Hiba volt ráérősen általában a lejárat közeliekből, a Recordings lista végén lévők közül választani.
Ahogy látom, elérhetetlen lett minden film, ami 1 hétnél régebben volt műsoron. Pl. M2 gyerekcsatorna mesefilmek, ifjúsági filmek, és Paramount csatorna, amiről alig lehet valamit visszanézni, ha nem tudom az élő adást nézni, akkor kénytelen vagyok beállítani rögzíteni. A sorozatok szerencsére működnek, elvileg azokat nem érinti ez a hiba.
Eszerint vagy 1 hétnél tovább nem engedik visszanézni a filmeket vagy adott csatornákon lévő filmeket, vagy pedig valami helycsinálás volt a szerveren, és azért törlődött. Ha az utóbbi történt, akkor fura, hogy az összidőt, a 90 óra kvótát meg foglalja, törölni nem lehet a hibaüzenet miatt, és addig fogja foglalni a kvótát, amíg le nem jár a 90 nap. Majd kiderül hamarosan az újabb tételeknél, átmennek-e hibaüzenetesbe.
Gyanakszom arra is, hátha a régi csomag okozza a problémát, ami jelenleg van - TV HD Max+FilmBox Pro -, aminél a határozott idejű szerződés tavaly lejárt, hogy esetleg újra kellene kötni a valamely One-os Otthoni csomagra. Talán érdemes lenne rákérdezni az ügyfélszolgálatnál, hogy ez most átmeneti hiba vagy mi lenne.
Azt tanácsolom, amit tudtok nézzetek vissza a OneTV-n 1 héten belül, mert eszerint nincs garancia arra, hogy több hétig vagy akár 90 napig ott marad a rögzítésekben. -
sniphoe
aktív tag
válasz
kabelmania27 #6671 üzenetére
Rendben vannak a modemértékek, kevés a javíthatatlan csomag.
Köszönöm! -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
sniphoe #6670 üzenetére
Rendben vannak a modemértékek, kevés a javíthatatlan csomag.
Ellenőrizd, hogy modem üzemmódban van-e az eszköz.
Nézd meg, hogy az osztónál és a modemnél és a toldásnál nem lazultak-e ki az F csatlakozók. Néha érdemes újraindítani a modemet és a routert, amennyiben problémád van az oldalak betöltésével a routered wan beállításánál próbáld meg dns szervernek beírni az 1.1.1.1 / 1.0.0.1 (cloudflare) vagy 8.8.8.8 / 8.8.4.4 (google) párost. -
sniphoe
aktív tag
válasz
kabelmania27 #6668 üzenetére
Az elosztó ugyanaz, ipv6 már korábban kikapcsolva, modem üzemmódban használom már a kezdetek óta.
Közben csinálatam a CH7465-ön egy factory reset-et, mintha megoldotta volna, amit furcsállok.
Az általad kért adatokat előtte is néztem, akkor jóval magasabbak voltak, mint most: -
boborján2
aktív tag
Az lézethet hogy az alábbi hiba azért van mert mobilon nem lehet ezt visszanézni?
Boxon nincs vele gond.
Esetleg ez is az app frissítés hibája?Vagy esetleg csomag váltáskor akadt össze valami, mert ez még régebbi felvétel , a régi csomaggal.
?
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
sniphoe #6665 üzenetére
Szia!
A letöltési értékeknél húzd el a gördítősávot hogy a hibás csomagok számai is láthatóvá váljanak. Az ITT említett hármas osztóval van elosztva a koax kábel? Amennyiben a modem oldalán nem találod az üzemmódváltást 1270-es számon kapcsoltasd ki az ipv6-ot. Esetleg próbáld meg modem üzemmódban stabilabb-e az eszköz, ilyenkor a modem szinkronizálása után első három vezetékes eszköz kap ipcímet, negyedik eszköznél újra kell indítani a modemet, amennyiben szükséged van vezeték nélküli átvitelre érdemes venni gigabites routert. -
MadMancs
veterán
válasz
olajbogyo #6666 üzenetére
Koaxon 1000/40 a plafon. Optikán lehet csak 1000/300
Exvoda ügyfélszolgák többnyire azt se tudják mi fán terem FTTH, nem is ismeri rendszerük.
