- Kompakt MSI alalap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
-
PROHARDVER!
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz
Adams84 #2375 üzenetére
Elmondaná valaki, hogy ha valaki Digis optikán, miért kellene váltania? Mire is?
Hiszen Ő is One-os mostantól, csak épp Digi "régiós". Ma jött egy email, hogy a weboldal
One.hu azon túl minden marad a régiben a csomag, a díj is stb .. Csak némi névváltozást kapnak a csomag nevek.(melyek utalnak a Digi voltára) Szóval aki eddig is Digis volt optikán(mert ezt ismerem) annak nem kell itt nyüzsögve aggódni, mert minek is?
Ja és a csatornák is mint kb 1 éve.Amúgy meg mára már a TV-nek nincs akkor jelentősége mint korábban, sokan már nem is nézik..
-
rackalew
tag
válasz
Adams84 #2375 üzenetére
Én elmentem az egyik üzletbe (ami a közelben volt 5 perc sétára), ott pedig azt mondták nekem, hogy ha átszerződök DIGI-s konstrukcióról One-ra és a Yettel mobilelőfizut is átszerződtetem oda, akkor havonta 33 ezret fizetnék, hasonló feltételek mellett. 33 ezer az eddigi 68 ezres DIGI + Yettel kombó helyett, na az azért elgondolkodtatja az embert! Na jó, lehet, hogy a gigabites netnél be kell nyelnem a 300 Mbit/s-os garantált sebességet az eddigi 500 Mbit/s helyett, de ennyit én be tudok vállalni azért, hogy spóroljak.
Bár ez lehet, hogy azért van, mert ahol élek, ott a Telekom qrva drága és itt nagyon versenyképes az árazásuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged