Hirdetés
- Google Chromecast topic
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
Panelcsere után az tűnt fel néhány nap használat után, hogy kicsit melegebb felé ment el a fehéregyensúly, ezért warm2-ről warm1-re tettem a beállításokban. Fényerősségben nem volt semmi szembetűnő változás csak azután, hogy tegnap kikapcsoltam a TPC-t (GSR-t hagytam).
Még véletlenül sem szeretnék vitát generálni ebből, csak azért hoztam fel, mert nagyon szembe tűnő volt a változás (legalábbis én így érzékeltem), de abszolút lehetséges, hogy ez csak egy egyedi eset. Volt egy fw update múlt héten, akár az is hozhatott valami változást, amiről még nem volt tapasztalat. Vagy ahogy írtátok is, hogy az OLED változik idővel, lehet csak ez miatt jött ez elő és véletlen egybeesés a TPC-vel!
Mindenkinek köszi, aki hozzászólt a témához!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában 4 év garancia
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor