- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Plazma TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
szkutyi
üzenetére
Igen, nekem volt ugyan ez a villódzás hiba az új 55" C2-vel. Poén az egészben, hogy az én előző C2-met használja most András, ami NEM villódzott korábban soha. Érdekes, hogy nála is előjött ez, persze lehet egyéb oka, de akkor is fura, hogy már ketten vagyunk ezzel rövid időn belül. Annyiban más András esete most, hogy ő neki konkrétan a legújabb firmware frissítés óta csinálja, nálam meg már lefrissítés előtt is villogott az új.
Ugyebár én ezzel az újjal megvétel óta szívtam, végül azzal oldódott meg, hogy kijött az LG és kicserélték a panelt + ugye a rajta lévő vga chipet. Ezzel nekem eltűnt a villogás, szóval nálam valóban fizikailag a tv volt hibás. Mondta is a csávó, hogy egyébként ez nagyon ritka, hogy ne kábel vagy egyéb külső hiba legyen a villódzás mögött, hát én voltam a kivétel úgy látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrotik routerek
- MIUI / HyperOS topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazfit GTR Mini okosóra
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor