Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
chris0000
üzenetére
Az az 1080Ti sír azért a B7-ért, sőt ZOKOG... én VA monitor után azonnal pelenkát cseréltem, és a rendőrséggel kerestettem az államat. Pont fordítva vagyok, 1070 és most gyűjtök a kártyára
... bár nekem ez is megfelel. 1080p 120 Hz is pöpec tud lenni, de nekem abszolút nincs igényem rá...60 is bőven jó.
21 ms input lag is teljesen oké, ha nem hardcore multizol. A VA/IPS-hez képest annyival jobb a fekete és a response time, hogy megéri simán. Jó egyesek igénylik a villogtatást, mert így lehet persistence blur a szemeden, de engem abszolút nem zavar. Gamer monitor után max, lehet szokni kéne, de cserébe annyival jobb is a kép....
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gitáros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Bittorrent topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
... bár nekem ez is megfelel. 1080p 120 Hz is pöpec tud lenni, de nekem abszolút nincs igényem rá...60 is bőven jó.
Vhiktor