Bár ha jól vettem ki az itteni kommenteket, optikára csak eddig is optikán lévő digisek szerződhetnek át mint One os, jelenleg.
-
olajbogyo
aktív tag
El, az hétszentség! Ráadásul nekem gigabites netnek valami 28Mbit/s feltöltési sebességet mondott
, és azt mondta az ürge, hogy a "hihetetlen sebességek"...Mondom neki, ember visszafejlődünk vagy 20 évet? Jelenleg van 350Mbps a feltöltésem, és ő ezt a 28 at nevezi hihetetlen sebességnek? Előre megyünk nem hátra...! Ez valami vicc? Komolyan ennyit tudnak adni? Nem hiszem el......
-
sniphoe
aktív tag
Sziasztok!
ExVoda 500-as net, Compal CH7465 log-jában több ilyen T3 time-out bejegyzés is van:A hibajelenség, hogy nagyon lassú, bizonytalan az internet, ping csomagok vesznek el.
Jelszinteknél mit érdemes vizsgálni? Ezek az upstream és downstream értékek rendben vannak?Esetleg hozzáértő lát bármi hibára utalót? Köszi!
-
SzGee
aktív tag
Ma próbálkoztam azzal, hogy a régebbi tv csomagomat módosítsam, mert jó lenne, ha lenne Eurosport 2 meg Match 4
Most TV komfortom és internet 300-am van hűség nélkül 5050 Ft-ért, az új ajánlat 10 ezer felett lett volna, 1 év hűséggel
Ezeknél elmentek otthonról? -
Inhouse
őstag
válasz
boborján2 #6625 üzenetére
Ha szabnak egy fizetési határidőt, és legkésőbb addig van fizetve, akkor jónak kell legyen. Ezt eljátszották már egyszer a csekkes fizetésnél, hogy rá kell számolni 2-3 napot és annyival előtte fizesse be az ember...ne már. Számolják bele ők, és olyan dátumot írjon rá, vagy sürgesse meg a postát. Ezt a postait aztán rendbe is rakták. Ahhoz meg végképp nincs köze egy fogyasztónak, hogy a cég milyen késedelemmel könyveli. Szép lenne, hogy számoljon rá 2-3 napot az átutalásra, meg még vagy 4-5 napot a könyvelés csúszására...
Persze, értem amit írsz, hogy jobb a békesség, erősebb kutya...de na.
Nekem az MVM-nél csoportos beszedésre van állítva és mindig 1 nappal később vonják, mint a határidő és írja is, hogy késedelem... Hívtam az ügyfélszolgálatot, hogy én mit tudok ezzel kezdeni? Mondta, hogy semmit, ez ilyen, ne aggódjak, ők vonják így, ez így rendben van. -
trec12
addikt
Nagy Márton: megkezdődtek az egyeztetések a telekomcégekkel a díjcsökkentésről
Kíváncsi leszek de az ilyeneknek mindig mi előfizetők/vásárlók ittuk meg a levét a végén....Tavaly mikor 15%-ot emelkedtek az árak akkor még ez nem volt probléma pedig sok gazdasági szakember már akkor figyelmeztetett az inflációs hatására. Is.
-
garga01
őstag
Ez nézőpont kérdése. Én mindent weben, kártyával fizetek de sosem mailes linkekből, hanem belépve az ügyfélkapuba, MVM oldalára, stb.. és ott. Ellenben nem mentem el sehol sem a kártya adatimat (nem is kell, mert fejből tudok minden azonosítót róla, olyan sokat használom
Szerencsére ha új kártyát kapok, csak a lejárti dátum és CVC kód változik, a száma nem). Mivel hitelkártya, vásárlásonként kapok vissza is minimális %-ot. Nekem így sokkal a hasznosabb a kártyás fizetés, mint bármi más.
