Hirdetés
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP EliteBook / ZBook topik
- Apple asztali gépek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
GalaHU
üzenetére
nem parázok, elővigyázatosságnak hívják ezt a fogalmat - én leginkább hülyeségnek az ellenkezőjét, ha valaki bontatlanul átvesz ilyen értékű/ennyire törékeny tárgyat, de az az ő baja, nekem biztos nem okoz kárt vele
én nem a sérólés mentes csomagolásért kívánok kidobni pár száz ezer ft-ot, hanem egy sérülés mentes oledért, azt meg nehéz látni zárt csomagolásban ( : de mondtam mindenki maga tudja -
autós mókát pedig nem tudom most megoldani, hadd ne részletezzem mért - nem azért mert nincs pénzem bérelni valamit -Lackooo84
ez lenne az alap szerintem is ilyen termékenél/árnál, nemhogy erre szót vesztegetni meg mi a futár dolga
kíváncsi vagyok hány futár venne át ilyen dolgot másik futártól ha magának venné, anélkül hogy megnézné a csomagolás nélkül mit is kap
de tényleg off end, drukkoljatok legyenek tisztajófejek' a futárok ( : már nagyon gyűrnék egy kis forzá
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de tényleg off end, drukkoljatok legyenek tisztajófejek' a futárok ( : már nagyon gyűrnék egy kis forzá
Vhiktor