Hirdetés
-
PROHARDVER!
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlinus
őstag
teljesen értelmetlen volt egyesíteni a topikokat, főleg mivel még a maga a szolgáltató is teljesen külön kezeli a digis és vodafone-os ügyfeleket. Ez egy hobbifórum nem valami hivatalos szolgáltatói felület, csak bonyolítja az olvashatóságot és igazából semmi pozitívumot nem adott a diszkurzushoz.
-
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy
érdemes át váltani erre az
interaktív tv médiabox- ra?
most sima DIGI tv van! -
kezo0
addikt
válasz
sa.attesz #1725 üzenetére
Bocs, ha közben ezt más is megírta neked napközben, de sajnos még nem értem a ma keletkezett ~ 200 db hsz végére…
Szóval van itt egy kis zavar, úgy látom:
„Az új box nem tudom hogy viselkedik, a vodafone box-nál volt olyan lehetőség…”
Nincs olyan, hogy „új box”! A Vodafone TV box kapott egy új one-os szoftvert (ami kevesebbet tud, lassabb, de legalább kicsit bonyolultabban kezelhető), és ennyi. Ezt hívják most oneTV interaktív boxnak. -
Jester01
veterán
SuperOne az bezzeg van
Amúgy az nincs is benne a csatornakiosztásban... -
Jester01
veterán
#mindigtv
Látom érintőlegesen már szóba kerültek a sportcsatornák de én most szembesültem vele hogy Sport2 és Spíler2 már nincs?
Én siklottam át a bejelentés felett vagy erről nem szóltak előre? -
gduck
addikt
#exDigi, #exVoda
Ok, megvannak a csatik, E2 boxon "SID 0x" névvel jönnek és a szolgáltató nem DIGI, hanem üres.
7db kódolatlan: mezzo HD, AXN HD, Viasat3 HD, Discovery World HD, Spectrum Home HD, Prime HD, "üres" nincs rajta semmi
5db kódolt: Film4 HD, BBC EARTH HD, Moziverzum HD,
Viasat Explore HD, HGTV HDAkkor ide (Salgótarján) még nem érkezett meg mind vagy csak nem találom
-
gduck
addikt
-
MadMancs
veterán
válasz
Lackooo84 #1857 üzenetére
Erről, merthogy a kérdés ez volt. Oké hogy átnevezték a szolgáltatásokat. De Vodafone Hungary Kft vel szemben a Digi Távközlési Szolgáltató Kft nem olvadt be még, maradt Önálló Szolgáltató. Nem véletlen hogy exvodásoknak elég egy csomagvaltás, digiseknek szerzodesbontàs kötbermentesen ha hűség van és újra szerződés one al ha váltani akar.
-
-
gulyasa
őstag
válasz
NoOne1976 #1873 üzenetére
Hogy követni lehessen.
Csak más szolgáltatóknál volt ez régen, hogy alapban csak SD csatornákat kaptál, a HD csatornákért pedig külön kellett fizetni, magasabb/drágább szolgáltatáscsomagra szerződni.A Digi-nél nem volt ilyen megkülönböztetés. Régen sem volt minden csatornának HD változata, de ahol volt, egy ideig adták az ilyen csatornák SD és HD változatait is, te dönthetted el, melyiket nézed.
Aztán nem túl régen - talán még a 4iG általi felvásárlás előtt nem sokkal - megszüntették az ilyen duplikációt. Az SD verziókat eltüntették, ott csak a HD-k maradtak, de továbbra sem volt megkülönböztetés esetleges külön "HD csomagokkal". A többi SD csatorna maradt úgy, ahogy volt. -
user01
aktív tag
#exDigi
Csak érdekességként írom, mert más még nem említette.
Nálam a SuperONE HD mellé még bejött három felnőtt csatorna: Hustler TV, Private, EroXXX.
Se boxom, se kártyám, úgyhogy nem tudom, nézhetők-e. -
NoOne1976
őstag
Na erre kíváncsi vagyok, így marad-e. Én exVoda területről vagyok, dvb-c, a csatornák régóta ott vannak, de a fele nálam kódolt (pl Comedy Central HD, Prime HD), mert a csomagomban csak az sd változatok érhetőek el.
Ha most minden exDigis megkapja, akkor tovább keverik azt a bizonyost... Kinek mi jár lassan követhetetlen. -
g0dl
addikt
FTTH exdigi esetén a kártyát cam modullal adják, vagy azt külön kell beszerezni? Illetve mennyibe fáj egy első, második, harmadik kártya?
-
Peter.70
addikt
válasz
Intruder2k5 #1868 üzenetére
És a link alatt lévő csomagok közül vajon melyik vonatkozik rám?
-
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Jelenleg " volt digis " előfizetésem van. A tv csatorna kiosztást hol találom?
-
gduck
addikt
válasz
Toth_Jani #1850 üzenetére
#exVoda, #exDigi
"Most pontosan ezt csinálják minden egyes csatornát egyenként szűrnek"
Nem kötekedésként, a régen szűrték a frekvencia tartományokat, ez a kifejezés inkább arra használatos.
Digitális adások esetén semmi probléma és nehézség nincs abban, hogy hány db csatorna van engedélyezve és tiltva a felhasználónak
-
MUP95
csendes tag
Közben azon gondolkodom, hogyha cserélik a boxot, akkor elvágják azt a kábelt is, ami most a tv-be megy közvetlen? Mi van, ha azt meg szeretném tartani?
-
ati888
senior tag
válasz
kabelmania27 #1856 üzenetére
Az osztót most cseréltem kettesről hármasra, mert vettem egy második tv-t. Mindkettőben ci+ kártya van. Akadozik is 1-2 adó... Gondolom az osztó miatt, akartam is kérdezni, hogy milyet kell abból venni.
De a net akadozás már azelőtt is feltűnt. A modem adatokat majd elküldöm.
-
-
ati888
senior tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy az internet (kábel, upc-vodafone-one) az utóbbi hetekben -hónapokban nagyon gyakran leáll kb 1 percre, utána jó egy darabig, majd megint egy perc leállás? Régen nem tapasztaltam ilyet.
Köszi
Ati
-
batagy
őstag
válasz
Nagymelák #1824 üzenetére
#exDigi
Ma én is kértem még egy megerősítést a 1270-en a CI+ kártyákra vonatkozóan.
Már az első frontline csapat is valószínűsítette, de utána még a "szakértő csapat" is megerősítette, hogy box helyett lehet kérni CI+ CAM modult is, aki nem akarja igénybe venni a box által adott szolgáltatásokat pl felvétel stb.
Egészen pontosan, ha valakinek már van DigiCAM modulja (mint pl nekem), akkor megnézik, hogy a rendszerük behozza-e használhatóként.
- Ha használható és kompatibilis, akkor maradhat a régi DigiCAM kártya.
- Ha nem hozza fel nekik használhatóként, akkor is adnak helyette másik CAM kártyát kérésre.Gondolom, ha eddig nem volt DigiCAM-ja vkinek, akkor is lehet kérni egyet.
Ezt az egészet én FTTH-s területre kérdeztem, erre igaz. Nem tudom más technológiákra is igaz-e.
-
gulyasa
őstag
válasz
yechtech #1828 üzenetére
Hűségidő nélküli ex-Digis vagyok és még nem szerződtem át - amíg nem kötelező vagy anyagilag sokkal jobban nem éri meg, addig valószínűleg nem is fogok átszerződni...
Tévét és egy E2 boxot (az aláírásomban a pontos típus) is használok.Most volt egy kis időm és ráeresztettem a boxot bruteforce-os automatikus kereséssel a csatornákra. Természetesen megtalálta az új, még névtelen kódolt és kódolatlan csatornákat is. A régebben letárolt csatornákat, amelyek jelenleg is jönnek, azokat nem módosította.
A fentiek közül nálam 5 db kódolatlan - jelenleg csatornanév nélküli - HD csatorna jött:
AXN HD
Discovery HD
Viasat3 HD
Prime HD
Spectrum Home HD
És a lényeg, a régi SD verzióik is nézhetők.A mások által is közzétett listákból nálam több adó is hiányzik - bár nem izgat...
-
batagy
őstag
válasz
yechtech #1828 üzenetére
#exDigi
Megnéztem neked, exDigi FTTH területről, minden új HD csatornához, ami kinyílt (szabadon fogható), azokhoz megvan mindhez az SD változat is, azok is szabadon nézhetőek. Hogy egy frekin vannak-e azt nem ellenőriztem.
Konkrétan ugye ezekről beszélek (8 db):
- Galaxy 4 HD
- Story4 HD
- Comedy Central HD
- Prime HD
- Spektrum Home HD
- Viasat 3 HD
- Discovery Channel HD
- AXN HDA többi új csatorna kódolt jelenleg.
-
válasz
Zsoleszhun #1842 üzenetére
Pontosan lehet ez is lesz.
-
Nekem a Diginél vagy 150 csatorna van 1000 net optikai 7130 ft, páromnál Voda ott is vagy 150 csatorna a net talán 500 10000 ft. Pont tegnap voltam bent a One üzletbe mert nem látom a digi előfizetésemet, de ott sem kaptam kielégítő választ mert még ők sem tudnak még semmit. Aztán most várok hogy mi lesz az egyesülés után, mennyi lesz mert szinte minden előfizetésünk lejárt és fog pár hónap múlva. Most a Yellel tévét néztem még, mert a szomszédom arra váltott és nagyon jó, meg akkor tudjuk a telekre is vinni.
-
sa.attesz
tag
-
Jocek1979
csendes tag
Sziasztok szep estet en exdigi invitel iptv boxal rendelkezem itt is beraktak az ujj hd csatornakat viszont le vannak kodolva igy szerintem ez a kerdes eldolt ha nezni akarom oket akkor szerzodni kell az ujj one csomagra
-
dombila
őstag
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
zsolti72837 #1827 üzenetére
Igen, lehet kérni CA modult.
-
yechtech
csendes tag
Érdeklődni szeretnék, hogy ahol a HD-sített csatornák már kinyíltak szabaddá az SD verziók is működnek még párhuzamosan ugyanazon a frekvencián?
-
Sdi
addikt
2 napja kaptam meg.
Vagy kezd az elejétől. Lehet, hogy cookie probléma.
Nekem tegnap is sikerült ide eljutni, csak akkor nem volt hajlandó beengedni. -
Nagymelák
senior tag
Ma voltam bent érdeklődni ex digisként, a lényeg, a kártyák maradnak nem lesz box, viszont a digis boxot cserélik sajátra
-
hcs57
addikt
válasz
kabelmania27 #1821 üzenetére
Nem működik..
-
kabelmania27
Topikgazda
Ezen a címen tudsz belépni a régi digi ügyfélkapuba https://d-ugyfelkapu.one.hu/login
-
hcs57
addikt
Eddig a Digi küldött e-mail-t, a benne link a számla fizetésre.. kapott már valaki e-mail-t az One-től?
-
Livius
őstag
Sziasztok Voice over Wifi-t, hogyan állítható be a Vodafone-os vagyos One-os SIM-nél?
Van egy új Telekomos SIM-em, arra a dual SIM-es okostefelonom engedi beállítani, de a régebbi Vodafone-osra nem, defaultból csak VoLTE-et használ rajta. -
Zorro(hun)
tag
Közgazdaságtanban árukapcsolás a neve, ha jól emlékszem. Vigyed "ingyen" csomagban, mert amúgy a kutyának sem kell. Persze az árát megfizettetik egyébként Veled. Pl. a BL meccseket is el lehet érni az RTL+ Premium nélkül is elég könnyen.
Majd rájönnek.
"Az árukapcsolás definiálásakor a szakirodalom – nem teljesen egységes elvek mentén
különválasztja a tying (árukapcsolás) és a bundling (csomagban történõ értékesítés)
kategóriákat.A pure bundling esetében A és B termék csak együtt kapható, és jellemzõen csak bizonyos rögzített arányokban." -
dombila
őstag
válasz
Apucy01 #1808 üzenetére
Internet/TV Family + HBO csomagonként 13,480. (Listaár)
De mivel van még itt mobil előfizetésem is, így a havi összes az több (40e fölé kerül), emiatt kapok 30% sávos kedvezményt.
Ha ezt is nézem, akkor elméletileg 9,436 Ft. (Internet 500/20, TV Family + HBO) Ez már szinte digis ár, különösen HBO-val. És van persze RTL+ prémium is, de az engem nem izgat.
Persze ehhez kell, hogy több előfizetésed legyen egy account-on. Én még egy digist be tudnék hozni, de az most is kb ennyi, így egyelőre marad.
Az ügyintéző megerősítette, hogy ex-digis területről átszerződve, akinek az 1000/300 csomag van, az megmarad, a TV változik. És igen, előbb-utóbb minden ex-digisnek vagy box vagy kártya fog kelleni, de erre még semmilyen határidő nincs, szerinte 2-3 év is lehet.
-
boborján2
aktív tag
Gratula a webfejlesztőnek hogy a telefonszámot a one.hu oldalon +1270 -re sikerült linkelni!!
Aki nem veszi észre nehezen fogja őket rábökés-hívásindítással elérni.
-
Phoenixy
senior tag
Sziasztok,
TV-vel kapcsolatban kérdeznék.
Digis voltam, FTTH-s szolgáltatás, nincs se CI kártya, se doboz (TCL okos tv). Érdemes bemenni kérni valamit, vagy teljesen jó ez így a jövőben is?Ugyanez a kérdés nagyszüleim esetén is. Ők UPC-sek, majd Vodásak voltak, CI kártyát használnak, LG okos tv-vel.
Mindkét tv-n a tv saját felülete van, nincs One tv, jó ez így a jövőben is? -
g0dl
addikt
Nekem van/volt mindigtv extra is. Hát az khm. erősen megdrágult. 4600Ft-ért adnak 34 csatornát ( a 12 ingyenesen felül) . Hát ezt bármelyik OTT leveri.
-
Adams84
aktív tag
Lakossági sávos kedvezmény (20 vagy 30%):
"A Lakossági sávos kedvezmény esetén minimum bruttó 14 500 Ft (Gold) vagy 40 000 Ft (Platinum) havidíjfizetési sávot szükséges elérni. A havidíjfizetési sávok (Gold vagy Platinum) minden jogosult díjcsomag egyéb kedvezményeket már tartalmazó bruttó alaphavidíjának összegét foglalja magában. Alaphavidíjnak minősül: az Előfizetői Szerződés szerinti havidíj (nem listaár). Amennyiben az egy ügyfélszám alatti azonos számlafizető azonosítóval rendelkező One ügyfél eléri a bruttó 14 500 Ft havidíjfizetési sávot, azaz a Gold havidíjfizetési sávot, 20% havidíj-kedvezményben, amennyiben eléri a bruttó 40 000 Ft havidíjfizetési sávot, azaz a Platinum havidíjfizetési sávot, 30% havidíj-kedvezményben részesül."Ha valaki nagyon kíváncsi a részletes leírásra és a jogosult szolgáltatásokra:
[Lakossági sávos kedvezmény 1]
[Lakossági sávos kedvezmény 2]Ami viszont engem is meglepett, hogy kivételként határozták meg a Home GigaNet (tehát az 1000 Mbit/s sebességű díjcsomagokat) [kép], tehát arra elvileg nem vonatkozik a kedvezmény, így a havidíjsávba sem számít bele ...
Ha ez így van, akkor nem értem, hogy hogyan jön ki a matek a korábban linkelt cikkben is szereplő 9192 Ft-os kedvezményes havidíjjal (Home Giganet 1000 és a TV Family csomagajánlat).
Vagy én értelmezem rosszul? -
g0dl
addikt
A DIGI Info -ból VOD PROMO lett
Miért nem Ó-ne Info
-
dombila
őstag
#exdigi #exvoda
Na ez nagyon furcsa!
Most jöttem ki egy Voda személyes ügyfélszolgálatból, 10 perc alatt átírták mindkét exVodás Net/TV előfizetésemet új Home 500/Family TV + HBO csomagra.
Semmi fennakadás nem volt.
Valóban csak két lépésben megy, először az internet, utána a TV.
A One app 1 perccel később már az új csomagokat mutatta. -
Joe123
senior tag
válasz
gulyasa #1801 üzenetére
Szolgabox-al vagy CI+ kártyával technikailag éppenséggel meg is lehetne oldani, nem? Más kérdés, hogy az általad írt csomagos rendszer miatt nem lesz ilyen. Még ha lenne is rá szándék, mire kb. lehetne olyan, hogy egy online felületen összeválogatod magadnak, kb. addigra ki is hal a lineáris TV.
-
Joe123
senior tag
Ja, hát az az index "cikk" olyan mintha a One PR-osa írta volna. Először arra gondoltam, hogy egy az egyben átvették a kiadott marketing bullshitet (az ugye a legtakarékosabb cikkírási mód, ctrl-c, ctrl-v), de nem volt fent a One sajtóközleményeinél, pedig annak is beillene.
-
gulyasa
őstag
Sosem volt ilyen lehetőség és nem is lesz. Sem itthon, sem külföldön.
A kommunikációs cégek, vagyis a kábelszolgáltatók műsor/csatorna csomagokat tudnak vásárolni a tartalomgyártóktóll és azokat összevont csomagokban adják tovább az előfizetőknek. Aszerint szűrőzik a csatornacsomagokat, ki mire fizetett elő.Gondolj bele, műszakilag mekkora káosz lenne minden egyes csatornát egyenként szűrni minden egyes előfizető felé...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP szerverek áron alul
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest