- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Analóg fényképezés
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Utolsó hozzászólásom a témában. Megértelek, de attól még a film nem rossz és nagyon sok helyen elismerik / el fogják ismerni a tagadhatatlan kiválósága miatt több területen
Én sem szeretek sok mindent, de amiről látszik, hogy sok munkát beletettek, a lehető legbonyolultabb (például operatőri kihívásokat) bevállalták és mernek mást csinálni a megszokottól azt elismerem."Semmi szükségem plusz két óra nyomasztó hangulatra a boldog, problémamentes mindennapjaim mellé."
Sok embernek viszont jó bemutató a háborúról hogy ezek is léteznek benne, aki például fiatalabb.
"De, csak hogy tovább offoljunk, pl. lehetett volna más cselekményszálat kiválasztani két, húsz percig meg sem szólaló főhős(? eddig bírtam) bemutatása helyett ..."
Szerintem a lehető legrosszabb a mai filmekben, hogy állandóan mindent kommentálnak, beszélnek közben, össze-vissza vágják a képet 2mp-enként, mindig történik valami
A régebbi filmek jóval nyugodtabbak voltak ilyen szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én sem szeretek sok mindent, de amiről látszik, hogy sok munkát beletettek, a lehető legbonyolultabb (például operatőri kihívásokat) bevállalták és mernek mást csinálni a megszokottól azt elismerem.
Vhiktor