Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Áprilisi hardverpasziánsz
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egér probléma
- Billentyűzet gondom van
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon jó a szemed, tuti vadászpilóta vagy
Én csak közelről látom a különbséget. Viszont néhány embert már próbára tettem, mind korom béli 40-50 éves korosztály, de senki nem tudta megkülönböztetni az 1080p-t a 4K-tól, 3,3m-ről. Mondjuk 70-80GB-osat még soha nem töltöttem le. Nekem is azért van jó tv-m mert szeretek jó minőségben filmet nézni, el is vagyok ájulva a 1080p-től ami 10-15GB
, kivéve amikor húzza a fehér kontúrt maga után, de mint kiderült, arról nem a 10-15GB tehet. Nekem bejön az archiválás, 11 éve gyűjtögetem, sokszor nem tudom mit akarok nézni, pörgetem a film listát és indítom amihez kedvet kapok.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, kivéve amikor húzza a fehér kontúrt maga után, de mint kiderült, arról nem a 10-15GB tehet. Nekem bejön az archiválás, 11 éve gyűjtögetem, sokszor nem tudom mit akarok nézni, pörgetem a film listát és indítom amihez kedvet kapok.
Vhiktor