Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest

veterán

válasz fireisti #89238 üzenetére

Elállás így biztos nem pálya, hogy én még 360K-ért vettem az 55"-ost és nézd meg most mennyi. :Y LG C2 55"

Illetve kevesebb macera is ahogy írtam. 1 nap szabi amikor jön a csávó, már úgy is ismerem az előző 42" C2-et is ő javította (azon szösz volt a panel alatt) és akkor mondta, hogy egész budán csak ő javít, szóval jó eséllyel megint ő jön majd.

Amúgy nagyon faramuci egy hiba ez: pl. a VGA-n 2 hdmi portom van és a club3d hdmi kábellel a "2-es" hdmi porton azonnal jelentkezik a hiba, gyakorlatilag annyira vibrál a kép, hogy nézhetetlen. Közben meg érdekes, de az "1-es" hdmi porton ugyanez nem jelentkezik... az alzás hdmi kábellel mindkét porton "jó" viszont időnként tök random jön ugye ez a villanás.

Szóval tök érdekes, hogy kábel függő is azért és hdmi port függő is, tehát ilyen minden összefügg mindennel, emiatt szinte kételkedem hogy valóban a tv lenne, de közben meg mégiscsak az a legvalószínűbb, az változott meg és azóta van ez a jelenség mégiscsak. De akkor meg miért számít, hogy melyik vga kimenetet használom? Miért számít a kábel, ha mindkét kábel hibátlan, de mégis egyikkel jobban villódzik adott hdmi porton, másikkal kevbésbé?

Új hozzászólás Aktív témák