Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malfroy
aktív tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Tudja a tököm már hogy 2.5 éve éppen melyik filmet néztem akkor
Az a hatás már jó ideje elmúlt Hogy hunyorognom kelljen a HDR-től, Azóta meg láttam kb. 100 filmet már ,szóval biztos hogy nem a forrás a baj ,hanem a tv vesztett a fény erejéből. Megszokni ezt igazából meg szerintem nem lehet mert ha jön a tv pontján egy magas Fényerő akkor jön. Na majd a következő tv-m ha meglesz (4000nit maxot tud majd) akkor vissza térünk erre a HDR témára
szeretem az oled806-ot de ez a HDR 800-900 nit max, engem már nem tud lenyűgözni. Úgy ahogy az 55” is kicsi már . 42” után az elején még jó volt. Most ugrok ebben is egy hatalmasat. Új korában jobb volt de igazából akkor se volt olyan hűhó érzés, ahhoz kevés egyszerűen az oled HDR tudása .
Új hozzászólás Aktív témák
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Milyen autót vegyek?
- Swiftkey: Újabb prediktív szövegbeviteli módszer
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az a hatás már jó ideje elmúlt Hogy hunyorognom kelljen a HDR-től, Azóta meg láttam kb. 100 filmet már ,szóval biztos hogy nem a forrás a baj ,hanem a tv vesztett a fény erejéből. Megszokni ezt igazából meg szerintem nem lehet mert ha jön a tv pontján egy magas Fényerő akkor jön. Na majd a következő tv-m ha meglesz (4000nit maxot tud majd) akkor vissza térünk erre a HDR témára
szeretem az oled806-ot de ez a HDR 800-900 nit max, engem már nem tud lenyűgözni. Úgy ahogy az 55” is kicsi már . 42” után az elején még jó volt. Most ugrok ebben is egy hatalmasat. Új korában jobb volt de igazából akkor se volt olyan hűhó érzés, ahhoz kevés egyszerűen az oled HDR tudása .