Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
elbandi2
tag
válasz
máyköl
üzenetére
Én hétfőn rendeltem ugyanezt a tv-t, elvileg e hónap végéig volt rajt extra online kedvezmény. Végülis én se vettem meg, mert az előfizum megújításával, online megrendelést végig vezetve előleg nélkül adták. Másnap hívtak, hogy fizessek be 360k előleget.. Mondtam hogy köszi, ezt így most nem kérem. Aznap este újbóli tesztnél már kosárba rakásnál kiírta hogy előleg szükséges, előtte nap még nem kért. Az az érdekes, hogy most már drágább a tv, és ismét kapnám előleg nélkül...
Mindegy, inkább vettem egy 65S95B-t a Vodafone-tól az otthoni tv-net előfizum mellé, 80-al olcsóbban, mint a T-nél lenne. És adták vacakolás nélkül. Meg is lepődtem, mert a T-nél ez lett volna a sokadik ilyen konstrukciós vásárlásom, mindig flottul ment, ellenben a Vodánál még nem vettem semmit eddig, és az online felületük sem megy jól, de telefonon 5-perc alatt lebonyolítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- LEGO klub
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor