Hirdetés
- Apple MacBook
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
koxminator
üzenetére
Ma elhoztam az LG 42" C3-ast. TFTCentral videója szerint állítottam be a PC SDR, HDR javasolt beállításokat.
Brutál szép képe van, most natív felbontáson, 200% nagyításon használom 100-105 cm-ről. Így az office használat sem rossz, semmilyen furaságokat nem látok a fontoknál, szóval jelen körülmények között ez egyáltalán nem problémás (300%-on sem!).Viszont 1 dologgal most megszenvedtem, mert erre nem gondoltam! Ugye most egy 48C1 mellé jött a szobámba ez a C3. Amikor pedig bekapcsoltam a távirányítóval a C3-at, bekapcsolt a C1 is.
Namármost utánaolvastam, igazán jó megoldás nincs, most annyival oldottam meg, hogy a C3 alján levő IR szenzort leragasztottam 3 réteg fekete szigszalaggal, így csak akkor reagál a távirányítóra, ha konkrétan felé fordulva közelről birizgálom, de szerencsére ilyenkor a C1 tv-m nem reagál. Fordítva is jó, ha a C1 tv felé irányítva használom, nem történik semmi a C3-mal.
Elég fura, de ez van.Ha erre esetleg van még valakinek olcsó megoldása, mert mondjuk pont így járt korábban, mint én, szívesen veszem, ha megosztaná.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Apple MacBook
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Revolut
- Napelem
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Szép Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Namármost utánaolvastam, igazán jó megoldás nincs, most annyival oldottam meg, hogy a C3 alján levő IR szenzort leragasztottam 3 réteg fekete szigszalaggal, így csak akkor reagál a távirányítóra, ha konkrétan felé fordulva közelről birizgálom, de szerencsére ilyenkor a C1 tv-m nem reagál. Fordítva is jó, ha a C1 tv felé irányítva használom, nem történik semmi a C3-mal.
Vhiktor