Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malfroy
aktív tag
Lehet hogy nem olvastad a korábbi bejegyzéseim de 1-2 hónap múlva szeretném lecserélni a Philips 55oled806 típusú tévémet. legfőképp azért mert szemem kinőtte és nagyobbat szeretnék de ha már cserélek akkor szeretnék mindenben feljebb lépni kép minőségben is .83 “ szerettem volna de abban jóformán nincs csúcs panelű kivitel ,ezért marad a 77 “és az eddigi értesüléseim során úgy tűnik hogy a Sony a95l a legjobb Mindközül 77 “ méretben. Nekem fontos hogy legyen talpa is és olyan ami kis távolságra van egymástól .hogyha azt mondod hogy a 77 Colos a 95L- et lehet oda középre is szerelni a két lábat annak nagyon örülnék mert akkor igazából nem gondolkodok tovább csak a pénzt kell össze tennem rá. De egyébként azt mondod hogy takarja a hátlap ezt a középső lábak kihajtását hogy kell elképzelni ? nem csavarral kell felszerelni úgy mint a két oldalsó t ami a TV nek a legszélén van? Igen 77” képet illesztettem be direkt mert ott láttam az egyik weboldalon. Még ami egy nagyon fontos infó lenne, ha esetleg tudod erre a választ : hogy a középen levő kettő láb között mekkora a távolság (cm)?ezt ugye azért jó tudnom hogy fel fog -e férni az asztalomra, ha megveszem. Illetve kéne még egy megerősítés is, hogy biztos hogy a 77” modellnél lehet használni a középső lábakat is, Nagyon nem szeretnék meglepődni kicsomagoláskor ugye érted
Mert ha tuti akkor nem is nézelődök tovább új tv iránt, ez a Sony bejön nagyon minden tekintetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen egeret válasszak?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Samsung kuponkunyeráló
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert ha tuti akkor nem is nézelődök tovább új tv iránt, ez a Sony bejön nagyon minden tekintetben.
Vhiktor