- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- UHD filmek lejátszása
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Okosandroid
tag
A fiókban sincs, többször néztem már a streaming résznél, többek között most is. Az RTL+ Prémium aktív ( csomagban foglalt ) Viszont "Az aktiváló kód most nem elérhető, nézz vissza később" üzenet fogad. A tegnap esti utolsó telefonálásomnál azt mondta a hölgy, hogy jó hogy telefonáltam, mert ő úgy látja hogy "elakadt a kód" és valószínűleg nem érkezett volna meg hiába vártam volna. Ő újraindította a folyamatot, amivel újabb 48 órán belül érkezhet a kód, de várhatóan a mai napon kapom meg emailben, mivel a háttérszolgálat hétköznap dolgozik. Mondjuk kérdés, hogy más ügyintéző akkor miért mondta, hogy bármelyik pillanatban, akár hétvégén éjszaka is megérkezhet a kód. Valahol valami nem kerek és úgy érzem vagy a hozzá nem értés ütötte fel a fejét, vagy egyszerűen csak le akartak pattintani. Megjegyzem valahányszor telefonáltam várakozást kért tőlem míg egyeztet a technikus kollégával. Az egyeztetések nagyjából 15-20 percig tartottak, addig a kellemes zenéjüket hallgattam oda és vissza..
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Steam Deck OLED 1 TB
- AMD Ryzen 9 5900X / RTX 4070 12GB / 32GB DDR4 RAM / 1.5TB SSD konfig eladó normális áron
- Playseat Challenge X (G Edition) + G923 versenykormány + Driving Force váltó + Gran Turismo 7 (PS5)
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2015 - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest