Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibdoh
tag
Természetesen!
De 1,96%-al kisebb mértékben, mint a 2023. szeptember 1. és 2024. augusztus 31. közötti infláció."Keziccsokolom ténsasszo! de szép szine van kennek,szép sárga"
-
macikos
addikt
1000-es Digi netünk van most. Nem használjuk ki, maga a saját router/wifi 150Mbit-et ha átenged. Arra gondoltam lefokoztatom a netet 250-es csomagra, hogy ezzel is spóroljunk.
Ez is ugyanaz az optikai hálózat marad, ugye (gondolom már csak ez van)? Nem kábeleznek át semmit, csak átkapcsolják és a sávszélesség lesz kisebb?
Digisként mindeképpen be kell menni üzletbe átszerződni? -
macikos
addikt
Tehát akkor ez a "fúzió" úgy néz ki, hogy a Vodafone One lett, a Digi pedig nem One lesz, hanem megszűnik. Ahogy telik az idő, a digiseket szépen átrakják Vodafoneosoknak (One), az egészet úgy tálalva, hogy szépnek tűnjön.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
sirarcheer #456 üzenetére
Telekom FTTH területre elő tudsz fizetni ONE vario csomagra, Telekom FTTH és koax területen nem lehet One dvb-c szolgáltatásra előfizetni. IPTV szolgáltatás helyett kérhetsz tányéros vagy mindigtv (dvb-t) szolgáltatás is számításba jöhet, mert a kódolt csatornák vételéhez kérhetsz CA modult így nem kötelező a box.
-
peetyy
őstag
válasz
szaboi6512 #492 üzenetére
De, majd jó szokás szerint kapunk egy jó kis áremelést
-
Benhill
senior tag
Vajon ha felhivom őket hogy meg akarom szüntetni a DIGIMOBIL MAX NET-et, akkor ez esetben egyúttal át tesznek One előfizetésre?
-
szaboi6512
őstag
Üdv!
Ahogy latom itt az ex Digiseknek semmi értékelhető változás nem lesz..... -
rfszabi
tag
na de vajon miért van mindez az emírségekben
-
nicu71
addikt
Belépve ebbe a csodás uj One alkalmazásba,tul sok munkát nem feccölhettek bele.Ugyanaz csontra mint a MyVoda,atskinezték oszt kész ,jó lesz az úgy,még a Jodolgok is megmaradtak,csak az éktelen pirosság ment át a szűrke 50 árnyalatába.
A helyi/Hódmezővásárhely/ Voda üzlet nyitva ,a dizájn, cég tábla még Voda,belül félig üres polcok, az egykori Vodás dolgozókra rábiggyesztettek egy One feliratú körcimkét,ugyanúgy mint a mobilappjukra,csodás.... -
-
Vitriol87
csendes tag
Sziasztok,
Meglévő, 1 éves digi kábeltv hűségemet kötbér nélkül felmondhatom most a szolgáltató névváltása miatt esetleg? -
-
Adams84
aktív tag
Én One koax-on vagyok (régi Vodafone) interaktív mediabox-al (Sagemcom), megnéztem és úgy látom, hogy ezek jelenleg SD minőségben jönnek. (A Max4-et nem tudtam csekkolni, mert nincs benne a csomagomban.)
Érdekes, hogy az új csatornakiosztásban miért szerepel a HD, az is lehet, hogy mai napon fog átállni ... (?)
Mivel a csatornaszám ugyanaz a régi és új csatornakiosztás szerint is, ezért technikailag szerintem nem oldható meg, hogy a régi TV csomagokkal rendelkezők SD-ben, az új (Family) TV csomagokkal pedig HD-ben legyen fogható. De lehet, hogy tévedek ... -
Samott
addikt
Akkor ha jol latom ex-digiskent egy kalap szart se er az uj ajanlatuk. Akkor varunk es tartjuk a regit amig lehet. Kosz a semmit.
-
Rage47
veterán
Nekem csak internet van tőlük és meg akartam nézni, miket ajánlanak most, de egyelőre halott az oldal, lassú, stb. Mondjuk alapból a Voda oldala sem volt túl gyors, mintha tényleg egy raspin menne
Szerintem érdemes inkább ránézni 1-2 hét múlva...
-
Én már meg is csináltattam az előfizetés-váltást. Igen, Hd a BBC Earth.
Kélrdeznék is: eddig nem volt ez az Rtl plusz streaming szolgáltatásom. A módosított csomagom (Tv Hd családiból lett Family Hd Dvb-c) viszont tartalmazza. Ezt hogyan lell beállítani? (kódot még nem kaptam, nem tudom később jön-e, vagy majd hívni kell őket?)
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Én is most elkezdtem gondolkodni a váltáson, habár az új honlapon még nekem is csak a voda-s dolgokat látja a címen, és a DIGI-s optikai netet nem (habár nem is voltunk arra még előfizetve).
Azt esetleg valaki tudja, hogy a régi havídijkedvezményekkel mi lett? Mármint most azt látom, hogy a sávos kedvezményünk az 0%, de a régi számlák alapján meg volt 25%-os kedvezményünk a havidíjakból mivel van ott másik otthoni net, és 3 mobilelőfizetés is. Nem emlékszem már mi volt ennek a konstrukciónak a neve a vodanal, de ennek a nyomait hol kéne keresni, tudja valaki?
Azt esetleg tudjátok, hogy egy profilon belül lehet-e több címre is otthoni előfizetésünk?
-
YxVs
senior tag
Az úi csatornakiosztás szerint a Magyar Mozi TV, Max4, és TV2 Klub is HD.
Én digis vagyok, de gondolom vodafone-os területen is ezek SD-k jelenleg.
Vagy csak elírás lehet? -
zoli62
addikt
Nos megkérdeztem. Amennyiben van Vodafone HFC és Digis FTTH, akkor optikán is meg lehet rendelni a tv plusz internet szolgáltatást.
-
tamacom25
csendes tag
Jelenleg annyit lehet tudtam meg, hogy mindenhol a mediaboxot akarják bevezetni.
-
gduck
addikt
Igen, HD a BBC Earth: Csatornakiosztás
Sajnos új médiaeszköz nincs. Pedig nem ebből a gyengusz Sagencomból kellett volna már bevásárolni. Úgy látom egy ideig nem lesz itt fejlesztés
-
tamacom25
csendes tag
ONE=
Ohh
Nincs
Egyetlen szolgáltatásom se
A következő hetekben keletről érkező szolgáltatás összeomlás várható akárcsak a UPC fúziókor. -
Villanyász
tag
válasz
Dragon3000 #459 üzenetére
Én családi házban lakom és emelet ajtót kér. Sima házszámot nem fogadja el
-
kezo0
addikt
Nálam a mediacardos tévén is megjelentek az új csatornák egy forced csatornalista-frissítés után, de nem lehet nézni őket, „nincs rá előfizetésem”-üzenettel. Szóval igen, ezekhez csomagot kell váltani.
Amúgy:
45 Mozi Klub
79 Sorozat Klub
204 BBC Earth (igazából ez az egy érdekelne, de vajon HD?)
212 HGTV
213 RTL Otthon
218 Fashion TV (ez régen volt a UPC-nél)
303 Duck TV
315 Kölyök Klub
454 SuperONE (ez vmi poresz) -
gduck
addikt
Akkor ha jól értelmezem, innentől kezdve olyan mint "Digi csomag" megszűnt létezni, mert már csak kódolt DVB-C csomagra lehet előfizetni...
Úgy látom, hogy akkor exVoda és exDigi előfizetőként, most legjobb taktika a "lapítás"
-
Dragon3000
nagyúr
Érdekes a cím kereső, a lépcsőház kb fele benne van, a másik fele meg hiányzik, gondolom, akiknél digi van bekötve azok nem szerepelnek, de így akkor is érdekes.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Telekomnál IPTV van tehát CI kilőve.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Én úgy tudom, a Telekomnál már csak IPTV van.
-
sirarcheer
senior tag
válasz
kabelmania27 #440 üzenetére
Akkor ha Telekomra(1000/1000) váltanék, ONE helyett, akkor elvileg jobb lenne a hálózati sebesség?
Árban mindkettő 12e, a Telekom jobb netet kínál, de nem ad sajnos CI kártya lehetőséget (legalábbis nem tudtam rendeléskor kiválasztani) -
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur #449 üzenetére
Érdekes Vodafone vezetékes netről nem megy, helyette Telekom mobilnetről léptem be
-
szabonagyur
félisten
Visszaolvastam, de pörög a téma eléggé, lehet kihagytam.
Próbálok belépni az oldalra, de mindig ezt kapom, valami ötlet?
-
bence1024
tag
Hát ez az új oldal egyelőre egy nagy rakás lócitrom.
Semmit nem mutat a címemre.
Mennyi ideje is készülnek a fúzióra? -
Cr00py
senior tag
-
pdr755
aktív tag
A szüleim címét beirva (ahol most Digi optika üzemel) csak a "vario" (Telekom koax hálózatos) csomagokat mutatja.
Ezt még csiszolgatni kell egy ideig. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
sirarcheer #399 üzenetére
Valószínű koaxos területről írsz vagy 29-es körzet RFoG-vel lefedett területről, ami azt jelenti, hogy optika bejön a házba, kábel végére került egy mininode, aminek szüksége van áramra, kijön belőle a koax kábel amit el lehet osztani modemre és tévére.
-
-
Cr00py
senior tag
Én úgy vettem ki, hogy nem.
Szintén DIGI FTTH + tv van.
One-ra "átszerződve" más csomagok lesznek, nem használható tovább a DIGI-s.
Átnéztem a kínálatot, de sem árban, sem "teljesítményben" nem előnyös számomra.
A DIGI ügyfélkapus appal vagyok most meglőve.
Online a ONE oldal átirányít. A telefonos DIGI app ( ios ) pedig már nem működik. Az új ONE appban pedig kiválasztva a "régi DIGI"-s opciót..error-t kapok. Gondolom most le van terhelve minden.
A kérdésem csak az lenne, hogy maradva a DIGI-nél, tudom majd használni a ONE-s appot, mint a korábbi DIGI ügyfélkaput, vagy mi lesz?
Nem tervezek átszerződni. -
Csabee.
nagyúr
Sziasztok!
digi app már nem működik. Számlát hol lehet befizetni ??
-
Winnie The P
őstag
Üdv!
A topikgazdától kérdezném, hogy még ha egy cég is a műholdas szekciót (Digi műholdas topik)nem lehetne valahogy külön venni? Nagyon el fognak "veszni" itt a hozzászólások! -
xy2003
tag
Valaki szerződött már telefonon?
Csak azért kérdezem,hogy kérnek akármilyen adatokat vagy mivel készüljek?
Optikán volt a digi net,tv és telefon,semmi box meg + fizetős csatorna.
Vagy egyáltalán kell bármit csinálnom ha megfelel ami most van? -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
tothjozsi96 #422 üzenetére
Üdv!
Társszolgáltatói területen nincs bridge és PPPoE Passthrough, nem adják meg a PPPoE felhasználónevet, viszont DMZ lehetőség elvileg van. -
Adams84
aktív tag
válasz
DonMaster #424 üzenetére
Egyrészt nagy érvágás lehet sok volt digis előfizetőnek, hogy a Digi Online 2025.01.31-el teljesen megszűnik, tehát nem fognak tudni online TV-t nézni. (Egyelőre nincs hír arról, hogy automatikusan megkapnák a régi digisek a OneTV alkalmazás hozzáférést.)
Ez már önmagában ösztönző erővel bírhat az exdigiseknek, azonban a jövőben a szolgáltatás további butításával vagy esetleg áremelésekkel lépésenként arra kényszeríthetik a volt digiseket, hogy váltsanak One-ra. Nem biztos, hogy így lesz, de van rá esély ...
(Egyébként teljesen megértem, hogy számodra nincs értelme váltani, főleg, hogy másik címen One -régi Vodafone- előfizetésed is van, így a OneTV apphoz is van hozzáférésed.) -
dombila
őstag
Próbálok belépni a one.hu felületen a volt Vodafone-os fiókba.
Hiba: instabil internet
Nem/alig működik az oldal és az internet kapcsolatra fogja.
Egyébként az oldal sebessége olyan, mintha Raspberry Pi-n menne... -
Pityu89
senior tag
Arra leszek kiváncsi mi lesz a kis helyi vállalkozásokkal akik eddig tőlük vették a tartalmat. Nálunk a lakótelepen Invitech-től vette a netet a kis szolgáltató és ki tudja honnan a tévét. De 4500-öt fizetek a kódolatlan dvb-c 120 csatornáért és az 500 netért.
-
Adams84
aktív tag
válasz
Trailbreaker #419 üzenetére
Ezt az infót az ügyfélszolgálat is megerősítette, tehát hogy volt digisek kártyát is kérhetnek, ha átszerződnek One-ra?
Csak azért kérdezem, mert a Digi átszerződéses weboldalon jelenleg ez az infó szerepel:
"TV szolgáltatásod mellé díjmentesen egy interaktív TV médiabox-ot adunk, amivel rögzítheted, megállíthatod vagy visszatekerheted az élő adást, és okos TV nélkül is elérhetsz olyan alkalmazásokat, mint a Netflix."
Mondjuk maga a szövegezés nem zárja ki, hogy pl. CI+ mediacard is kérhető legyen, ha ragaszkodik ehhez az ügyfél ...
-
DonMaster
addikt
válasz
De minek ? ha eddig ment ezzek nélkül? Értem, hogy a gagyi interaktiv tv miatt, de így a tv korlátozás is lesz , mert eddig digi-nél korlátlan tv-vel ment, most meg, amenyi cl+ kérsz és gondolom az első free a többi 300-1000/db áron adják. Ami eddig ingyen volt, ez így nem buli.
Másik helyen van voda most már one de hagyjuk az interaktiv tv-t. okostv+ külső ssd +HBBTV pont ugyan azt tudja. -
Hauptmann
veterán
válasz
Tehát, ha Family csomag kell, akkor box helyett kérhetek kártyát? A tv-n a hdmi foglalt, abban van a Chromecast, így a bix kiesik (kivéve, ha van rajta hdmi plusz hdmi, és tudja kezelni a Chromecastot).
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Aki Telekom GPON területen lakik és onnan van Voda Gigabit-es internet előfizetése. Ott engedélyezett már a bridge mód?
Olvastam korábban hogy csak AP módba lehet utána kötni a saját routert.
-
MadMancs
veterán
Nálam is csak koax ajánlatokat ad, pedig digi FTTH ketyeg jelenleg is.
Ha ezek az árak maradnának FTTH felhozatallal, és a voda CATV minőség lenne (CA modullal) nekem mindenképp megérné váltani, akkor Yettel TV lemondásra kerülne és nem kelleme RTL+ Prémium csomagert se fizetni külön (-8000Ft).
Viszont pozitív változás hogy végre elérhető lett esim one fiókban, ráadásul 2 felé formában, egyrészt a hagyományos QR, másrészt eid amihez fel is ajánlja egyből a hozzá vásárolt Galaxy Watch ot hogy arra akarom e.
-
tuto558
aktív tag
válasz
DonMaster #416 üzenetére
ExDigi-sként telefonon kell átszerződni. Ahol csak digi optika van kiépítve, azokra a címekre írja is, hogy online megrendelés szünetel, telefonon érdeklődjünk, de ezt akkor írja csak ki, ha egyedül a Digi optika elérhető, nincs más. Nálad azért írja az 500-as netet, mert Voda koax is van a címeden, és azt hozza ki a rendszer.
-
-
DonMaster
addikt
Tipikus 3nap-ig nem megy és nesze semmit fogd meg jol eset.
Ahol volt Digi optika 1000/300-al ott most csak 500/22 koax szolgáltatás érhető el, ki is gondolkozik , hogy átszerződjön mert szerintem egy hülyeség, így. -
mlinus
őstag
én címemre azt írja online megrendelés szünetel.. csomagokat/árakat se írja ki.
Digi optika terület, de van vodafone optika is telekom hálózatán keresztűl.
Igazából remélem hogy egyesítik a csomagsebességeket előbb-utóbb, mert kicsit vicces hogy a telekom optikáján 1000/1000-et adnak, míg a saját digi optikán pedig csak 1000/300-at.
-
gduck
addikt
Mondjuk ezek az új csatik nem izgattak fel... Pl. egy Sci-fi Channel jobb lett volna
Viszont a szerverpark előfizetésüket azonnal módosítani kell, mert a Voda rendszer fényévekkel fürgébb volt. Jelenleg csigalassú a rendszer. Persze lehet, hogy első nap mindenki rászabadult
-
gduck
addikt
Igen, innen ugyfelkapu.digi.hu átirányít ide d-ugyfelkapu.one.hu
De tegnap még háromfelé volt szedve a One.hu-n a belépés oldal. Úgy látszik tegnap óta változott a koncepció.
-
garga01
őstag
Publikálva van, csak átirányítással. Én az ugyfelkapu.digi.hu címen léptem be régen Digisként, ez egyből átirányít a lenti oldalra.
-
Trailbreaker
tag
válasz
sirarcheer #403 üzenetére
-
Atis45
aktív tag
Lehet hogy rosszul látom, de szerintem az lehet, hogy minden marad jelenleg úgy ahogy volt, csak egy gyűjtőnév alá betolták a különböző szolgáltatókat, és egy honlapra irányították.
Vagyis szerintem ha exDigis vagy, és szeretnél ONE-os lenni, akkor úgymond az exDigis rendszer helyett majd megkapod az exVoda (ONE) rendszert. Vagyis optika ki, és koax be. Nem biztos hogy igazam van. -
zzola
titán
válasz
Trailbreaker #400 üzenetére
Koax lesz az teljes hálózaton.
-
garga01
őstag
válasz
sirarcheer #403 üzenetére
Ez ilyen öszvér megoldás.
Igazából ez hibrid koaxos net, csak az optikai adó nem az oszlopon/utcán van, hanem mindenkinek a lakásában. Az igazi optika amit Trailbreaker írt. Ezt az RFoG-t gondolom majd átalakítják rendes optikára, ezt gondolom a legegyszerűbb lenne megtenni a többi (sima koax meg xDSL) helyett. -
sirarcheer
senior tag
válasz
De ilyen nevek nem is szerepelnek a ONE táblázatban.
[link]
Ezért gondoltam, hogy az RFoG lehet az optika: "In telecommunications, radio frequency over glass (RFoG) is a deep-fiber network design in which the coax portion of the hybrid fiber coax (HFC) network is replaced by a single-fiber passive optical network (PON)" -
NoOne1976
őstag
Most telepítettem a One appot Androidra (Vodafone-ost nem használtam). Meglepődve tapasztalom, hogy mindenhez (névjegy, kamera, tárhely stb) hozzáférést akar és minden adatot (pl. hivások) gyűjteni szetetne.
-
garga01
őstag
válasz
Félig-meddig az... RF over Glass-nak a rövidítése. Optika jön be a házba amin egy RF converter van és arra csatlakozik a Docsis koax modem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest