Hirdetés
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SONY LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Utolsó hozzászólásom a témában. Megértelek, de attól még a film nem rossz és nagyon sok helyen elismerik / el fogják ismerni a tagadhatatlan kiválósága miatt több területen
Én sem szeretek sok mindent, de amiről látszik, hogy sok munkát beletettek, a lehető legbonyolultabb (például operatőri kihívásokat) bevállalták és mernek mást csinálni a megszokottól azt elismerem."Semmi szükségem plusz két óra nyomasztó hangulatra a boldog, problémamentes mindennapjaim mellé."
Sok embernek viszont jó bemutató a háborúról hogy ezek is léteznek benne, aki például fiatalabb.
"De, csak hogy tovább offoljunk, pl. lehetett volna más cselekményszálat kiválasztani két, húsz percig meg sem szólaló főhős(? eddig bírtam) bemutatása helyett ..."
Szerintem a lehető legrosszabb a mai filmekben, hogy állandóan mindent kommentálnak, beszélnek közben, össze-vissza vágják a képet 2mp-enként, mindig történik valami
A régebbi filmek jóval nyugodtabbak voltak ilyen szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én sem szeretek sok mindent, de amiről látszik, hogy sok munkát beletettek, a lehető legbonyolultabb (például operatőri kihívásokat) bevállalták és mernek mást csinálni a megszokottól azt elismerem.
Vhiktor