-
taki01
őstag
Folytatódik a story. Korábban kiderült, hogy rossz cím volt a munkalapon, ami miatt kétszer voltam bent az üzletbe, hogy javítsák és a szerelő is ráiratta. Ma kötötték volna be és kiderült, hogy nincs jel az optikai kábelbe. Mondta, a szerelő, hogy jelzik és majd jönnek vissza, amikor kész van. Nem értette, miért nem ellenőrizték le, hogy van-e a kábelben fény vagy nincs, mikor csinálták.
-
zoli62
addikt
válasz
kabelmania27 #6608 üzenetére
Köszönöm. Csak az a baj, higy a vezetékes telefon miatt most kell lépnem, és nem akarok utána fölösleges vezetékezést.
-
pjen
félisten
-
Lacccca87
addikt
Neked jó opció lesz a qvik-es fizetés, mivel ott a sátusz üzenetet a tranzakció sikerességéről kötelezően át kell adni az elfogadást nyújtó szolgáltatónak a kedvezményezet ( kereskedő vagyis a One) felé. És nem kell semmit megadnod, bepötyögnöd.
1. telóról megnyitva a fizetési link meg fogja nyitni a bank appod és belépést követően ellenőrzöd majd jóváhagyod (mint egy utalást)
2. PC-n megnyitva ( vagy papír alapu számla esetében is) a banki appban beolvasod a qr kódot, majd ellenőrzöd és jóváhagyod az utalást.Ez neked ingyenes (se utalási díj, se tranzakciós díj) mint fogyasztónak (vállalatok esetében a számlacsomag szerint számolják fel a díjat+tranzakciós illetéket), és méga ONE is spórol rajta mert neki is olcsóbb ez az elfogadói szolgáltatás mint a kártyás fizetés.
-
Lacccca87
addikt
válasz
MadMancs #6643 üzenetére
Tényleg nem akarok ebben jobban belemenni mert off, minden elérhető az MNB/GIRO/Bankok oldalán.
Giro maga a szervezet aki üzemelteti Mo-n a bankközi utalási rendszereket (kiszervezési szerződés keretében az MNB megbízásából de ez most nem lényeg), az nem egy rendszer, a BKR az egy rendszer, aminek több alrendszere van (AFR2/IG1/IG2 stb..)
Fogyasztói folyószámláról, vagy vállalati pénzforglami HUF deviza nemű számláról indított utalások mind az AFR2.0 rendszerbe mennek. Kivétel a csoportosan vagy értéknapra megadott tételek, vagy ha konverzió történik mert a fogadó számla nem HUF devizanemű. Sokan a kivételnek még a 20M-ós korlátot is ismerik, de ez is csak bankkok közti megállapodás kérdése nem direktben az AFR2 limitációja.Amiről te beszélsz az az IG2 -es tételek esetében áll fent, ott fogyasztói oldalon volt elrvárs hogy legalább 4 órás ciklusokba történjen meg munkanapokon az elszámolás ( ezt legtöbb bank 2 órás ciklusokra bontotta) de pénzforgalmi számlák esetében nem volt elrvárás csak a napon belüli elszámolás.
Apró adalék hogy bankkártyás fizetés esetében csak a státusz üzenet ér időben oda fogadó félhez, az elszámolás a kétoldalu szerződések szerint akár T+X nap is lehet(átlagosan T+2-3 szokott lenni).
-
pjen
félisten
válasz
szaboi6512 #6647 üzenetére
És az érték napon fizeted? Megszoktam már ezt a tokenes rendszert.
-
-
pjen
félisten
válasz
szaboi6512 #6644 üzenetére
Én nem szeretem beírogatni a kártya adataimat. Leülök a gép elé, beírom a felhasználó nevet, jelszót generálok a tokenen és utalok az érték napon.
-
kiss006
csendes tag
válasz
kabelmania27 #6642 üzenetére
Ertem igy mar vilagos, koszi a segitseget
Koax kabel volt regebben mar szoval elvileg furni akkor nem kelltvt meg nem tartom szuksegesnek rakottetni netre
illetve amugy ugye most digirol atszerzodtettuk a netet onehoz meg hoznak uj routert is, ez fogja befolyasolni a net sebesseget? Azt olvastam 1-2 helyen hogy szerzodes szerint az one lassabb netet kinal mint a digi de hat mivel nem valtozik semmi csak nem lesz lassabb (remelem)
-
MadMancs
veterán
válasz
Lacccca87 #6636 üzenetére
Igen GIRO n belül van AFR, de GIRO nem egyenő AFR el. Pontos háttérbeli mukodese számomra se tiszta, de volt már ilyen esetem. Szombat reggel utaltam , AFR kipipálva, partner (cég) meg szépen megkapta hétfőn banknyitáskor. Még hétvége folyamán reklamáltam Ersténél hogy mi történt, miért csak zárolt nálam, ott magyarázták el hogy AFR csak magánszemélytől magánszemélynek 7/24. Pénzforgalmi számláról/ számlára hogy mikor érkezik meg, az függ a küldő és fogadó pénzintézettől is. Azóta ha valami fontos csak banki nyitvatartási időben, fizetési határidő előtt jóval, vagy ha lehetséges akkor bankkártyával fizetek. Akkor fixen célbaér mire kell.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
kiss006 #6641 üzenetére
Internetkábel marad.
Tévéhez koax kábelt fognak vezetni, mert azon jönnek a tévéadások, egy másik dolog, hogy az okostévét netkábellel rálehet kötni az ont-re, ha megkéred a technikust lehet megfogja csinálni ha már fúrni kell szvsz érdemes kiépíteni a netkábelt is. Ha nem csinálja meg és egy helyiségben van a két eszköz vehetsz gyári fix méretű kábelt van 1,2,5,10,15,20méteres kiszerelés. -
kiss006
csendes tag
válasz
kabelmania27 #6638 üzenetére
Áh ertem koszi, akkor csak a kabelt huzzak be a tvhez nem?
az internetkabel meg marad ((nagyon hulye vagyok ehhez))
-
pjen
félisten
válasz
Lacccca87 #6636 üzenetére
Pont a Voda, One kérte, hogy a könnyebb feldolgozhatóság
kedvéért a közlemény rovatba csak az általuk megadott azonosítót irjuk. Azt irom, de így sem sikerül időben könyvelni. MVM, DIGI, YETI mindíg írok nevet is a közleménybe, több sor van, mégis aznap könyvelve van.
-
garga01
őstag
Nyilván ez a háztól függ lett-e vmi kötve, meg nem derült ki mikor.
De ha a méretlen vezetéken van, akkor valszeg az ottani áram elosztóval van szerződésben, nem a ház fizeti annak a fogyasztását. Ha meg a ház órája után van, nyilván indítani kell egy hivatalos vizsgálatot. De amilyen áron van egy ilyen (meg bármilyen villamos felülvizsgálat), lehet olcsóbb fizetni az erősítő fogyasztását -
Lacccca87
addikt
válasz
MadMancs #6634 üzenetére
Hulyeseget nem kellene irni ennyire magabiztosan. GIRO uzemelteti a bankkozi kliring rendszert, aminek resze az AFR. AFR ugyanugy biztositott nem fogyasztoi szamlak között is. For info nem is 20m a felso hatar.
Atutalgatasos témához meg annyit hogy ha a kedves ugyfel afr el utal azt meg rekonszilialni is kell, ami a feltoltott kozlemenyrovat elcsestettsegetol fuggoen valtozik, hogy mennyi manualitast igenyel.
