Hirdetés
- E-book olvasók
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Távol-keleten debütált az LG 17 hüvelykes, hordozható monitora
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Codiee
tag
Sziasztok. Vásároltam a héten egy LG C3 65" OLED TV-t 15. üzemóránál tarthatok kb vele (tegnap jött meg) és szürke vertikális csíkom van a tv balról eső oldalon középtájt. Kérdésem az lenne, ha a manuális pixel refresh se tünteti el, lehetséges, hogy a panel hibás? Vagy várjak még vele 50-100 üzemi órát és várjak a csodára hogy eltűnjön?
EDIT MERT FONTOS: 45%-os OLED brightnessen ment, reggel baszakodtam vele akkor felvettem 100%-ra, hogy megnézzem úgy mennyire jön ki. Összeszerelésnél nem volt megnyomva a panel! (Mérnökinformatikus végzettséggel tudomásom van, hogy ez nem egy IPS panel amit lek*rsz az asztalra és hadszóljon!)
Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest