Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Codiee
tag
Update a C3 65"-emen ~50 üzemóra után

A héten jön a cserekészülékem elméletben. De legalább rózsaszín hiba nincs benne bal/jobb oldalán a panelnak
(Sztori, amiért vicces, reggel 7kor bekapcsoltam, benyomtam egy random YT videót és elaludtam, mikor felkeltem ez a kép fogadott, hogy van egy piros függőleges csík a képernyőben az eredetileg szürke helyett, utánna kikapcsoltam mentem csináltam a dolgom, majd most bementem bekapcsoltam megnézni, hogy amúgy mennyi üzemóra van benne (screen time report) és nincs ott! Érdekes.
) -
Codiee
tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
1. Már kérvényeztem a 3 napon belüli cserekészüléket.
2. 10+ éve használok LG TV-ket, nem fogok Samsungot venni még akkor sem, hogyha jobb a QD-OLED
A nagy "Gamer" monitorjaiknál megmutatták, hogy mekkora egy okádék fos a minőségük.
Egyébként az LG-nek van Magyarországon több márkaszervíze, Debrecenbe is, ahol én lakok, és igen kijönnének és kicserélnék ha arról lenne szó
Aminek viszont örülök, nem gondoltam volna, hogy Magyarországon van ilyen.Megkérdeztem, hogy valaki esetleg tapasztalt-e ilyet. A köze csak annyi, hogy mérnökinformatikus vagyok, hogy van egy alapom amiből tudok következtetni, hogy a panel szar, vagy csak szimplán egy OLED anomáliával állok szembe.
De mivel a manuális pixelfrissítés se oldotta meg, nem hiszem, hogy x idővel csak úgy eltűnne, s ha el is tűnne, akkor vissza fog jönni, amivel viszont én személy szerint nem akarok szopni
"vagy megint elállsz a vételtől és ezt még kipróbálhatod az összes márkánál.
ja.... sokkal drágábbért." -> Drágáról pedig ne beszéljünk, 700-750K a C3, a G3 900k 65". Ennél nagyobb nem kell, és szerintem a Samsungnál sincsen ennél drágább TV ami nem valami csilivili új technológia ami ugyan nem ebben a gyerekbetegségbe, hanem másba.A build qualityról meg minőségellenörzésről meg csak annyit, hogy ez még mindig OLED és nem LCD. Szerintem mai napig kézzel válogatják a paneleket. (Vicc, gép méri őket, de kurvakényes valszeg még 10 évvel az első OLED panel gyártósor után is) És a kereslet nő, az error is nő vele.
-
Codiee
tag
válasz
alaves
üzenetére
Szerintem ez hibás panel inkább, mert olyan mint az IPS-eknél amikor elszakad a panel alján az adott pixeloszlopnak a szalagkábele. Szerintem felhívom a telekomot, hogy 3 napon belül vagyok és kicseréltetem just to be sure. Mert még ha el is tűnik nem biztos, hogy 1-2 éven belül nem fog visszajönni random és perma burnint okozni.
-
Codiee
tag
Sziasztok. Vásároltam a héten egy LG C3 65" OLED TV-t 15. üzemóránál tarthatok kb vele (tegnap jött meg) és szürke vertikális csíkom van a tv balról eső oldalon középtájt. Kérdésem az lenne, ha a manuális pixel refresh se tünteti el, lehetséges, hogy a panel hibás? Vagy várjak még vele 50-100 üzemi órát és várjak a csodára hogy eltűnjön?

EDIT MERT FONTOS: 45%-os OLED brightnessen ment, reggel baszakodtam vele akkor felvettem 100%-ra, hogy megnézzem úgy mennyire jön ki. Összeszerelésnél nem volt megnyomva a panel! (Mérnökinformatikus végzettséggel tudomásom van, hogy ez nem egy IPS panel amit lek*rsz az asztalra és hadszóljon!)
Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
A nagy "Gamer" monitorjaiknál megmutatták, hogy mekkora egy okádék fos a minőségük.
Vhiktor