Amig egy kartyas vagy csoportos vagy qvik es fizetes eseteben a tranzakció azonositot egyszeruen osszerendeli az automatizmus a szamlaval( elfogadast biztosito partner adja ezt a szolgaltatast, APIn keresztul analitikat biztosit) , addig ugyanezt nem tudja illetve nincs ki akki elvegezze AFR/IG2 es utalas eseteben es a fogado felnek kell kimazsolazni. -
MadMancs
veterán
GIRO nak pont semmi köze AFR hez. És azonnali utalás csakis lakossági felhasználás esetén garantált. Pézforgalmi számláról/számlára való AFR működése nem garantált (bár legtöbb bank lehetőséget megadja rá). 2 lakossági és 2 pénzforgalmi (céges) céges számlám van. Feketén fehéren benne van a szerződésben. Mikor indult AFR akkor is úgy ment a reklám hogy magánszemélyek között,
-
MadMancs
veterán
Voda mindig is gázos volt. Bankkartyával fizetek mindig, még csak nem is utalás. Van hogy napokig még fizetetlen marad. Volt hogy elfelejtettem (kórház stb) december 12 fizettem be (13 volt a határidő) januárban megterhelték epack al mert ők csak dec 16.-án hétfőn konyvelték. Megreklamáltam, jöváírták. De akkor is nonszensz. Kártyás fizetés esetén mindig mindenhol azonnali a könyvelés vodát
leszámítva.(Sőt mikor a NAV nak utalok, az is 3 perc múlva már látszik az egyenlegemen. És állami cégről beszélünk akiknek soha semmit nem sikerul normalisan megcsinálni
)
Diginél szokott 4-5 perc eltelni hogy könyvelési folyamatban de az meg bőven belefér.
Pedig mindent is kártyával fizetek ami számla.
-
pjen
félisten
válasz
boborján2 #6625 üzenetére
A pénzforgalmi törvény pedig úgy szól, hogy azonnali utalás van. Erre találták ki a zsírót. Te utalsz, a továbbiakhoz nincs közöd. Mint írtuk is csak a ONE nem képes ezt a tör ény szerint kezelni.+ ha utána számolsz ez kamatozik is. Több 100K előfizetőnél már jelentős összeg.
-
pjen
félisten
Pont ugyanígy utalok én is és csak a ONE ahol rendszeresen előjön ez a probléma. Decembetben 2 hétig nem könyvelték, sorra jöttek az SMS ek, hogy tartozom. Akkor küldtem a kivonatról egy képet. A késedelmi kamatot így is kiszámlázták következő hónapban, az azt követőben panasztevés után jóvá írták. Jó példa a Yeti. Az értéknap reggelén utalom, délután már "fizetve".
-
cocka
veterán
válasz
kabelmania27 #6617 üzenetére
Nem arról volt szó, hogy CI+ kártyát kér?
-
kezo0
addikt
válasz
bence1024 #6623 üzenetére
Juhhú, ez végre egy lényeges előrelépés, amire régen vártunk. Mondjuk nem siették el...
Nálam először nem jelent meg ez a kontroll, aztán nyomtam egy Ctrl+F5-ös oldalfrissítést, és voilá...! Most már ott van nekem is. A jobb felső sarokban pedig van Mute On/Off is egy kattintással. -
kezo0
addikt
Fogalmam sincs, talán a háttérrendszert érintik, stabilitást növelnek, ilyenek... Mert lényegi, észrevehető változás, funkcióbővítés továbbra sem történt. És már április van...
(Persze nekem megint ki kellett kényszerítenem a frissítést egy benyomott Service gombos áram alá helyezéssel, mert magától nem frissült a box.)Jah, jut eszembe, lehet, hogy ez a frissítés csak egy ápr. 1-jei tréfa volt!
-
boborján2
aktív tag
Akkor mégegyszer...
Nem a pénz beérkezése a teljesített befizetés ,hanem a könyvelés. A könyvelés pedig teljesen változó, van ahol azonnali és van ahol 24/48 óra.
A legtöbb cég egyébkén nem foglalkozik a késedelmes befizetéssel "könyveléssel!", csak azzal hogy időben elindult feléjük a pénz vagy sem.Persze azért lehetnek kivételek. Lehet a one is ilyen.
Továbbra is azt mondom sokkal egyszerűbb 2 nappal előbb utalni, mint harcolni a rendszer ellen.
(széllel szembe pisilni)UI:
Chat gpt szerint a jogszabály úgy szól, hogy a számlára való megérkezés egyenlő a teljesítéssel.
Így ezesetben az azonnali utalásnak elegendőnek kellene lennie.
De mivel nem vagyok szaki ,így passzolom.
Illetve nem is szoktam ilyenekkel szórakozni mert ha jön a számla még azon a héten ,legkésőbb pénteken utalom. Sem időm ,sem energiám arra figyelni ,hogy szándékosan az utolsó napra időzítsem. -
Johnzy
tag
válasz
garga01 #6494 üzenetére
áhhh, szerinted 25-30 éve ki nézte ezt... ez nem mai esemény, akkor mindenki letojta kb.
Közös képviselő azt se tudta, hogy mi a helyzet. Kérdeztem, hogy fizet-e valami a Voda (még tavaly), azt mondta, hogy ő semmi ilyent nem lát, de a többi házukban sincs ilyen...
Egyébként egy szomszédos háznál találtam a bejövő méretlen főkábelnél egy "idegen bekötést", egy sima 1,5mm2-es vezetékkel. Egyszer csak műanyag bilinccsel egy igazi echte ovális, műanyag kulcstartó - amibe cetlit lehet tenni - rárögzítve. Benne egy szép nyomtatott igazi UPC-s színes felirat, de látszott rajta, hogy nem mai. 100%-ban nem tudom igazolni, de mivel elhagyja az épületet egy irányban és attól 5-10 méterre van egy kültéri szekrény, amin régi emlékeim szerint még korábban ott virított egy UPC-s lógó, így feltételezem, hogy azt látja el a mai napig. Mivel méretlen részre van kötve, így csak a szolgáltató tudja megmondani, hogy milyen fix teljesítményű megállapodásuk van. De már akkor furcsa volt, hogy egy szolgáltatói szekrény ilyen "adhoc módon bugázza a villanyt" -
kiss006
csendes tag
válasz
kabelmania27 #6617 üzenetére
Régebbi típusú modemem van, egy HG8121H, kb 6-7 éves
ezt fogják cserélni az tuti
-
Dtk2
újonc
válasz
boborján2 #6619 üzenetére
Itt nem a hisziről van szó. Azonnali utalással megy, ami azt jelenti, hogy akár másodperceken belül is átmegy, de még aznap biztos meg kell érkeznie. Minden szolgáltatónál így utalok, és sohasem volt ilyen problémám mint a One-nal az utóbbi hónapokban, de még a Vodával sem évekig. Bizonyos utalás típusoknál, vagy csekknél előfordulhat késedelem, de azonnali átutalásnál nem.
-
boborján2
aktív tag
Egyszer az egyik ügyintéző még nagyon ajánlotta, hogy utaljam el több nappal előtte, hogy biztos időben lekönyveljék. Meg mit nem, könyveljék ők rendesen, ezért nem fogok előbb fizetni.
Elég régóta kb. mindenhol a könyvelés időpontja a befizetés teljesítése. Úgy emlékszem ,erre jogszabály is országosan bevezetésre került.
Nevetséges hozzáállás szándékosan az utolsó napon utalni, aztán verni a hisztit ,hogy ők a szemetek.
Majd érvényesítenek pár büntit és megtanulsz utalni 2 nappal hamarabb.+Ha neked a józan ész nem azt diktálja ,hogy inkább utalok hamarabb, hogy havonta ne menjen a b..kodás ,akkor egészségedre.
@Bálnaborjú
Korábban is volt már itt ez a téma.
A megoldás az ,hogy ha időben befizetted ,akkor részedről letudva és minden rendben.
Majd belépsz 2-3 nap múlva és befizetettként fogod látni. Fölösleges ezen rugózni. -
Dtk2
újonc
válasz
Bálnaborjú #6513 üzenetére
Nekem is vannak mostanában gondjaim a One könyvelésével. Évek óta utalom, a lejárat napján, sosem volt gond, de december óta kétszer is kiszámlázták a büntit (e-pack kedvezmény) mert szerintük későn utaltam, ami nem volt igaz. Mindkétszer banki igazolást tudtam adni, hogy azonnali utalással el is ment az adott napon, csak a One könyvelte le későn, és rossz dátummal (amit persze én sosem tudnék bizonyítani magam), de szerencsére elfogadták és jóváírták következő hónapban. Egyszer az egyik ügyintéző még nagyon ajánlotta, hogy utaljam el több nappal előtte, hogy biztos időben lekönyveljék. Meg mit nem, könyveljék ők rendesen, ezért nem fogok előbb fizetni.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
kiss006 #6612 üzenetére
Telekomos koax és ex Invitel primer területen is van iptv szolgáltatás.
Lehet csak a modemet fogják cserélni és marad a jelenlegi ex digi bekötés.
Jelenleg milyen tipusú modem van nálad?
Azért kell a tv boxoz összekötni a modemmel mert az interaktív funkciókhoz és a frissítésekhez szükséges a netkapcsolat. -
garga01
őstag
válasz
kabelmania27 #6615 üzenetére
Rengeteg ilyen VHS volt. De a nevet leginkább a txt alapján írták ki, amennyire tudom.
Nekem van egy Sony CRT tv-m (itt pihen a polcon a 4K LG alatt), ami szintén kiírta a csatorna nevét txt-ből. Még most is megteszi az analóg Digi-n ahol van teletext
Most fogom visszakapni a digitalizálásra használt JVC S-VHS videómat, majd rádugom az analóg ktv-t az mit mutat vajon próbaképp. -
kiss006
csendes tag
válasz
kabelmania27 #6607 üzenetére
Szia, köszi a választ! Digi internet volt eddig itt
régebben volt itt kábel TV, de az telekomos volt, viszont a kábelje még be van húzva a házba, bár gondolom ez esetben új kábelt kell majd behúzni mert más szolgáltató ugye. Korábban IPTV volt csak az gondolom teljesen más elv, a koax kábelemen nincsen elosztó.
-
garga01
őstag
-
garga01
őstag
Kitalálták ezt még az analóg időkben, VPS/PDC a neve (régen a csúcs videókat árulták ezzel a tudással!) és van digitálisan is, csak felénk ez sem jutott el.
Ha vki olvasni akar róla: angol Wiki, Philips cikk (angol), illetve német Voda cikke.
A német cikkből amúgy kiderül, h több állami tv is használja, de elvileg több német kereskedelmi tv is. Engem totál hidegen hagy az F1, de legközelebb kipróbálok rá időzített felvételtE2 boxra csak egy plugin kell elvileg, de a Technisat-ok natívan támogatják, majd olyannal is ránézek.
-
kabelmania27
Topikgazda
Ex digi FTTB hálózatnál (utp kábelen van a net, koaxon a tv) 500Mbit a max elérhető sebesség amennyiben ex vodafone hálózaton elérhető az 1000-es csomag előfordulhat, hogy ezres csomagot koaxon adják. Ha FTTH van kiépítve várd meg a Digi-One összeolvadást vagy fizessél elő a kábelnetes csomagra így kedvezményesen igénybe tudod venni a szolgáltatást, a koax kábelre kerül egy kettes osztó, egyik kimenetre kerül a modem másikra a tv, később pedig ha lesz rá lehetőség tudsz kérni technológiaváltást, mielőtt a társasházban megszüntetik a koax szolgáltatást értesíteni fognak.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
kiss006 #6599 üzenetére
Szia!
Milyen tipusú modem van nálad? Ex Vodafone vagy Digi területről írsz?
A bejövő koax kábelre kerülni fog egy kettes osztó, egyik kimenetre fogja a technikus csatlakoztatni a modemet a másikra a tévét. Ha megírod, hogy milyenek a modem jelszint értékek a 192.168.100.1 címen és van-e Fam/Attenuator/dB feliratú csillapító a modemnél ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősséget. Amennyiben eddig nem volt tv előfizetésed elvileg a koax kábelen nincs osztó ha mégis van írd le, hogy milyen tipusú. -
boborján2
aktív tag
Cache törléssel megjavult.
Lehet csak most veszem észre, de a felvételeknél választható lett , hogy a visszanézhetőkből vagy a tényleges felvételek között akarok-e nézelődni és lejátszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest