Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Dadan01
üzenetére
Szerintem annak a soundbarnak az lenne a "lényege", hogy bármilyen forrásból (2.0, 3.0, 4.0, 5.0, 5.1 és had ne soroljam végig....
) képes "atmoshatású" hangot kreálni .... de ha a TV nem tudja feldolgozni a hangsávot, akkor szerintem ez is igencsak csendben lesz .... mellesleg: atmos, 4k, hdr, stb feliratokkal minden eladható mostanában, a többi meg nem számít ....

renatto:
Ez OK ... csak azt nem értem, hogy minek az Atmos hang, minden filmnek van "több változata" hangilag (éstudjukhol), akkor mér' ezzel kell szenvedni .... minőségben a TV-n (vagy esetleg optikán hm erősítőbe) semmivel nem lesz jobb vagy más, mint egy tömörített DD csak igy több sz..ás van vele ....

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- További aktív témák...
- Eladó LG OLED55C11LB
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) képes "atmoshatású" hangot kreálni .... de ha a TV nem tudja feldolgozni a hangsávot, akkor szerintem ez is igencsak csendben lesz .... mellesleg: atmos, 4k, hdr, stb feliratokkal minden eladható mostanában, a többi meg nem számít .... 
Vhiktor