Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnzy
tag
válasz
MiZo1990 #6389 üzenetére
Tévedés, baromira senki sem írt olyanról, hogy építkezne, csak arról, hogy a szomszédba költözik. Kérem, kerüljük a valótlan állításokat!
Arról nem is beszélve, hogy még a vármegye sem lett megjelölve, de még jó hogy nem kérsz Tőle egy adás-vételi szerződést meg 10 éves adóbevallást. Nem tudom, hogy mire gondoltál, de nekem egy mezei Kádárkocka jutott eszembe, teljesen átlagos állapotban, oda is "lehet költözni".
Arról nem is beszélve, hogy az ő dolga, hogy mire költ és mennyit... -
dolon75
senior tag
válasz
garga pista #6381 üzenetére
köszi!
-
MadMancs
veterán
Én úgy emlékszem hogy legelőször thomson és Philips tűnt el, maradt csak Cisco (ebből 2 is volt, 240 és 320as HDD vel), pace csak később jött, majd Horizon al szűnt meg Cisco és mellette pace SD/HD.
Bár lehet rosszul emlékszem.Bár azt sose felejtem el amikor 6 Cisco volt nálam 1 előfizetésel. Rendeltem szerelt magad csomagban egy harmadikat, küldtek 4-et. Kamilláztam rendesen. De mindegyik aktív volt. 4 et használtunk, kettő pihent. Rendszerben viszont csak 3 volt.t nálam. Pár év múlva lemondáskor is csak 3at kértek (UPC fiókban volt SN). Másik 3 2021 ben került hulladéktelepre költözéskor (le akartam adni ekkor már de nem léteztek rendszerben , nem ,kellett nekik). HDD-ik azóta is használatban vannak
-
MiZo1990
aktív tag
válasz
Borisz76 #6384 üzenetére
Tök jó, de attól, hogy a "kakit" "brownie"-nak hívom még nem változik, hogy mi is az.
Amikor lekódolják ex-Digin is a TV adásokat és előfizetésenként max 3 kártya vagy box lehet, akkor majd gyorsan fog kelleni a saját előfizetés.Az eredeti kérdezőnek most építik a házát, szóval szerintem telik havonta saját net+TV-re.
Be kell vonni mobilos csomagokat és rögtön lehet extra kedvezményeket kapni. -
MiZo1990
aktív tag
Ami fontos, hogy előbb-utóbb az összes adó kódolt lesz és mindenképp kell majd box vagy kártya ex-Digi hálózaton is.
Az nem mindegy, hogy a boxon a modul sima CI vagy CI+, mert a kártya az CI+. Így lehet, a fenti típus ezért nem kezeli.
A CI+ egy szebvány, tehát elvileg amire rá van írva, annak kéne kezelnie a One kártyát.A box a kártya segítségével kikódolja az adást, az hogy a box milyen formátumba menti más kérdés. Nyilván a box simán lejátsza, de jó eséllyel száímtógéen át kell alakítani egy olyan formátumba, amit le tud játszani bármi.
-
rioter
tag
válasz
MiZo1990 #6359 üzenetére
Sorry, hogy értetlen vagyok, de inkább biztonsági megerősítésként rákérdezek még egyszer, mielőtt esetleg beleszaladnék egy hűségidőszakba egy nekem meg nem felelő szolgáltatásra.
Szóval, ha benne van a mediacard a boxban, akkor ugyanúgy rögzíthetem kódolatlanul a műsort, mintha alapból kódolatlan lenne, mint pl. a régi digi adások.
Másik kérdés: Ha a boxban van CI+ bemenet, akkor mindenképp kezeli a one mediacardot? ...csak mert nézegettem az ab cryptobox 752hd-t, amin ott van a CI+, mégis, egy pár éves hozzászólás van, amiben azt írták, a digiből csak a kódolatlan adásokat veszi, mert a kártyafogadó egységre azt írja, nem kompatibilis. Ha akkor az volt, akkor most a one-al miért lenne máshogy? Netán milyen más paraméternek kell megfelelnie a használathoz? -
Lackooo84
nagyúr
FILM+ HD megint "nincs jel"-ezget jeee....
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Dan-szan #6383 üzenetére
Én is bővítettem már így hálózatot
10 éve Németországban éltem.
Édesanyám is kint élt....így logikus, volt, hogy valahol a közelében legyen a saját albérletem.
Olyan szerencsém volt , hogy ugyanabban a nagyméretű , több szintes családi házban volt kiadó lakás-rész.
Így édesanyám internet előfizetését ( havi 50 és 70 euró között volt a telefonhasználattól függően ) osztottam meg magamnak is egy szál Cat5e LAN kábel segítségével.....egy emeletnyi áthidalással....persze a tulajdonos tudtával. Sőt....a tulaj még sokszor fizetett is nekem , hogy tegyem rendbe a gépét.....szegény nem értett hozzá. -
garga pista
őstag
válasz
dolon75 #6379 üzenetére
One mobilszolgáltatások topik
-
Invi
aktív tag
válasz
adika4444 #6370 üzenetére
Koszi, az lesz a lovetkezo. Tegbap ismet csereltek modemet mert multkor valami “gagyi mashonnan leszereltete kaptunk”. Ures router volt moge kotve 13:30-00:02ig volt net aztan leszakadt. Ha ezt csinalja akkor router modeba teszem es hagyom uresen jarni ha ott kihuz ugy egy hetet szakadas nelkul aklor meglatjuk mi lesz.
minden esetre az “jo hir” hogy mas is latott mar ilyet. Jelszontek tokeletesek csak eppen lebont terheles nelkunis x ido utan es egyik router sem csatlakozik vissza (nem erzik lebontottnak a kapcsolatot), ami meg nem szakitom a kapvsolatot kezzel.
-
dolon75
senior tag
sziasztok!
Van esetleg valakinek tapasztalata ex DIGI mobilos előfizetéssel, hogy Nagy-Britanniában működik a roaming?
-
MadMancs
veterán
válasz
kzs1985 #6376 üzenetére
A 2-es értékelést mondjuk nem értem. Mert tökéletesen teszi a dolgát évek óta. Ezer éve be se léptem webes felületre. Azt elszámítva hogy a One fele webes működik e. Itt nézem forgalmat, itt fizetem a számlákat, es amíg lehetett itt rendeltem a TV-t is részletre.
De ezek szerint valamit elszúrtak, SN alapján azonosít, talán az lehet hibás.
-
kzs1985
csendes tag
válasz
MadMancs #6363 üzenetére
Nem ismertem , de vicces, hogy még fel kell raknom egy 2.0-ra értékelt digi nevű appot, hogy vmi funkció működjön amit azóta elcsesztek. De mellesleg ott se megy.. Igaz azt írja sikeres a művelet vagy mit, de semmi nem történik. Már este is rányomtam, meg egy fél órája megint. Marad router módban, net nem szakad, változást nem látok.. Úgy látszik ezért is telefonálnom kell. (Több fronton is küzdök velük...)
-
Luna73
tag
Sziasztok ezt valakinek már orvosolták? (Family csomagom van)
-
adika4444
addikt
-
kezo0
addikt
válasz
FattyDove #6353 üzenetére
Szerintem a bootloader annál mélyebben van „beleégetve” a boxba, mintsem hogy egy távoli firmware update-tel abba bele lehetne nyúlni. Gondolom, már rég megtették volna, ha olyan egyszerű lenne kicserélni a Vodafone-os grafikákat. (A One logós részek egy „feljebb levő” rétegben vannak, azokat át tudja írni egy firmware-frissítés.)
De hátha van itt olyan, aki jobban ért ezeknek a boxoknak a belső lelkivilágához.
-
Johnzy
tag
válasz
MiZo1990 #6365 üzenetére
Biztosan máshogyan állna hozzá, ha a kedves szolgáltató lenne olyan segítőkész és áttenné csatlakozási pontot egy, a procedurához tartozó díj ellenében... de így...
Arról nem is beszélve hogy a nagycsaládos hálózatnak számos előnye van, pl. kamerakép átjátszása a helyi NVR-re, nagyi mentheti a recepteit a szomszédban lévő NAS-ra, stb-stb... -
Johnzy
tag
A modem újraindítása legyen a legkisebb problémád.
Amikor két év távlatából visszatekintesz majd és látod, hogy kb. 90.000 Ft volt a beruházás, de a két év alatt 285.600 Ft-ot ki kellet volna kiadnod, majd kiszámolod, hogy ezzel ennyi idő alatt 170-180-190.000 Ft-ot spóroltál....akkor ott lesz az a kis gúnyos mosoly az orcádon -
user112
senior tag
Sziasztok!
Nálatok rendesen működnek az onetv kényelmi szolgáltatások: megállítás, előre (ahol lehet)-, illetve hátra tekerés? Én gyakran használnám a reklámok miatt, de mindig van vele valami gond. Visszatekerem pár percet, elindul aztán lefagy. Csak a csatornaváltóval indul el. Van amikor visszaugrik a rendes élő adásra. Lényeg, hogy megbízhatatlan.
Próbáltam sorozat felvételt is, de csak pár percet fett fel.
Azért bosszantó, mert UPC idején semmi gond nem volt a helyi tárolással; visszatekeréskor még a kép is látható volt és rendesen működött. Kár volt net alapra tenni. -
kzs1985
csendes tag
Vki próbálta mostanában ONT-t átrakni modem módba? vagy esetleg router módba. (ex digi). Szeretném, de: "A művelet során hiba lépett fel! Kérjük próbálja megismételni később... " Természetsen a később is elmúlt már. Meg is lepődtem volna ha működik..
-
rioter
tag
Jelenleg még a Diginél vagyok szerződésileg (mármint, hogy még nem kötöttem a One-al), de előbb-utóbb sajnos át kell majd nekem is mennem.
Az érdekelne, hogyan lehet náluk felvett műsort számítógépre kijuttatni. Azt olvastam, hogy ha tőlük bérelek boxot, akkor sehogy, mert kódoltan rögzít, és ráadásul 90 nap után törli a felvételeket... ami nekem semmiképp nem jó, mert sport és doku műsorokat felveszek, és ami érdekes, azokat megtartom, későbbi újranézésre... nem 90 nap, hanem akár több évre nyúlóan (azt a listát láttam, hogy mely csatornákat lehet egyáltalán felvenni, és nagyjából megfelelő nekem). Ha mediacard-ot kérek a szolgáltatótól, akkor mire lesz szükségem? (azon túl, hogy ci+ -t támogassa a box) A kártya szimplán kikódolja, és lehet felvennie az eszköznek, vagy azon túl is meg kell felelnie egyéb követelményeknek? -
Invi
aktív tag
Na nálunk 03.14 óta szakadozik. 3 különböző routerrel próbáltuk eddig meg... minddel szar. Megy 5 percig vagy két napig aztán úgy leszakad, hogy vissza sem tárcsáz amíg vagy a modemet vagy a routert nem rebootolom vagy a kettő között a kábelt szét nem húzom (kábelt is cseréltünk többször).
A TP-Link router azt mondja kapcsolódva vagyunk de "Poor connection"
Az ASUS router WAN Connection: Fail to connect with some issues.És ebből nem tér magához soha. Teljesen mindegy a terhelés van hogy 20 gépről szakít a torrent és bírja, van hogy csak én vagyok rajta mobilról böngészek static oldalakat és szétesik. Azért gáz a dolog, mert egy iroda használná. A digi szerint ok minden (BP XVI) modemet cseréltek nem oldotta meg.
Jellemzően délután és este szakad nagyon, délelőtt soha kb.
TP-Link router még PPPOE kapcsolatnál WAN oldalról még kap rossz csomagokat is
[pppoe]RX invalid pkt from b4-96-91-a3-40-8a, code=7, phase=3/2
[pppoe]RX invalid pkt from b4-96-91-a3-4b-8e, code=7, phase=3/2Full tanácstalan vagyok, ugyanazokkal a routerekkel megy a telekomos pppoe és dhcp net is napokig tesztelve minden gond nélkül (van backup net csak az nem 1000/300 hanem 500/25). Digi látja a modemet a túloldalról abba meg már nem lát bele, hogy ott mi történik.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
FattyDove #6353 üzenetére
Engem a logónál jobban érdekel, hogy így elvodátlanodva mi lesz a roaminggal (tudom, másik totyik)? Na jó az EU-s szabályok miatt, amerre én járok nagyritkán, ott hátha nem lesz nagy geb@sz, na de mégis. Én azért is választottam őket, mert egy nagy nemzetközi cég
, meg akkoriban még a yeti inkább volt célkeresztben. Amúgy hozzájuk se nagyon mennék, amilyen papírtologató banda az céges környezetben
-
FattyDove
őstag
Most frissítés alatt tényleg nem sikerült nekik kicserélniük a régi Voda lógot One-ra?
-
kezo0
addikt
válasz
boborján2 #6349 üzenetére
Nekem „önmagától” nem frissített a box, sőt, áramtalanítás után sem. Ezért most kikényszerítettem (benyomott service gomb melletti áram alá helyezéssel), és igy már rögtön lefutott egy update az induláskor. (Vicces módon ezalatt a folyamat alatt még mindig Vodafone TV felirat látható az állapotjelző csík felett…)
Minimális a változás.
Az alkalmazás verzió változatlan maradt:
1.19.3-0
Hardver middleware verziója:
7.2.A00B.99aa(hua) helyett
7.2.A00B.99ab(hua) lett.
Első blikkre nem látok semmilyen észrevehető változást. -
_stick_
őstag
Sziasztok!
Mostanra elégeltem meg, hogy anno a digi-től kapott ONT router kevés alapfunkciói közül amiket használnék azok sem működnek. Pl. blacklist és időzített wifi leállítás.
Kicsit utánajártam mire lenne szükségem. A digi ONT routerét bridge módba állítás után rákötni egy második routerre. (ha jól értelmezem)
Első kérdés, hogy van erre valamilyen szamárvezető-útmutató?
Másik kérdés, hogy tudtok e olyan router ajánlani (Digi ONT mellé), aminek a wifi korlátozásra vonatkozóan sok beállítás van (pl. időzített kikapcs, akár eszközökre vonatkozóan külön-külön; gyors blacklist kezelhetőség; weboldal-alkalmazás elérhetőségen korlátozása/szabályozhatósága, mindezek alkalmazással történő gyors-egyszerű kezelhetősége...)
Köszi előre is! -
cocka
veterán
Megint frissített ez a hulladék médiabox, természetesen lejátszás közben. Mikor máskor?
Remélem a lejátszhatatlan felvételek mizéria végre megszűnt.
-
petakpa1
őstag
válasz
Avayasoft #6345 üzenetére
Szerintem is ez a legjobb megoldás, igaz fel kell ásni hozzá a két ház közötti kertet
. Viszont sokat spóroltok, mert 1 előfizetésből ellesz két család. A szülőkhöz visszhúzott UTP kábelre kötsz egy egyszerűbb routert AP módban és náluk is lesz wifi.
Viszont azt mindenképp vedd majd figyelmbe, hogy tudtommal exVoda kábelTV-s szolgáltatás esetében továbbra is max 3 boxot vagy CI+ kártyát ad One. Azaz a kát házban összesen ennyi helyen lehet majd TV-t nézni.
Ha én lennék a helyedben biztos ásnék, kábeleznék, igaz én és a párom nem nagyon nézünk TV-t, nekünk 1 TV is elég lenne másik kettő mehetne ősökhöz.
-
pdr755
aktív tag
válasz
MadMancs #6337 üzenetére
Én megtanultam a leckét: soha többé nem veszek WebOS operációs rendszerű tévékészüléket.
2020-ban vásárolt, 2019es évjáratú LG tv-n az EPG lassabban jön be mint a One TV boxon a kezdeti időszakban amikor mindenki szidta hogy milyen lassú.
Yettel TV app van amikor be se jön csak pörög a kezdő képernyőn egy karika. Etc. És ehhez jön hogy csomó minden nincs is WebOS ra. Pl amíg létezett az Eurosport Player, WebOSon nem ment. -
MadMancs
veterán
válasz
Dr Bubo #6336 üzenetére
Szerintem az egyedi/zárt rendszer lehet az oka. Vagy egyszerűen LG nem akarta.
Vagy csak nem felel meg a minimum követelményeknek.Édesanyám 70 évesen rengeteg sorozatot néz, mindezt úgy hogy telefonról/tabletről küldi át TV-re. Hát WebOS saját tudománya valami siralmas. Akad, dadog, kilép egy idő után. Inkább vettem neki egy ChromeCast 3 -at. Azóta nincs gond. Pedig intelligens meg AI meg stb a TV
-
MadMancs
veterán
Nem csak samsung. Az összes Android TV / Google TV rendszerű TV re telepíthető.
-
Luna73
tag
Köszönöm. Bocsi nem voltam egyértelmű. Az appra akartam kiterni,van-e az Lg tv-n? A Net4+. Ezek szerint alapból csak a Samsungokon van.(ami nem régi).
-
Geri89
aktív tag
Persze, tudom, de őszintén szólva nem akarok annyira mókolni.. igaz, hogy teljesen szomszéd, de szülők se biztos, hogy végsőkig ott laknak, meg ismerem a szolgáltatást, pár havonta biztos kell egy modem újraindítás, stb.. nem akarok akkor a szomszédba átfutkozni
ezért gondoltam megkérdezem, hogy mostanában hol lehet jó áron szerződést kötni..
-
vlevi
nagyúr
Az nagyon csúnya lenne.
MIlyen típusú TV, illetve, inkább mikori évjárat?
Volt korábban 2010-es évjáratú Samu TV-m, és már az is kezelte megfelelően a CI+ kártyát, legfeljebb az ékezetekkel állt hadilábon.De jelenleg is van a családban LG TV, talán 2-3 éves lehet, és megy fele kártyával minden.
Nem néztem végig az összes adót, de szinte kizártnak tartom, hogy lenne olyan MUX, amit már ne látna megfelelően. -
Luna73
tag
Sziasztok. Olvasgattam a komenteket ebből nekem az jön le,hogy az Lg tv-ben levő Ci+ dekóderkártya nem segít abban,h a NET4-et nézhessem? Lg tévéknél csak boxal müxik? (Family csomag van.)
-
lowstar
csendes tag
Na, most kb éjféltől itt is (18. Ker) elment az internet, azóta visszajött, de csak pár oldal tölt be. A TV adások közül se remekel mind.
-
Geri89
aktív tag
válasz
MadMancs #6321 üzenetére
Bocsánat, ennyire nem mentem bele a részletekbe, de lemondás sajnos nem opció. Ez egy "kétgenerációs" ház, szülők maradnak itt, aztán nekik is kell valami..
Szóval mindenképp új kötés kell, de meglepődtem, hogy majdnem dupla annyiért lehet most hasonló csomagot kötni a szomszédban.. korábban voltak mindenféle kedvezmények, egyedi árak, stb..
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Évek óta nem hosszabbítottam hűséget, mert magasabb összegre jön ki a havidíj, ha elkötelezem magam.
Feltöltőkártyás sim-et vásároltam a napokban, amelyre felajánlott egy kedvezményes lehetőséget, ha havidíjas előfizetésre váltok. A one alkalmazás szerint nem módosul vezetékes előfizetésem havidíja.Ez tényleg előfordulhat a valóságban is?
Más téma, hogy családtagot bevonhatok az én vezetékes előfizetésem alá? Yettel a szolgáltató, másik előfizető nevén a szolgáltatás, csak a lakhely egyezik.
Egy régebbi beszélgetésben az ügyfélszolgálat szerint, ha gyorsabb mobilnetet szeretnék az egy külön opció. Tehát, kiesek az 5G-ből, és a 100 megás net az alap korlátlanság esetén is?
-
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Megyeszékhely, családi házas övezet. Jelenleg 500-as net, családi csomag 2 box-al, 6500 Ft-ot fizetünk ezért. A szomszéd házba költöznénk át nemsoká, telefonon, ügyfélszolgálattal próbáltam előfizetést kötni, de most hasonló csomag 11 900 Ft lenne. - gyakorlatilag a neten elérhető listaár. Említettem a hölgynek, hogy jelenleg majd fele ennyiért van szolgáltatásunk a szomszéd házban, de nagyon nem hatotta meg, azt mondja biztos valami egyedi kedvezmény volt, stb.. ő annyiért tud kötni, amit a neten is látok.. Szóval mit tudtok, ki az, aki kedvezményesebb áron tud adni előfizetést? Vagy a most meglévő előfizetéshez hasonló havidíj már csak álom?
-
cocka
veterán
A TV Family csomagban a D1-gyel, a hatoscsatornával meg a "mein" RTL-lel mi bajuk volt, hogy meg kellett szüntetni a nézhetőségüket?
Nyilván nem kivezetett csatornákról van szó, mert akkor a régebbi csomagokból is kivették volna őket.
-
Lackooo84
nagyúr
Most nézzétek meg egy ideig itt is jó volt, de most elkezdte megint...
-
Lackooo84
nagyúr
Nálatok is xarakszik a FILM+? Kb egy órája nézhetetlen, állandóan "nincs jel"-ezik...
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Miért nem lehet az esimet hozzá adni a telefonomhoz? Azt irja hogy a QR kód lejárt vagy már felhasználták de semmi se használja most akarnám hozzá adni a telefonomhoz.
-
kezo0
addikt
M4 Sport, focimeccs, iPaden követem, OneTV appban. Csak nálam mondja be Hajdubé a gólt 2 mp-cel korábban, mint ahogy az a képen is látható lenne? Kicsit zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest