Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
Odaviszed a mobil elofizetesed, 14500 fole kerulsz es kapsz 20% kedvezmenyt.
De nyilvan nem fejtik ki az igazsag minden reszet. 😁
-
Fecó88
tag
Sziasztok a múltkor írtam hogy megrendeltem a médium műholdas tv csomagot mondtak valami 14000ft szerelési dijat ami tartalmazza az antennát és a szerelést is a kérdés hogy a szerelőnek kell fizetnem vagy majd a havidíjal? az one ügyfélszolgálatos ezt nem mondta nem szeretnék kétszer fizetni válaszokat köszönöm
-
Bubaaa
aktív tag
ExDigi.
Nézegettem az one tarifacsomagokat, tv+n
et et találtam,de például vezetékes telefon nincs sehol benne a csomagban. Külön van vezetékes 6k ért. Az egy kicsit drága. -
fil
őstag
Olvasgatva itt a fórumot (ex)DiGi FTTH-sként egyre inkább hajlok arra, hogy én nem csinálok semmit. Majd jelentkeznek az átáll(ít)ás miatt ők ,ha nagyon akarják.
Én azt sem bánnám egyébként ,ha minden csatorna kódolt lenne ,feltéve, hogy a csatornákat - amik nekem kellenek - én válogathatnám össze. Lenne mondjuk 200 Ft egy-egy csatorna. -
Joe123
senior tag
válasz
adolfo01 #1769 üzenetére
Hello,
Az egyéb (politikai) vonzata mellett már csak azért sem örültem, amikor a ner megvette a román digi itteni üzletét, mert a fogyasztóknak mindig az a jobb, ha minél több szereplő van a piacon, főleg ha az egyik olyan mint a román digi volt. Mert az a többit is árversenyre kényszeríti, még azok is jobban jártak azzal, hogy a piacon voltak, akik nem is velük voltak leszerződve. -
MUP95
csendes tag
Az az érdekes, hogy bizonyos új csatornák HD változatai mennek (AXN, Viasat 3, Comedy Central, Story4, Galaxy4, Spektrum Home), bizonyosak pedig nem (pl. Film4, Euronews). Lehet, az az összefüggés, hogy az utóbbiak az új TV Family csomag részei, ezeket pedig nem lehet a One box nélkül venni.
-
gduck
addikt
#exVoda, #exDigi
Köszi az infókat
Kíváncsi leszek a boxon kívül lesz-e más eszközcsere is (remélhetőleg nem). Nagyon az elején vagyunk még, szerintem azért kell ennyit várnod, mert még "alakulóban" van a rendszer.
Én próbaképpen átraktam a OneTV boxot a Digis DVB-C kábelre, a csatornakeresés szépen behozta az összes csatit, viszont mindegyiknél fekete kép volt. Érdekes, olyan mintha a DVB-C csatorna listát is a netről szedné... Majd még kísérletezgetek vele. De valószínűleg nem fog menni, a profilomban kellenne (gondolom én) valamit átállítani "Digisre".
-
Adams84
aktív tag
Jó nagy kavarodás van ... Bár őszinte leszek: amikor írtad, hogy nem kell box csere (tehát maradhat a régi digis), nagyon meglepődtem.
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ennek a vége, egyáltalán mikor lesz itt a fórumban az első olyan exdigis tapasztalat, ahol technikailag/műszakilag is rendesen végbement a One-ra átszerződés a TV tekintetében (tehát fogható a TV Family csomag összes csatornája).
Napok, rosszabb esetben hetek kérdése...? -
so_ha
senior tag
-
batagy
őstag
#exDigi
Köszi a visszajelzést!
Akkor igazából még azt kell majd valahogy letesztelni (nem neked, csak általánosságban), hogy akinek CI+ (Digi SmartCAM) modulja van és nincs boxa, az megtarthatja-e a CI+ modult box nélkül a One-ra átszerződés után, ha a kódolt csatornákat (pl Filmbox Pro vagy Cinemax Pak meg persze az új csatornákat) is szeretné nézni.
Mert itt volt ilyen és olyan vélemény is eddig, szal nem egyértelmű.
-
Faby
senior tag
válasz
adolfo01 #1769 üzenetére
Én már annak is örülnék, ha nem tolnának olyan, számomra felesleges szolgáltatásokat KÖTELEZŐEN az arcomba, mint pl az RTL+ streaming. (illetve egyáltalán a streaming, pl a boxon rohadt idegesítő, hogy nem a TV adással indul, és nem is választható, hogy kezdőképernyő legyen, vagy TV-vel induljon)
Értem ez alatt, hogy nem választhatok, hogy nekem ez nem kell, és annyival kevesebbet akarok fizetni. Írták itt többen, hogy külön előfizetve 2990 Ft lenne, de benne van a TV csomagban. Nekem sokkal jobb lenne, ha 2500 Ft-tal, vagy akár csak 2000 Ft-tal kevesebbet fizetnék a TV-ért, mert nincs rá szükségem.
Az lenne az igazi, ha lenne opció, két csomag, egyikben benne van, másikban nincs, és az ára is ezt tükrözné.
Azt már nem is mondom, hogy a sportcsatornák engem is hidegen hagynak, így ezeket is kihagynám a csomagból árcsökkentés reményében.Ja, magam exDigi FTTH-n vagyok, szüleimnél van exVoda net+TV, egy box, két kártya, így van mindkét területről tapasztalat.
-
MUP95
csendes tag
Fejlemények:
Felhívtam őket, mert a 48 óra már letelt.
Kiderült: mégis kell boxot cserélni - az exdigis, 201x-ben kapott box nem jó! (A boltban ugyan más mondtak, de a rendszerben mégis rögzítettek boxcserét.)
S amint a technikus kolléga cserélte a régi boxot az új One-boxra, akkor élesedik a szolgáltatás - igaz, ennek határidejét legkésőbb január 16.-ra állították be... -
adolfo01
tag
Szia.
Ez pontosan így van!
Új alacsony áras szolgáltatásokat kellene bevezetni,és a konkurencia is kénytelen lenne ehhez igazodni! Na ,de nem úgy ,hogy az One követi a konkurrenciát az árak vonatkozásában! Pedig most a lehetőség adott ,hogy a környező országok árszintje alá is akár lemenni a szolgáltatásokat illetően,persze ehhez kell a szándék is!Persze lehet ezt sokféleképpen megközelíteni,de az még nem feltétlenül lenne baj,ha egy nemzeti cég megjelent a piacon,de akkor olyan árképzése kellene legyen,ami a konkurrenciát is versenyre kényszeríti az árképzés területén!
Pl. Romániában a DIGI ,román (nemzeti) vállalat(hogy magyar a tulaj az egy másik kérdés),de elég csak egy pillantást vetni az ottani internet,mobil,tv árakra és az ember ledöbben! Mennyire örülnek bezzeg ott a helyiek a Nemzeti Cégüknek(DIGI).
Van kint Erdélyben egy nyaralóm, épp most köttettem be a vezetékes netet,és kértem mobil szolgáltatást is mellé(1 SIM kártya),korlátlan nettel és beszédopcióval bármilyen irányban,akár roamingban is használható(persze itt van méltányos használati korlát).
Szóval vezetékes Net(kb. 300/150)és korlátlan mobil együtt 30 RON,azaz kb. 2500Ft!
Érdemes körülnézni,hogy az embernek fogalma legyen,hogy akkor mennyi az annyi! És még így is megéri és bőven nyereséges a Cég! És mindenki elégedett!
Ha nem is azonnal,de itt Magyarországon is ez kellene legyen az irány,és akkor fenemód nem érdekelne senkit ,hogy éppen One vagy mi a neve egy cégnek,és nemzeti vagy nem az! -
kabelmania27
Topikgazda
Köszi a beszámolót. Érdemes lenne one üzletbe is megkérdezni, aztán lehet ugyanezt fogják mondani.
Érdekes, hogy telefonon párhuzamos területen koaxos szolgáltatásra nem lehet szerződést kötni, de a one oldalon hozza a kábelnetes csomagokat.
Mivel a one tv box saját routeren keresztül (és más internetkapcsolattal) is működik ezért szvsz FTTH rendszeren ont router mód esetén és modem üzemmód + saját router esetén is működne, koaxra szerintem ugyanúgy szüksége lesz mint ex Vodafone hálózaton. -
szaboi6512
őstag
válasz
szaboi6512 #1763 üzenetére
Megvan, sorry.
-
gduck
addikt
#exVoda, #exDigi
Na, akkor saját tapasztalat. 1270-en nagyon segítőkészek, úgy veszem észre van egy "front csapat" aki nem sok várakozás után kapcsolódik is és utána kapcsol át az illetékes "csoporthoz". exVodafone vagy exDigi (ők is így hivatkoznak rá). Viszont a kettő kombója, mint ami nekem is van, picit megzavarja a rendszert. Így nekem 3 óra hossza és a 4. ügyintéző volt, még sikerült valaki illetékessel beszélnem.
Amit megtudtam:
- külön kezelik az exVoda és exDigi ügyfeleket, előfizetéseket
- ha nem változtatunk semmit, megy minden tovább
- minden gond nélkül le lehet mondani a szolgáltatásból valamit (persze, ha nincs rá hűségidő)
- viszont ha valami új szolgáltatást kérünk, akkor onnantól már One előfizetők leszünk, One csomaggal. A régi csomagok "vesznek".Gondoltam összevonom a szolgáltatásokat One-osra:
- Voda TV (2db OneTV box)- Voda NET- Voda Vezetékes Telefon
- Voda SIM kártyák
- Digi TV (2db OneTV box átkerült volna ide!)
- Digi NET
- Digi Vezetékes Telefon (Voda telefonszám maradt volna!)- Digi SIM kártyaEz igazából a exVodás otthoni szolgáltatások TELJES lemondását és az exDigi szolgáltatás One-ra alakítását jelentette volna. Így a DigiNET, ez ugye a One-os csomagneve a Home GigaNet 1000 (FTTH) lett volna. Maradt volt a két OneTV box is. Minden az optikára került volna, de hogy milyen módon, azt nem tudták megmondani. Pl. hogy a 2db OneTV box az milyen módon csatlakozik (IP vagy DVB-C). És akkor még a vezetékes "számhordozásról" szó sem esett. Azt mondták, hogy majd a szerelő(!) fogja a módosításokat megcsinálni. Hát így nem igazán mertem belevágni. Nekem egyelőre még a kódolatlan DVB-C-re is szükségem lenne. Persze amíg van.
Gondoltam, akkor módosítom a Vodás csomagomat One Family-re. Hát ez meg ott bukott el, hogy ha a Netes csomagot állította, akkor már nem tudta változtatni a TV csomagot és fordítva. Tehát NEM lehetett a rendszerben megcsinálni!
Szóval még eléggé bajban vannak és a rendszer se tökéletes még...
-
Joe123
senior tag
Onnan kezdünk el egyáltalán beszélgetni, hogy a mostani szolgáltatási feltételek maradnak (1000/300, FTA DVB-C, NO szolgabox) a mostani listaárakkal, amit csak inflával lehet emelni. Ha meg akarják könnyíteni a saját életüket azzal, hogy mindenki a One alatt van, kápráztassanak el, aztán majd elgondolkodunk, hogy eléggé sikerült-e vagy még egy kicsit jobban kell akarniuk.
-
Kronk
őstag
exDigisként az alábbi 161db csatornát találta meg a Samsung tv, se box, se kártya se semmi nincsen.
25 Comedy Central HD
36 VIASAT3 HD
41 Moziverzum HD még zárva
50 AXN HD
63 Story4 HD
84 Galaxy 4 HD
86 Film4 HD még zárva
94 Euronews HD még zárva
204 BBC Earth HD még zárva
207 Discovery channel HD
212 HGTV HD még zárva
220 Viasat Explore HD még zárva
252 Spektrum home HD
313 Nicktoons HD még zárvaSorry ha valamit kihagytam
-
Okosandroid
tag
A fiókban sincs, többször néztem már a streaming résznél, többek között most is. Az RTL+ Prémium aktív ( csomagban foglalt ) Viszont "Az aktiváló kód most nem elérhető, nézz vissza később" üzenet fogad. A tegnap esti utolsó telefonálásomnál azt mondta a hölgy, hogy jó hogy telefonáltam, mert ő úgy látja hogy "elakadt a kód" és valószínűleg nem érkezett volna meg hiába vártam volna. Ő újraindította a folyamatot, amivel újabb 48 órán belül érkezhet a kód, de várhatóan a mai napon kapom meg emailben, mivel a háttérszolgálat hétköznap dolgozik. Mondjuk kérdés, hogy más ügyintéző akkor miért mondta, hogy bármelyik pillanatban, akár hétvégén éjszaka is megérkezhet a kód. Valahol valami nem kerek és úgy érzem vagy a hozzá nem értés ütötte fel a fejét, vagy egyszerűen csak le akartak pattintani. Megjegyzem valahányszor telefonáltam várakozást kért tőlem míg egyeztet a technikus kollégával. Az egyeztetések nagyjából 15-20 percig tartottak, addig a kellemes zenéjüket hallgattam oda és vissza..
-
petne
őstag
válasz
Okosandroid #1739 üzenetére
A One fiókod Streaming szolgáltatásoknál se jelenik meg az rtl+ prémium kód? A többi ott van nálam, azért feltételezem.
-
Adams84
aktív tag
Mindig lehetnek speciális, nem publikus ajánlatok. Hatványozottan igaz lehet ez azokra az exdigis ügyfelekre, akiknek a havidíja mai napig a 7-8 ezer Ft-os sávban mozog ...
Nyilván ők nem fognak/akarnak plusz 3-4 ezer Ft-ot fizetni a One szolgáltatásért, de kell egy elfogadható ajánlatot adni számukra is, hogy váltsanakViszont az exVodafone ügyfelek közül a többség már most is a 10-12 ezres havidíjsávban mozog, nekik akár vonzó is lehet, hogy áttérjenek az új One csomagokra (akár az RTL+ Premium vagy néhány új TV csatorna miatt).
-
-
yogibear
addikt
válasz
yogibear #1742 üzenetére
Az ügyfelek a Home GigaNet tarifacsomagban az akár 1000 Mbps-os letöltési sebességet
Home GigaNet 1000 (HFC RFoG)
Internetsebesség
1000 Mbit/s maximális letöltési és 40 Mbit/s feltöltési sebesség, rendes körülmények között elérhető le/feltöltési sebesség 200/10 Mbit/sMagenta 7200-ért 1000/1000 Mbps
1000 Mbit/s maximális letöltési sebesség
Átlagosan elérhető: 800 Mbit/s*
Minimális: 300 Mbit/s
1000 Mbit/s maximális feltöltési sebesség
Átlagosan elérhető: 800 Mbit/s*
Minimális: 50 Mbit/s -
MUP95
csendes tag
No, nálam egyelőre nem aktiválták még a TV Family csomagot, de a Samsung tv-ben megjelentek az új csatornák névvel, EPG-vel.
Viszont továbbra is káosz van: a Film4 HD vagy az Euronews HD (a TV Family része!) továbbra is kódolt, de a Viasat3 HD vagy a Story4 HD nem....
Ja, és a Digi-kártyás box is kódoltan hozza a Film4HD-t, vagy az Euronews HD-t... -
válasz
Okosandroid #1739 üzenetére
Jó lesz ez, de még van hová fejlődni......
-
yogibear
addikt
A TV Family elnevezésű ajánlatban az ügyfelek 8490 Ft-os havi díjon 114 lineáris csatorna műsorait tekinthetik meg.
Magentánál 120 kanális 4800 fabatka...
Emellett a TV Family csomag korlátozásmentes hozzáférést biztosít az RTL+ streamingplatform Prémium csomagjához is.
Ennek köszönhetően a One az egyetlen hazai távközlési szolgáltató, amely csomagajánlataiban külön díj nélkül biztosítja az RTL+ Premium teljes kínálatát.Direktben a retekéktől 2990 (az első 2 hónapban 1495)... magyarul a különdíj be van építve vastagon...
-
petne
őstag
A televíziós szolgáltatásoknál jön a legnagyobb újdonság
Amennyiben az ügyfelek tv- és vezetékes internetszolgáltatást is igénybe vesznek a One-nál, úgy extra kedvezményben részesülhetnek. Például a Home Giganet 1000 és a TV Family csomagajánlatot 11 490 Ft-os havi díjon érhetik el, amely a szolgáltatónál érvényesíthető sávos kedvezménnyel akár 9192 Ft-os havi díjra is mérsékelhető. A csomaghoz teljes 2025. évre vonatkozó árgarancia is jár.
-
Okosandroid
tag
Szia. Én is 2.-án rendeltem a TV Family csomagot, de RTL+ Prémium kódot még én sem kaptam. Többszöri telefonálás után sem érkezett még semmi, csak ígérgetés ment. Vagy azt mondták, hogy technikai probléma miatt nem tudták kiküldeni, "elakadt a rendszerben", de volt aki azt mondta hogy akár éjszaka is megérkezhet a legenerált kód az email címemre.. Mivel nem érkezett újabb telefont ejtettem meg, akkor már egy másik ügyintéző azt mondta / ez tegnap volt / hogy a háttérszolgálat nem dolgozik, ezért majd ma kapom meg a kódot, de mindenképpen újabb 48 órán belül.
-
Rtl+
A 2.-án, csütörtökön megrendelt csomag része az Rtl+ Prémium. No a 48 óra leteltével a mai nap telefonáltam, mire kiküldtek egy Rtl+ Active kódot. Ezt újabb telefonálás követte, aminek során rögzítették a hibát, és újabb 48 óra határidővel várhatom a javított, remélhetőleg most már a Prémiumra jogosító kódot. Nem élet-halál kérdése, sosem használtam még ezt az alkalmazást, sőt Rtl-t sem nézek, de hát azért na!
-
Adams84
aktív tag
válasz
sa.attesz #1726 üzenetére
Szerintem még erősen dolgoznak azon, hogy a már átszerződött digisek TV szolgáltatását (gondolok itt elsősorban a plusz TV csatornákra) működőképessé tegyék, de az is lehet, hogy olyan mennyiségű exdigis megrendelést kaptak, hogy nem bírnak vele.
Esetleg érdeklődhetsz a 1270-es telefonszámon, hogy hol tart az ügy.
Volt olyan fórumtárs, akinek azt mondták, hogy a 48 órába nem számít bele a hétvége (szombat-vasárnap). No comment .. . -
MadMancs
veterán
válasz
garga01 #1709 üzenetére
Igen tudom mi a különbség. Nálam is FTTB vel kezdett digi 2007 ben valami 25/10 vagy hasonló sebességgel
mai napig ki van csatornázva lépcsőház koax és UTP vel. Sőt a két digis szekrényben ott vannak az eszközök. Inkább raktak fel egy harmadikat amibe a szép vastag optika érkezik és megy fel az emeletekre (minden emelet más szín).
-
-
sa.attesz
tag
-
Adams84
aktív tag
válasz
sa.attesz #1729 üzenetére
Igen, megy (legalábbis exVodafone hálózaton), az a lényeg, hogy valahonnan netet kapjon a mediabox, mert neten keresztül kérdezi le a jogosultságokat illetve az interaktív szolgáltatásokhoz (pl. műsorvisszanézés, rögzítés) is kell az internet kapcsolat.
Net nélkül mondhatjuk, hogy halott lesz a box. -
trec12
addikt
válasz
LouiS22 #1722 üzenetére
Ilyen üzleti döntést szerintem nem hoznak ami egyoldalú felmondás. Inkább majd terelnek ahogy mások is írták. Pl. a Yettel sem dobta ki a sok ezer KÜF flottást mikor megszüntette a szerződést a flottakezelővel. Inkább próbálta publikusba behúzni őket már akiket sikerült. Akiket nem azoknak azóta is az van.
A váltási hajlandóság meg sajnos valóban gyenge. -
g_g_g
őstag
válasz
sa.attesz #1729 üzenetére
Igen, én ezt használom, gond nélkül működik vele.
D-Link DAP-1620 -
Adams84
aktív tag
A One is kínál arra megoldást (Super WiFi a neve), hogy a One interaktív mediabox wifin keresztül is menjen, tehát ne kelljen UTP kábelt használni. [Super WiFi]
Fizetős kiegészítő szolgáltatásról van szó, nekem 1.700 Ft/darab/hó előfizetési díjat dobott fel a rendszer, amikor egy random címre elindítottam egy megrendelést.Ha nem akarsz plusz havidíjat fizetni, akkor saját hasonló eszközt te is beszerezhetsz, nem kötelező a One-os megoldást használni ...
-
sa.attesz
tag
Tudom, hogy felhoztam már kérdésként, de aki váltott már digi csomagról One csomagra, és van CI modulja vagy box-a, elindultak rajta már a kódolt csatornák? Nekünk nem nyílik box-al továbbra sem egyetlen csatorna sem, pedig 48 óra atfutast mondták az ugyfelszolgalaton, ami szombaton délben letelt. Bár a One ugyfelkapun se latszik egyelőre a tv szolgáltatás, csak az internet.
-
-
g0dl
addikt
A One box nem megy wifi-ről?
Akkor újabb fekete pont, mert lehet kábelezni ( táp + net)
mind1 amíg lehet maradok, aztán meglátom mit érdemes megtartani. -
LouiS22
veterán
Ez egy üzleti döntés.
Alternatíva a szerencséseknek van váltsára (Telekom), de ahol nincs... És figyelembe véve az átlag magyar kényelmességét (lásd bankot se vált a lakosság 99%-a, mert picit utána kellene menni, sőt, ne szalaadjunk el ennyire: itt is a kommentek nagyon jelentős része olyan kérdés - lustsaságból - ami átlag 10 másodperc google után kiderül). -
Adams84
aktív tag
Azt sokkal reálisabb (ügyfélbarátabb) verziónak tartom, hogy az elkövetkező 1-2 évben esetleg megpróbálják a többséget átszerződtetni One-ra, ahol pedig nem sikerül (és TV szolgáltatása is van az ügyfélnek), ott futárral kiküldenek ajándékba egy (vagy több) mediabox-ot, hogy "szokja" az ügyfél.
Ha jól emlékszem, a Vodafone-os időkben is volt erre példa: aki nagyon ragaszkodott az ősrégi, elavult mediabox-hoz és sehogy sem tudták rávenni a váltásra, azoknak az ügyfeleknek futárral automatikusan postáztak egy vagy több új, modern Vodafone mediabox-ot (a havidíj értelemszerűen nem változott), a régi eszközt pedig idővel inaktiváltákDe ennek cocka fórumtárs a szakértője, majd beszámol erről részletesebben, ha szeretne
-
woodworm
veterán
válasz
LouiS22 #1713 üzenetére
Nem feltétlenül. A vodafone tv indulásakor is csak az új előfizetők kapták meg, a régiek maradtak a horizon go-n. Majd ahogy csökkent az érdeklődés az új csomagra, először megengedték a régiek csomagváltását, amikor ez is lecsengett, akkor megkapta mindenki az új szolgáltatást.
A csomagok kivezetése esetén pedig nem sorolhatnak át rosszabb paraméterekkel rendelkezőbe. Így a 6 éve kötött gold csomag váltott először komfortra, majd prémiumra. Ehhez az kell, hogy az ember ne fogadja el a hiénák ajánlatati.Ha lecseng az átszerződési hullám és a cégösszevonás, és a szolgáltató boxok kihelyezése sehol nem fog tartani, lehet hirtelen üzlet lesz, ha mindenki megkapja a one tv-t.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #1698 üzenetére
Ha sehol egy online felületen, sem a számlán levő logon nem látsz digi feliratot, akkor ugyan mitől is lennék digi ügyfél?? Ez nekem valami simliskedésnek tűnik, nemde?
-
Adams84
aktív tag
válasz
Adams84 #1707 üzenetére
Itt amúgy részletes infó van a One-os RTL+ Premiumról, nekem ez alapján úgy tűnik, hogy ez a teljes értékű verzió (ami az RTL honlapján amúgy 2.990 Ft/hó áron elérhető).
[RTL+ Premium - One] -
LouiS22
veterán
-
dombila
őstag
Nekem meglévő Vodafone TV csomaghoz (még nem Family) a standardet adták. Nem is lehetett a prémiumot kérni.
Szerintem most is ez lehet, de a hét második felében már megtudom. (Megyek Family-ra váltani)Egész pontosan az HBO Max-ból még a 4K változat volt, de a Max váltás óta már csak Full HD van. És nem lehetett 4K-sat kérni. Gondolom a Max-al így sikerült szerződni.
-
Sword
őstag
Az új Family mellé kérhető MAX streaming esetén (lehet korábban is volt, akkor nem rendeltem), melyik MAX csomag jár? A standard (HD / 2 készülék) vagy a prémium (4k / 4 készülék)
-
-
Adams84
aktív tag
válasz
Cs.Tibor #1695 üzenetére
Elviekben teljes értékű az RTL+ Premium.
(Net4-ről nem tudok nyilatkozni, de szerintem ott nincs semmi változás a tartalomban a Vodafone időkhöz képest.)
NET4+ okostévékre egyelőre nincs, de a One interaktív mediaboxon előre van telepítve a NET4+ app, tehát a boxon keresztül lehet nagyképernyőn nézni a tartalmat. -
Sofian
őstag
válasz
milan26 #1704 üzenetére
Ezeknél a támogatott DRM Level a kérdés, ha az nincs meg, nem fognak menni a streamek.
Őszintén ha csak streamre kellene akkor inkább egy Google TV amire sok mást is fel lehet rakni + chromecaston a OneTV is átküldhető rá.
https://www.bestbyte.hu/hdd-nelkul-halozatba-kotheto/google-chromecast-4k-google-tv-medialejatszo-p364126.html -
gduck
addikt
válasz
milan26 #1704 üzenetére
#exVoda, #exDigi
Sajnos a puding próbája az evés, pedig engem is érdekelne működő Androidos megoldás
Nekem az autóban Android10-es fejegység van, azon szuperül működik a OneTV app és a DigiOnline app is (VodafoneTV app nem működött rajta). Viszont Android12-nek hazudja magát a fejegység, nem tudom ez nem kavar-e be. -
szaboi6512
őstag
nem rakták hozzá, pedig a kivezetés miatt ez jogos igény lenne, ezzel én is egyetértek. Ez még változhat persze, reméljük így lesz, bár nem nagyon bízok benne
Véleményem szerint pont azért nem fogják belerakni, hogy ezzel is mindenkit a One felé tereljenek, azaz szerződjenek át a ONE-ra. -
gduck
addikt
válasz
Adams84 #1688 üzenetére
#exVoda, #exDigi
"Nem szép húzás a Digi részéről a Digi Online megszüntetése,"
Bocsi, de ezt a zöldséget többször légyszi ne írjátok már le papagáj módjára,mert ez így ebben a formában nem megfelelő. Lehetetlen megérteni, hogy az előző tulajdonos infrastruktúráját/szoftvereit csak egy bizonyos ideig lehetet/lehetett használni?!
Előfizetői csomagok vannak és ahhoz tartozó szolgáltatások! A Digis csomagban "természetesen" nincs benne a OneTV web/app hozzáférés! Sajnos a Digis csomaghoz nem rakták hozzá (azt se felejtsük el, hogy még működik a DigiOnline hozzáférés!), pedig a kivezetés miatt ez jogos igény lenne, ezzel én is egyetértek. Ez még változhat persze, reméljük így lesz, bár nem nagyon bízok benne
-
zoli62
addikt
válasz
kabelmania27 #1640 üzenetére
Mivel nálam ex UPC/Vodafone HFC és EX DIGI FTTH is van a házban, így már most is ezres FTTH-.t kérek mellé sajnos a tv-hez a DVB-C miatt kell a kábel, bár például Telekomos területen elég au ONT-től az UTP kábel az STB-ig, de nekem most Telekomos FTTH-m van, azon lenne a legjobb a TV, meg a net, csak az a szépséghiba, hogy ez nem Telekom bérelt hálózat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bundle topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest