Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dell notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- VR topik
- Mini-ITX
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Plazma TV topic
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
Szerintem meg nem mindig a pénzről szól ....
.... nekem pl. a 3D fontosabb, mint a "4KHDR" (többek között ezért is maradt ott az a Grundig, ahol volt, pedig elég csábító volt a lehetőség), másnak a 3m-es kép fontos, megint másnak meg az, hogy az elérhető legújabb technológia legyen benne .... de mindettől független (és ha már ez az "OLED topik") az az egy dolog biztos, hogy egy akármilyen OLED TV vásárlásával sem lehet nagyon mellényúlni, ha a(z általános) képminőség a fontos, még tartalomtól függetlenül is .... a többi meg mind "egyéni igény" .... 
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Autós kamera eladó
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.... nekem pl. a 3D fontosabb, mint a "4KHDR" (többek között ezért is maradt ott az a Grundig, ahol volt, pedig elég csábító volt a lehetőség), másnak a 3m-es kép fontos, megint másnak meg az, hogy az elérhető legújabb technológia legyen benne .... de mindettől független (és ha már ez az "OLED topik") az az egy dolog biztos, hogy egy akármilyen OLED TV vásárlásával sem lehet nagyon mellényúlni, ha a(z általános) képminőség a fontos, még tartalomtól függetlenül is .... a többi meg mind "egyéni igény" ....
Vhiktor