-
PROHARDVER!
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adams84
aktív tag
Lakossági sávos kedvezmény (20 vagy 30%):
"A Lakossági sávos kedvezmény esetén minimum bruttó 14 500 Ft (Gold) vagy 40 000 Ft (Platinum) havidíjfizetési sávot szükséges elérni. A havidíjfizetési sávok (Gold vagy Platinum) minden jogosult díjcsomag egyéb kedvezményeket már tartalmazó bruttó alaphavidíjának összegét foglalja magában. Alaphavidíjnak minősül: az Előfizetői Szerződés szerinti havidíj (nem listaár). Amennyiben az egy ügyfélszám alatti azonos számlafizető azonosítóval rendelkező One ügyfél eléri a bruttó 14 500 Ft havidíjfizetési sávot, azaz a Gold havidíjfizetési sávot, 20% havidíj-kedvezményben, amennyiben eléri a bruttó 40 000 Ft havidíjfizetési sávot, azaz a Platinum havidíjfizetési sávot, 30% havidíj-kedvezményben részesül."Ha valaki nagyon kíváncsi a részletes leírásra és a jogosult szolgáltatásokra:
[Lakossági sávos kedvezmény 1]
[Lakossági sávos kedvezmény 2]Ami viszont engem is meglepett, hogy kivételként határozták meg a Home GigaNet (tehát az 1000 Mbit/s sebességű díjcsomagokat) [kép], tehát arra elvileg nem vonatkozik a kedvezmény, így a havidíjsávba sem számít bele ...
Ha ez így van, akkor nem értem, hogy hogyan jön ki a matek a korábban linkelt cikkben is szereplő 9192 Ft-os kedvezményes havidíjjal (Home Giganet 1000 és a TV Family csomagajánlat).
Vagy én értelmezem rosszul? -
Adams84
aktív tag
Én One koax-on vagyok (régi Vodafone) interaktív mediabox-al (Sagemcom), megnéztem és úgy látom, hogy ezek jelenleg SD minőségben jönnek. (A Max4-et nem tudtam csekkolni, mert nincs benne a csomagomban.)
Érdekes, hogy az új csatornakiosztásban miért szerepel a HD, az is lehet, hogy mai napon fog átállni ... (?)
Mivel a csatornaszám ugyanaz a régi és új csatornakiosztás szerint is, ezért technikailag szerintem nem oldható meg, hogy a régi TV csomagokkal rendelkezők SD-ben, az új (Family) TV csomagokkal pedig HD-ben legyen fogható. De lehet, hogy tévedek ...
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AliExpress tapasztalatok
- OLED TV topic
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- EAFC 25
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged