-
PROHARDVER!
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
> Mi változott vajon?
Semmi, néha a Speedtest sajnos esik-kel. Pár OVH szerveren is dobálja a socket error-okat és a csomagvesztéseket. Ne törődj vele, csinálj egy pingtesztet vagy jó hosszú mtr-t, az megmutatja, hol a hiba, ha van. De azért az sem 100%-os, mert vannak olyan köztes állomások, amik a pingelést hátrébb priorizálják.Ha nincs gondod a nettel, akkor valószínű tényleg nincs vele gond.
Egyébként látom neked sem éri el a 800 Mbps-ot, amióta be van kötve én is ezt tapasztalom, nagyon ritka a 800, mégritkább a 900+... Jó lenne tudni, miért, mert éjjel-nappal ilyen és ugyanez a router, laptopok máshol kimérik a 940/940-et (Telekom FTTH).
-
cocka
veterán
Látom egyes csatornákon (pl. TLC) se magyar hang, se felirat se semmi. Csak megy az angol hang, azt nézzed. LOL
Valami random rajzfilmcsatornán meg szláv karattyolást hallottam, ahol szintén se magyar vagy angol hang, se felirat se semmi.
+ Aki esetleg követte korábban itt a hozzászólásaimat és alig várta, hogy eltakarodjak innen, annak most teljesül a vágya, mert sokkal ritkábban fogok ide írni.
Hogy miért? Mert azáltal, hogy egy csomó topicot egybegyúrtatok, már nincs kapacitásom arra, hogy naponta 2-300 hozzászólást olvassak. Amíg vodafone volt, addig azt a napi kb. 50-et simán el tudtam olvasni és a usernevek sem voltak ennyire változatosak.
Most meg úgy tűnik, hogy mindenki írja a vakvilágba a gondjait, válaszok meg nem nagyon érkeznek rá. Ezt egyébként a fentiek miatt meg is értem.Úgyhogy el éppen nem köszönök, max. majd random válaszolok egy-két aktuálisra, amihez kedvem van.
-
MUP95
csendes tag
8200 Ft-ra jön ki (korábban: 7180 Ft volt.)
Telekom TV van nálunk, más nincs. -
Zoshi85
aktív tag
Én átváltottam az új csomagra, de a Sorozat Klub Duck tv meg a Kölyök klub továbbra is azt írja hogy nincs hozzáférés. 🤣 Többi megy. Más járt így? Nem nagy hiány csak érdekes..
Meg a Super One sem. Igen.. Olyan csomagom is van.
Boxon és telefonos appon sem megy. -
zichie
senior tag
válasz
kabelmania27 #978 üzenetére
Ok, értem. Én exDigi (optika) területen vagyok, itt korábban a filmbox és hbo mozicsatornák és a super one kivételével minden fta volt. Most is az, de jött sok új, ami nagy része kódolt, de nem mind.
Az üres (nem számozott) csatornákat a Samsung tv nem találja (itt van pl. a bbc earth hd változata is, de az kódolva), de az Octagon (saját) box igen. Dreamboxedit segítségével minden név nélküli és számozott csatornának adtam nevet, ezért nálam mindegyiknek van rendes neve. Ezeknél le kellett tiltani a csatonafrissítést, mert mindig visszaíródtak, azaz eltűntek a nevek és helyette újra csak számok lettek. -
STC Speed
őstag
válasz
kabelmania27 #986 üzenetére
Nagyon köszi, így már mindent értek!
-
Floyd80
addikt
válasz
NoOne1976 #958 üzenetére
Nekem ugyanez 11.865 Ft, 8. kerület, nincs más szolgáltató az utcában és a házban. 2021-ben még 8.600 Ft volt.
Tegnap módosítottuk TV Family (4.000) + 1000-es NET-re (7.490), ez kicsit kevesebb, de persze jön az emelés nemsokára.
Fun: + 2 telefonelőfizetés, már 1000 éve kivezetett csomag (Go Extra), arra is akartak valami újat adni, hogy ez már nem biztosítható stb. blabla, de a rendszer nem engedte módosítani, így maradt, de érdekes módon mégis bekerült az új éves szerződésbe pár 100 Ft-tal drágábban Go Extra néven. 😂
-
-
g0dl
addikt
válasz
zsolti72837 #965 üzenetére
Nem tudom Ó-NE nyújtja-e ezt az opciót. Műszakilag ez lehet egyenértékű, és van szolgáltató, ahol ez része az ajánlatnak.
-
MUP95
csendes tag
Ezt a szerződést kötöttem - Net
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
STC Speed #982 üzenetére
Üdv!
Modem modem üzemmódban stabilabb a CB mert lekapcsol a router rész, modem üzemmódban a modem szinronizálás után első három vezetékesen csatlakoztatott eszköz kap ipcímet, és a modem oldala 192.168.100.1 érhető el, ettől független használhatod router üzemmódban. Amennyiben a modem oldalán nincs modem üzemmód 1270-es számon kapcsoltasd ki az ipv6-ot. -
pdr755
aktív tag
válasz
kabelmania27 #949 üzenetére
Ezek HD minőségben jönnének most? Vagy mit jelent az hogy nyitva? Eddig nem volt és most lett?
Mert itt (SD-ben) eredetileg is elérhető volt az összes amit írsz. Digi optika, 2024 novemberi kötés. (Nem invitel) -
MUP95
csendes tag
Ezt a szerződést kötöttem - TV
-
STC Speed
őstag
Sziasztok,
Fehér CB wifijét gyengének érzem (előszoba 500/500mbit, szobákban viszont 70-100mbit a seb)
Szeretnék venni egy komolyabb routert.
Kérdésem lenne, hogy miért kell modem módba tenni a CB-t? Nem elég csak LAN1 be dugni a routert?
Modem modban él a LAN 4 darab port majd? Mert szeretném használni őket.Köszi!
-
Faby
senior tag
Üdv!
Más is tapasztal megnövekedett csomagvesztés értékeket a net sebesség teszten?
Rendszeresen fut Speedtest mérés a NAS-on, és az utóbbi pár napban jelentősen megugrott a csomagvesztések aránya.
Eddig heteken át 0% volt a packett loss, most meg nincs olyan mérés, hogy ne lenne 1-2% vagy több.2025.01.03 18:00:01
Speedtest by Ookla
Server: Digi Kft - Debrecen (id = 3715)
ISP: Digi Hungary
Latency: 5.77 ms (0.28 ms jitter)
Download: 743.61 Mbps (data used: 743.4 MB)
Upload: 265.37 Mbps (data used: 228.8 MB)
Packet Loss: 2.5%
Result URL: https://www.speedtest.net/result/c/7ca275c9-7a19-4dec-914e-c18b612bc7ec
-------------------------------------------------------------------------------------
2025.01.03 19:00:01
Speedtest by Ookla
Latency: 5.66 ms (0.36 ms jitter)
Download: 785.83 Mbps (data used: 587.8 MB)
Upload: 270.45 Mbps (data used: 183.0 MB)
Packet Loss: 1.6%
Result URL: https://www.speedtest.net/result/c/9b32952b-ab88-427d-8b32-dafa481bea31
-------------------------------------------------------------------------------------
2025.01.03 20:00:01
Speedtest by Ookla
Latency: 5.75 ms (0.29 ms jitter)
Download: 753.46 Mbps (data used: 1.1 GB)
Upload: 284.36 Mbps (data used: 233.3 MB)
Packet Loss: 3.0%
Result URL: https://www.speedtest.net/result/c/4326acb8-9ec0-46d8-9608-cbb0c5762c91
Mi változott vajon?
exDigi, FTTH, 1000/300-as net. Debrecenből helyi, debreceni szerverre mérek. -
MUP95
csendes tag
válasz
sirarcheer #975 üzenetére
Nem kaptam CI kártyát sem.
-
zichie
senior tag
válasz
Ezek mindig is mentek, soha nem voltak kódolva.
-
Adams84
aktív tag
válasz
szaboi6512 #969 üzenetére
Valószínűleg elkezdték a csatornakínálat (és minőség) egységesítését. (?)
-
Nagymelák
senior tag
Akkor most ha jól olvasom a volt digiseknél is vannak új csatornák,vagy aki erről írtak már váltottak?
-
MUP95
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segíségeteket kérni.
Az új csatornákat szeretném behangolni.
Miért van az hogy a 2011-es és a 2019-es Samsung TV-n 171 új csatornát talál a TV, míg a 2022-es LG TV-m pedig 180-at?
Miből adódik a különbség?
S mit tudok tenni, hogy a Samsung-on is megjelenjenek az új csatornák?
Tegnap voltam a One ügyfélszolgálatán, s volt Digisként előfizettem az új One TV Family csomagjára.Nagyon köszönöm előre is a segítségetek!
-
g0dl
addikt
válasz
zsolti72837 #959 üzenetére
Vagy ingyenes okostv alkalmazás ( ahogy máshol), hogy ne legyen annyi elektronikai hulladék.
-
NoOne1976
őstag
Most 10ezer Ft alatt fizetek egy 500-as netért, egy régi TV Premium csomagért + 2 további eszközért, egy Nonstop S telefonért, ami még a UPC idejéből ragadt rám.
Kíváncsiságból megnéztem, hogyha szerződést hosszabbítanék, mit ajánlana a One. Hát... 4 ezerrel többért tudnék tv csomagot váltani... Köszönöm a nagyszerű ajánlatot! -
g0dl
addikt
válasz
olika120 #948 üzenetére
Miért kell CI+ kártya, és ha kell, akkor miért kell a CI+ kártyát bérelni? A kártya gyártási költsége mondjuk 200Ft, ha szarrágók, akkor adják oda 2000Ft-ért 900%.os haszonnal, de ne kérjenek érte évi 6000Ft-ot. Mindigtv prémiumnál pl. így volt.
A set-top box erőltetése OTT szolgáltató felé tol.
Szerintem itt a többségnek nem fix IP, hanem publikus IPv4 cím kell ( diginél ez van/volt, kb. hetente változik)
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Jocek1979 #954 üzenetére
Szia!
Köszi az infót, nálam koaxos dvb-c szolgáltatás van.
Érdekes mert az ASZF változás szerint elsején ezek a csatornák kikerültek:
Club MTV, News24, NickMusic, NTD Television, Romania TV,Tv Polonia, Motors TV
Motorsport TV, Sky News, Deutsche Welle, Bloomberg TV, RTL DE, ProSieben,
D1 TV, MTV 80s. -
csucsu54
tag
Üdv!Lehet,hogy butaságot kérdezek,a műholdas vételnél lesz valami változás,a spieler csatornák jönnek majd legalább HD-ben?
-
Jocek1979
csendes tag
válasz
szia en is ex inviteles vagyok de nekem iptv van neked is?
-
codec
senior tag
Az 1000/40 koax-ra vonatkozik, ott ez a max.
Szóval ahol koax van, ott soha nem lesz 1000/300-as net.(max ha optikát húznak.)
Az 1000/300 pedig optikára vonatkozik!
Ott meg értelmetlen a feltöltés ilyen szintű korlátozása(közel 1/10-re visszavenni)!
Tehát a koaxosok nem fognak 1000/300-at, az optikások pedig 1000/40-et kapni, ha átszerződnek.
Perszer "Előre-országban" bármi megtörténhet, de azért vannak határok is.. -
kabelmania27
Topikgazda
Ex digi/invitel területen sincs az új csatornáknál név LG tévén, családi prémium hd csomag. Olyan idegen nyelvű csatornák is nyitva vannak, amelyek korábban nem voltak nyitva RTL De,Sat1,Pro7,Deutsche Welle, Sky News, Bloomberg,TVE, CCTV
Nálatok is mennek ezek a csatornák? -
olika120
csendes tag
Most voltam az One ügyfélszolgálaton és azt mondták hogy az internet sebességek One-ra váltásnál mindenkinek ugyanazok maradnak mint előtte a Diginél voltak, de a fix IP-s üzleti csomaghoz valódi vállalkozásra lesz szükség. A TV-nél a nagyobb csomagokhoz is lehet kérni CI+ kártyát kb. 500-600 Ft havidíjért, de inkább a set-top boxot akarják mindenkire rábeszélni.
-
Adams84
aktív tag
válasz
jimmy399 #943 üzenetére
Biztos, hogy jó appot töltöttél le? Kétféle alkalmazás van, megtévesztő lehet.
1. One alkalmazás (ebben tudod kezelni az előfizetéseidet, régebben MyVodafone volt a neve)
2. One TV app (ezt online TV nézésre tudod használni, régebben Vodafone TV volt a neve)Az 1-est kell letölteni és belépni….
-
jimmy399
senior tag
Sziasztok!
Az One-TV szolgáltatással van gondom.
Hol lehet kezelni a belépett eszközöket, mert akárhogy túrtam a webes és telefonos one app-ban, hogy hol lehet kezelni a belépett eszközöket, sehol se találom.
Amikor megpróbálok belépni a one-tv-re akkor 403/20007-es hibakóddal:"There are too many devices associated to your account. Please remove a mobile device from your account or call our hotline via phone."
A régi fórumon, olvastam, hogy a Myvodafone applikációban tvapp fülön lehetett ezt megtenni, de ez az app már nincsen.
Köszönöm!
-
cocka
veterán
válasz
Toth_Jani #781 üzenetére
Hát hogyne... csak ez a művelet náluk kb. 2 hónap múlva érvényesül, mert a módosítás miatt képtelenek lesznek levonni a következő díjat, aztán fizetheted be átutalással, mert egy qrva kérést nem bírnak elküldeni a bankhoz az esedékesség napján vagy ha utána módosítottad, akkor akkor, amikor a következő havi lenne esedékes.
Ez az egész hosszas telefonálgatással, idegeskedéssel jár. Aztán a végén kiderül, hogy nem a bankod a hunyó. A
vodkafon szerint meg igen. Te meg két szék közé esel.
És ha nem fizeted be átutalással, arra is képtelenek, hogy a következő haviban dupla adagot vonjanak le, helyette jön a fos késedelmi kamat, amit amikor helyreáll a csoportos beszedési rendje, méltóztatnak jóváírni.
És megint az ügyfél szopott! -
mcll
senior tag
Akkor te még jobban járnál mint én
Eddig 1000/300 + TV (4 vételi helyem van itthon)= 10.300,- Ft
Ha váltanék One-ra ezt kapnám:
500/22 + TV (3 vételi helyen) = 12.990,- Ft
Ja és egy tévét is eladhatok akkor. mivel max 3 vételi helyem lehet csak.Szóval én maradok amíg ki nem rántják alólam. És abban a pillanatban lépek Telekomra, amúgy is Magenta1-es vagyok.
-
adika4444
addikt
Igen, ezzel én is így voltam amíg nem volt DIGI-m, mert persze mindenki a torrenttel flexelt, meg én is azt teszteltem első körben és hát nagyon tetszett, hogy itt épp csak Telekom koax volt 30 Mbps-mal, máshol meg 80/25-ös DIGI.
Aztán ahogy idősödtem (elég fiatal fejjel indult az informatikai pályafutásom), bekötötték a DIGI-t és rá pár évre képbejöttek a külföldi szolgáltatások, sokszor komolyan fontolgattam, hogy le kéne mondani a DIGI-t és átmenni a Telekomhoz. A csúcs az volt, amikor talán 2023. nyarán az OVH és a Hetzner szerverekről is 60--80 Mbps volt este a letöltés.
Aztán amikor egyik este átállt a peering az RCS-RDS-ről a Telia, Retn és társai megoldásokra, megugrott a sebesség, csökkent a késleltetés és a csomagvesztés is és néhány hónapja az OVHcloud már a BIX-xel közvetlen bécsi peering-et tart fent, szóval azóta főleg rendesen működik.
3000 forint mellett belefért valami random VPN, VPS, hogy rendesen elérjem a külföldet, de ilyen ár mellett már nem annyira tetszene. Úgyhogy az áremelést értem és azt is értem, hogy sokakat fájdalmasan érint, de nekem a végösszeg ugyanannyi, csak most már nem kell tákolni. Mondjuk közben a Telekom-nál lett nagyon gyatra a külföld, de az szerencsére engem jelenleg kevésbé érint...
Szerk: A DIGI piacra gyakorolt hatását viszont nem vitatom, hála nekik terjedt el a széleskörű FTTH net itthon, nagy sebességgel, igen baráti árazással. Óriási előrelépés volt a 30-as Telekom után a DIGI 200/100 majd az 1000/200 és utána 1000/300. A hibáik ellenére történelmet írtak, de szerintem nem fenntartható az az üzleti modell, amit ők képviseltek, haverom jár ki Erdélybe és hiába olcsó, a gyenge nemzetközi peering miatt esélytelen pl. a cloud gaming, vagy a Moonlight használata magyarországi Telekom végponttal.
-
Joe123
senior tag
válasz
adika4444 #913 üzenetére
Elhiszem.
Mindamellett tudom, hogy nagyon beszűkült hangya szemléletmód, de felhasználóként ebből én annyit érzékeltem, hogy az előtte szinte világszinten is verhetetlen netem (1GBit kb. 10USD-ért) villámgyorsan a duplájára drágult (még az elszálló infla előtt). Az előző digi idején általános élmény volt, hogy azokat a haverjaimat akik nem fértek hozzá, kb. a sárga irigység ette, hogy mennyiért milyen netet ad a digi. Na ez mostanra teljesen megszűnt. Olcsóbb valamivel mint a T, de nem karmolja tőle magát össze az ember. (Kivéve ha régről megmaradt lejárt hűségű csomagban ragadt szerencsésen.) -
nfsu17
veterán
Őszintén megmondom, nem vágom minden mozdulatát a DVB-C rendszernek.
zichie valszeg jobban tudja.
Ő is írta, hogy név nélkül van a csatorna
[link]
Valszeg a tévédet nem érdekli, hogy XY frekin van adás név nélkül és letárolná egy számmal, amit ő ad neki.
De mivel nincs száma (neve) a csatornának, szépen át is ugorja kereséskor.
De csak találgatok...azt tudom, hogy amíg Vidanetes voltam, akkor is volt ilyen, akkor ezt mi ott "teszt" csatornáknak hívtuk és a hivatalos kiadás előtt pár nappal/héttel tették ki a frekire, de név nélkül, hogy ne láthassa mindenki...mondjuk LG pont látta...persze akinek kicsit jobb boxa volt (tévéje), az el tudta kapni és még nézni is tudta "név nélkül".
Jocek1979Könnyebbet és kettőt. A holnapi napot nem tudom.
-
MiZo1990
aktív tag
Szerintem a raktáron maradt Arris routert adják.
Ha neked nem létfontosságú az 1000/40-es sebesség és elég a mostani 500/22, akkor nem érdemes lecserélni.Volt is meg nem is kötelező box csere, ha neked az jó és nem hiányzik a visszenézés és szeretsz bármit felvenni, akkor az a box maradhat.
-
nfsu17
veterán
Nincs neve a csatornáknak (vagyis nálam van, de csak 21, 22 stb, azt meg a boxom nevezi el valszeg), olyankor sok tévé nem tudja lekeresni, és így számot sem ad neki.
Persze a fejállomások is különböz(het)nek, legalábbis volt hogy nem egyszerre ment ki minden csati.
EPG sincs -
Floyd80
addikt
Sziasztok, az 500-as netem 1000-esre lesz cserélve, elvileg hoznak új modemet, milyen típust használnak jelenleg? Még a fehér Connect Box van, van értelme lecserélni, jobbak a mostaniak?
Illetve a tv-hez is még valami qrva régi box van (Pace HD), ezt nem kellett volna maguktól cserélni?
-
hklk
csendes tag
válasz
Dictator^ #855 üzenetére
Ott ahol most vagyok, aktuális 1000/300 FTTH DIGI:
DE ez az ajánlatuk ha ÓNE-hez átszerződök:
Internetsebesség
1000 Mbit/s maximális letöltési és 40
Mbit/s feltöltési sebesség, rendes körülmények között elérhető
le/feltöltési sebesség 200/10 Mbit/sJah, és drágábban!!!!! 7490ft óne vs 6450ft digi
Most már tudom, hogy azonnal Telekomos leszek amint "hozzám nyúlnak"...
Inkább nem írok semmit..........
-
trec12
addikt
válasz
adika4444 #913 üzenetére
Valóban. Most már az esztétikára is adnak bár az anyagminőség fontosabb. Érdemes megnézni az oszlopra szerelt Digis kötöződobozok hogyan néznek ki a köréjük tekert optikai kábellel amit még az ős Digi épített. Dobozok sokszor össze-vissza állnak a kábelek meg olyanok körülöttük mint a sündisznó...Ezt több településen is volt alkalmam megfigyelni. Mit mondjak finoman fogalmazva sem a legszebb. Ellenben amiket most építenek/építettek új területek teljesen rendben vannak. Az etalon meg a Telekomos kiépítések de mondom a
DigisOne is szép... -
Leslie1966
senior tag
válasz
kabelmania27 #792 üzenetére
Sikerült leadni Vodafone(One) üzletben !
-
boborján2
senior tag
Ebben a nagy házzasságban a voda OTT lesz lebutítva digi dvb-c kép minőségre vagy a dvb-c lesz visszahozva voda OTT szintre?
-
CosworthF1
csendes tag
válasz
kabelmania27 #899 üzenetére
Igazából két dolog miatt örülnék neki, ami miatt megszűnne ez a technológia: egyrészt ott a dupla hibalehetőség (és fogyasztás), illetve remélhetőleg nem koaxos lenne a feltöltési sebesség sem. (Egyébként én úgy tudom, hogy azért is csinálták meg ezt a hibrid verziót, mert a DOCSIS ugye kifejezetten a koax technológiája, és erre volt optimalizálva a UPC rendszere.)
-
kabelmania27
Topikgazda
Próbáljuk a lényeget összeírni illetve a linkeket javítani, a régiből az aktuális kérdések maradtak, hogy ne legyen annyira hosszú az összefoglaló, de így is több mint a telekomos, linkelve vannak a régi összefoglalók, hogy könnyen megtalálhatóak legyenek a régi ismertetők, előre is köszi a segítséget.
-
garga01
őstag
válasz
Intruder2k5 #896 üzenetére
Én tavaly elkezdem írni magamnak egy összefoglalót, hogy majd kiírom a topikba a visszatérő kérdésekre, csak alábbhagyott a lendület
De lehet előveszem, átfogalmazom, meg felbővítem új linkekkel, mert fele már nem műxik, és közzé teszem itt, aztán ki tudjátok bővíteni akár itt, vagy másik topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest